سلام دوستم..فقط عاجزانه ازت می خوام اینقد ظاهر زندگی دیگرانو نبین..تو از کجا می دونی اونایی که به خاطر ظاهر زیبای دختر باهاش ازدواج کردن خوشبختن؟؟
من خودم بارها برام پیش اومده از بیرون که نگاه می کردم غبطه می خوردم و فکر می کردم مثلا فلانی خوشبخت عالمه..ولی وقتی باهاش نزدیک شدم کلی غصشو خوردم..
به جرات می گم 90% از اونایی که فقط به خاطر ارایش و بدحجابیشون انتخاب شدن و ازدواج کردن بعدش کلی خیانت دیدن..وقتی اینقد یک پسر ظاهربینه مطمئنا این اخلاق درش
ریشه دوونده و بعد ازدواج نمی تونه خودشو اصلاح کنه..
یک مورد دیگه اینکه پسرها برا ازدواج دنبال دختر معصومی می گردن(در عین زیبایی)
یک واقعیتی که برای من وجود داشت که به این نتیجه رسیدم این بود که من یک دوست صمیمی داشتم بی نهایت خوشگل بود..قیافش دقیقا عین مه لقا جابری بود..در حدی که
عکاشو به کسی نشون می دادم فک می کردن مه لقاست..اما ارایششم زیاد بود و بی حجاب..امکان نداشت توی ی هفته این پیشنهادی نداشته باشه ولی.ولی 99% پیشنهادها دوستی
بود و اون 1% ازدواج هم 90% شون اصلا ادم های خوبی نبودن و نمی شد بهشون اعتماد کرد..حالا من به لطف خدا قیافم بد نیست ولی اصلا در حد اون نبودم.حجابمو کامل رعایت می کردم
اما خوشتیپم بودم( از لحاظ تیپ در حد دوستم بودم) برای من فقط یک مورد پیشنهاد دوستی بود و بقیه پیشنهاد ها ازدواج..در حدی که در بعضی موارد بعدا فهمیدم دوستم غبطه منو می خورده
مگه تو اینو قبول نداری که اگه ی قدم به سمت خدا بیای 100 قدم به سمتت میاد؟؟خب خدایی که اینقد مهربونه رو باید کنار گذاشت واسه یک هدف..
چرا به جای اینکه یک قدم بیشتر به سمتش برداری و بهش بگی من به خاطر تو از خیلی چیزها گذشتم حالا تو یک نشونه بهم نشون بده می خوای از چاله به چاه بیفتی؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)