جناب آونگ خیلی متشکرم که به تاپیکم سر زدید منتظر راهنماییهای ارزنده شما بودم
مشکل اینجاس که حضور فیزیکی همسرم تو خونه خیلی نیس وقتی هم که هست سه چهارم زمان سرش تو گوشیه یا برا کار یا...
این اخلاقش به پسرم هم سرایت کرده مدام دلش میخواد خونه باشه و با لب تاب یا تبلت یا بازی های رایانه ای سرگرم باشه
علاقمندی همسرم' تا اونجا که من میدونم فقط به کارش علاقه داره
دوست داره تو کارش بهترین باشه همش هم میاد واسه من پز میده فلانی اینو میگه یا این کارو کردم منم خودمو میزنم به خوشحالی و ذوق میکنم
قبلا به سفر هم علاقمند بود اما از وقتی که از اداره بیرون آمده و واسه خودش کار میکنه دیگه وقت نداره. در ضمن تنهایی هم نمیخواد دوست داره بر عکس من که مخصوصا تو این شرایط به یه سفر دونفره احتیاج دارم چند بار پیشنهاد دادم اما زیاد تحویل نمیگیره دیگه بیشتر از این چیزی نمیدونم خیلی ناراحت کنندس اخه من چه همسری هستم اولین باری که متوجه حضورش تو گروه شدم و منو هم عضو گروه کرده بود تازه فهمیدم که پفک دوست داره اینو هیچ وقت به من نگفته بود اما به اون خانمه گفته بود. خیلی ناراحت شدم. حتما من کوتاهی کردم
البته یکی دو تا از غذاهای مورد علاقشو میدونم
در مورد تاپیک سوده جان من همشو خوندم ولی موضوع آکواریوم رو یادم نمیاد دوباره میخونم.
در مورد نام کاربری شما لطف دارین من واقعا عاشق خانوادم هستم ولی با ندونم کاری داشتم و شاید دارم خرابکاری میکنم به قول همسرم اوایل به من میگفت دوستی خاله خرسه داری
ممنونم واقعا ممنونم که منو راهنمایی میکنید اینجا انگار آدم خودش رو با حرفها و مطالب آموزنده دوستان برای زندگی شارژ میکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)