سلام عزیزم خواهر خوبم آرامش خودتو حفظ کن
شاید باهات شوخی کرده واون حرفو زده شایدم منظورش دوستاي همجنس خودشو گفته اینقدر خودتو اذیت نّکن حرفات منو یاد سه چهار سال پیش خودم می ندازه عزیزم اینقدر حساسیت نشون نده...
خوب دختر خوب دیگه چرا دوباره ازش ميپرسي که راست گفتی دوستم داری چرا اینجوری میکنی مثه یه نوجوان من خودم خیلی احساساتيم ولی حرفای تورو که ميخونم میبینم خیلی ازمن وضعیتت بدتره و اعصابم از این همه وابستگی به هم میخوره.............
عزیزم این کارو با خودت نکن دیگه بسه ازهمین الان به خودت قول بده این رفتا را تو کناربزار عزیزم یه پیشنهاد اینجور که من فهمیدم آ دم معتقد و مذهبی ای هستی میدونی چیکار کن باخدا و مثلا حضرت زهرا یا هرکدوم از ائمه معصومین که خیلی بهش اعتقاد داری عهدببند که مثلا تا چهل روز هیچ کاری به شوهر ت نداشته باشی هیچکار نه موبایل نه رفت وآمد ونه سؤال وجواب ونه متلک وکنا یه ونه........هیچ رفتار بدی باهاش نداشته باشی و این چهل روز خودت تو اولویت باشی و وظایف زنانه اتم به بهترین صورت انجام بده ولی غیر از اون هیچ گیری به شوهرت ندی هیچ هیچ ودرعوض تا اونجایی که میتونی به خودت و بچهها برس و شاد باش محیط خونه رو تا اونجایی که میتونی شاد کن
هیچ وقتم محبتو ازشوهرت گدایی نکن چون هیچ کس چیزیو که براش مهمه و دوسش داره به گدا نميده پس ارزش خودتو تحت هیچ شرایطی پایین نیار تو لیاقتت خیلی بالاخره.....
من خودمم تو زندگیم خیلی مشکل دارم و دارم رو خودم کار میکنم و عزت نفسم وبالا میبرم چون هیچ چیزی ارزش سلامتی و شادابی خودتو نداره
اگه بتونی این عهد و با ائمه معصومین ببندی تحت هیچ شرایطی اونو نشکني مطمئن باش این رفتارهای چهل روز واست عادت میشه و کم کم شوهرتم می بینه که تغییر کردی اونم خودشو عوض میکنه
پس عزیزم تا خودتو عوض نکنی شوهرت همینه که هست و بیشتر م ازت دور میشه
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)