نقل قول نوشته اصلی توسط raha20014 نمایش پست ها
آرش خان عشق شما همون عشق دوره نوجوانی هست. عشقهایی که به واسطه ترشح هورمونها ایجاد می شه و هیچ پایه و اساس منطقی نداره. خیلی جدی نگیر و بدون که در آینده از یادآوری اون خندت می گیره. سن تو اصلا مناسب ازدواج نیست و بهتره یه چرخی به تاپیکها بزنی و عواقب ازدواجهای احساسی درس بگیری. از بزرگی شنیدم که بعد از بیست و شش سالگی معیارهای ازدواج تغییر می کنه پس خیلی زود درگیر این مسائل شدن مشکلات زیادی به بار میاره.در مورد دخترخاله هم چون دخترها زودتر به رشد عقلی می رسن باید بگم پاسخش به شما به معنی خیر هست اما به دلیل زیرکی و شیطنتهای دخترانه از اینکه کسی را دلبسته خودش نگه داره لذت می بره.
دوستان متشکرم که جواب دادید
من خودم کاملا میدونم که اصلا وقت ازدواج و علاقه نیست برامن و هنوز زوده . ولی نمیخوام اونو از دست بدم
من دوست دارم همسر آیندم رو از مدت ها قبل بشناسم که هیچ شناختی بیشتر از فامیل نیست . دختر خالم هم دختر خیلی خوبیه و من خیلی خوب میشناسمش
فقط میخوام از دستش ندم که وقتی موقع ازدواج و این حرفا رسید اونو داشته باشم

- - - Updated - - -

با نگاهی که به زوج های اطرافم (فامیل) که بدون شناخت کامل و یا شناخت کم (۱سال) ازدواج کردن داشتم دیدم که تقریبا همه ی اونها به خاطر همین شناخت نداشتن یا زندگیشون شکست خورده و جدا شدن و یا زندگی خیلی بدی دارن
من نمیخوام برای من هم این اتفاق بیوفته و میخوام با کسی ازدواج کنم که خوب بشناسمش .
در ضمن درسته که من ۲۰ سالمه ولی خدارو شکر اصلا از روی احساس تصمیم نمیگیرم و به عقلم رجوع میکنم