به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 خرداد 94 [ 15:56]
    سطح
    26
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 43.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second Class3 months registered
    تشکرها
    235

تشکرشده 155 در 73 پست

Array
    سلام عزیزم خواهر خوبم آرامش خودتو حفظ کن

شاید باهات شوخی کرده واون حرفو زده شایدم منظورش دوستاي همجنس خودشو گفته اینقدر خودتو اذیت نّکن حرفات منو یاد سه چهار سال پیش خودم می ندازه عزیزم اینقدر حساسیت نشون نده...

خوب دختر خوب دیگه چرا دوباره ازش ميپرسي که راست گفتی دوستم داری چرا اینجوری میکنی مثه یه نوجوان من خودم خیلی احساساتيم ولی حرفای تورو که ميخونم میبینم خیلی ازمن وضعیتت بدتره و اعصابم از این همه وابستگی به هم میخوره.............
    عزیزم این کارو با خودت نکن دیگه بسه ازهمین الان به خودت قول بده این رفتا را تو کناربزار عزیزم یه پیشنهاد اینجور که من فهمیدم آ دم معتقد و مذهبی ای هستی میدونی چیکار کن باخدا و مثلا حضرت زهرا یا هرکدوم از ائمه معصومین که خیلی بهش اعتقاد داری عهدببند که مثلا تا چهل روز هیچ کاری به شوهر ت نداشته باشی هیچکار نه موبایل نه رفت وآمد ونه سؤال وجواب ونه متلک وکنا یه ونه........هیچ رفتار بدی باهاش نداشته باشی و این چهل روز خودت تو اولویت باشی و وظایف زنانه اتم به بهترین صورت انجام بده ولی غیر از اون هیچ گیری به شوهرت ندی هیچ هیچ ودرعوض تا اونجایی که میتونی به خودت و بچه‌ها برس و شاد باش محیط خونه رو تا اونجایی که میتونی شاد کن
    هیچ وقتم محبتو ازشوهرت گدایی نکن چون هیچ کس چیزیو که براش مهمه و دوسش داره به گدا نميده پس ارزش خودتو تحت هیچ شرایطی پایین نیار تو لیاقتت خیلی بالاخره.....

من خودمم تو زندگیم خیلی مشکل دارم و دارم رو خودم کار میکنم و عزت نفسم وبالا میبرم چون هیچ چیزی ارزش سلامتی و شادابی خودتو نداره
    اگه بتونی این عهد و با ائمه معصومین ببندی تحت هیچ شرایطی اونو نشکني مطمئن باش این رفتارهای چهل روز واست عادت میشه و کم کم شوهرتم می بینه که تغییر کردی اونم خودشو عوض میکنه
    پس عزیزم تا خودتو عوض نکنی شوهرت همینه که هست و بیشتر م ازت دور میشه
    موفق باشی

2. 3 کاربر از پست مفید آبی آسمان تشکرکرده اند .

الهام 5566 (پنجشنبه 24 دی 94), رنگین (پنجشنبه 14 خرداد 94), عاشق خانواده (شنبه 16 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)