نقل قول نوشته اصلی توسط مهرسا مامان نمایش پست ها
سلام به دوستای مهربون و گلم

خداروشکر تو این دوسه روز زندگی آروم رو داشتیم و شوهرم به همون روال سابق برگشته ولی من تصمیم گرفتم که از این قضیه بیخیال نگذرم و ازش به عنوان تجربه تلخ ولی مهم استفاده کنم به همین خاطر دیروز قبل از اومدن شوهرم به خونه یه سری قوانین جدید نوشتم و وقتی شوهرم اومد ازش خاستم بخونه و قول بده از این به بعد با رعایت این قوانین سعی کنیم آرامش زندگیمون رو حفظ کنیم و اما مفاد قوانین:
به نام حضرت دوست

قوانین جدید زندگیمون از تاریخ 9/3/1394 تا آخر عمر با عزتمون

1- اولویت اول زندگیمون:خودمون (محمد. مهسا. مهرسا) .
اولویت دوم: خانواده هامون با توجه به احترام و رسیدگیشون
اولویت سوم: خواهران و برادران هر دو طرف

2- دعوا و مشاجره جلوی جمع
ممنوع

3- صحبت از خانواده ها از قبیل کی بهت زنگ زد؟ چی گفت؟ و غیره
ممنوع

4- صحبت از مسائل زندگی از قبیل پس انداز و مخارج ماهانه و ... جلوی جمع
ممنوع

5- ارتباط با خانواده محمد تماس هر روز و بازدید یک روزدرمیان
رفتن به خانه پدر مهسا هفته ای یکبار

6- طرفداری از همسر جلوی خانواده ها و جلوگیری از حرف زدن خانواده ها در مورد هر دو نفر(تعصب همو داشتن)

7- فراموش کردن خاطرات بد گذشته و عدم تکرار آن در زندگی(حتی 5 دقیقه پیش رو اگه دلخور بودی فراموش کن)

8- تلاش هر دو طرف برای افزایش پس اندازمون و برنامه ریزی و تمرکز برای پیشرفت کاری و مالی زندگیمون

9- مسائل زناشویی حداقل هفته ای یکبار الزامی

10- تلاش برای خوشبختی همدیگر

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام 10 قانون كه نوشتي خوب هست حالا شوهرت چي گفت؟حتما اولش خنديد آخه به نظر مردها شايد نوشتن همچين چيزايي مسخره بياد(به نظر من البته).ديگه اينكه چرا خونه پدر مهسا هفته اي يكبار خونه پدرشوهر هفته اي سه بار؟ شوخي مي كنم به نظر من بهتره مقايسه اي صورت نگيره اصلا از اين جملات استفاده نشه: چون مادرت اينو گفت اينم اينو گفت آدم مغزش سوت ميكشه ولي خب باز هم هر چي قانون هم نوشته بشه اتفاقاتي توي زندگي ميافته كه بايد ازشون درس گرفت.نوع مشكلات آدمها خيلي فرق ميكنه مثلا منم يك مشكلات ديگه دارم و اصلا مشكل اونچناني با خانواده شوهر ندارم و فكر مي كنم چون از اول به اين مورد اهميت ندادم .شما بايد از اين اتفاق تجربه كني كه احترام شوهر و خانوادش رو بيشتر نگهداري چون توي پستات نوشتي ديگه خواستي خودت رو خالي كني و به آرامش برسي برعكس خودت بيشتر از همه عذاب كشيدي.مردها دوست ندارن زنشون قلدري كنه شما ميتوني با رفتارهاي زنونت اين قوانين رو اجرا كني.سعي كن تنهايي شب رو خونه مامانت اينا نموني حتي اگه شوهرت گفت يا لاقل بچه ات پيشت باشه.به شوهرت بگو اگه حرفي يا ناراحتي با خانواده تو داره خودش باهاشون حل كنه و تو خودت رو وسط ننداز و هيچوقت طرفداري اونها رو نكن.زندگي خودت رو با خواهرشوهرت مقايسه نكن.وقتي ميرين خونه مادرشوهرت زياد حرف نزن حالا شوهرت هم چيزي رو توضيح بده اونجا نجوش بعدا ميتوني بهش بگي البته غيردستوري.