خیلی وقتا پیش میاد که دختر خانوم اگر سطحش خیلی بالا باشه ، پسرها اصلا دنبالش نمیرن چون نا امیدانه فکر می کنن حتما جواب نه می شوند
مثلا زیاد دیدم کسایی که توی همین انجمن دختر خانوم هایی مطرح کردند که با اینکه خیلی زیبا و خوش اندام هستند اما هیچ پسری بهشون پیشنهاد نمیده. پسرها وقتی اون دختر خانم خیلی خوشگل و خوشتیپ رو می بینن پیش خودشون همون ابتدا میگن که این حتما در آن واحد چند تا دوست پسر یا نامزد داره که با BMW براش بوق می زنن، دیگه اینکه به ما محل نمی ذاره که ما بهش پیشنهاد بدیم. همه پیش خودشون اینو میگن و در نتیجه کسی بهش پیشنهادی نمیده.
اما درباره سوالتون بهترین کاری که می تونید انجام بدید اینه که آدم خشک و کم حرفی نباشید به خصوص با آقایون. اصلا نمیگم که با پرحرفی و سبک بازی خودتون رو کوچیک کنید.
در این حد که اگر مثلا کسی از همکارا باتون شوخی ای کرد شما اخم نکنید یا بی تفاوت نباشید. مثل دو تا دوست هم جنس شما هم رفتار کنید.
لبخند رو حتما داشته باشید که دیگران فکر نکنند شما خودتون رو می گیرید یا خودتون رو از بقیه سرتر می دونید یا کلاستون از بقیه خیلی بالاتره
احتمالا خیلی از آقایون اطرافتون پیش خودشون فکر می کنن شما اصلا اونا رو حساب نمی کنید و دنبال افراد خیلی سطح بالاتر هستید به خصوص از نظر مالی.
ضمن اینکه این لینک هم از مدیر انجمن بخونید اطلاعات خوبی توش داره:
http://www.hamdardi.net/thread-9311.html
موفق باشید









علاقه مندی ها (Bookmarks)