وقع خواب همیشه از عطر و لباس خواب استفاده کنین و عطر شبتون با عطر طول روزتون متفاوت باشه و عطر شبتون همیشه و همیشه ثابت بشه.اینجوری هرجا از خونه و بیرون شوهرتون بوی عطر شما رو حس کنه به یاد شبای عاشقانه ای ک با شما داشته و خواهد داشت میفته
همیشه به شوهرتون حس قدرت و توانمندی بدین.کاراتونو بگین براتون انجام بده.حتی سس رو بگین اون باز کنه و بعدش کلی ذوق کنین و بگین وااااای عزیزم چقد دستات قویه.من هرکار کردم نتونستم بازش کنم..هیچوقت بهش نگین خودم میتونم خودم میرم و.....بذارین فک کنه همه جا بهش نیاز دارین
به بچه های کوچیک خانواده همسرتون محبت کنین چون همینا وقتی بزرگتر بشن محبتاتون تو ذهنشون هست و طرفداریتونو میکنن و وقتی کسی ازتون بد بگه ازتون دفاع میکنن(این یه سیاست درازمدت)
اگه خونه همسرتون نمیخواین ظرف بشورین کارای پذیرایی رو انجام بدین.اونایی ک پذیرایی میکنن بیشتر تو ذهن میمونن
از قول خود مردا گفته شده ک مردا بیشتر به زنی اهمیت میدن ک خودش به خودش اهمیت بده و برا خودش خرج کنن البته نه وحشتناک که مرد ازپس خرجش بر نیاد
گاهی جلو شوهرتون از خودتون تعریف کنین.از زحمتاتونن یا حتی ازینکه بقیه چقد دوستون دارن یا از ظاهر زیباتون.مثلا وقتی دوستاتون بهتون اس میدن یا زنگ میزنن با خنده بگین واااااای چقد من محبوبم.یا بطور غیر مستقیم ک به دیوار بگین در بشنوه به پسرتون بگین مامان خیلی برات مایه میذاره هاااا برات غذا درست میکنه میبرت مهد یا مدرسه تو درسا کمکت میکنه و....
هیییییییچوقت از زن دیگه یا دوستتون جلو شوهرتون تعریف نکنیییییید
هیچوقت جلو خواهرشوهر مادرشوهر از شوهرتون تعریف نکنین چون یا حسادت میکنن یا پررو میشن و فکر میکنن اون از شما سرتره
به جاش وقتی شوهرتون هست تو موقعیت مناسب بگین ایشالله خدا همیشه سایه ت رو بالاسرم نگهداااااره❤️❤️❤️❤️❤
بچه ها شوهرتونو عادت بدین براتون غذا بکشه حتی خونه خودتون.و وقتی داره میکشه هی بگین وااااای زیاده من اینو چطوری بخورم؟؟؟!!!حتی اگه خوش خوراک هستین کم بخورین طوری ک اون به زور هی بگه بخورین.مردا دوس ندارن زنشون شکمو باشه
و البته کارای مامانامونو نکنیم ک ماهیچه رو میدادن به شوهرا و آب خورشت رو خودشون میخوردن.حتی اگه قراره با اصرار و کم بخورین غذارو گلچین کنین و خوبارو بخورین.ما خا
نومیم بچه میاریم کار میکنیم باید بدنمون قوی باشه والا مثل مامانامون تو چهل سالگی از درد پا نمیتونیم راه بریم.مردا کاریشون نمیشه خیالتون رااااااحت
همیشه تو خونتون اهنگ ملایم یا شاد بذارین ک به خونه و اعضای خونه روحیه بدین
قبل از اومدن شوهرتون اسپری خوشبوکننده تو فضای خونه بزنین
هر روز صبح اسپند دود کنید.علم فنگ شویی میگه اسپند دود کردن انرژی های منفی رو دفع میکنه
سعی کنین صبحها زودتر از شوهرتون بیداربشین و با بوسه های متوالی بیدارش کنین بدون هیچ حرفی.چشماشو ک باز کرد تو گوشش یه جمله قشنگ بگین و صبح بخیر بگین بهش.بگین خوشحالین ک یه روز تازه رو کنارش شروع کردین و....
همیشه به شوهرتون با شرم و خجالت نگاه کنین.بهش خیره نشین.مردا این خجالتو خیلی خیلی دوس دارن ☺️☺️
زیاد از شوهرتون نپرسین کجایی؟؟؟
گاهی بهش زنگ بزنین و بگین خیلی دوست دارم.دلم برات تننگ شده.امروز زودتر بیا خونهههههه ❤️❤️❤️❤️
خانوما همیشه حد و مرزها رو با خانواده همسرتون حفظ کنین.زیاد شوخی و لودگی نکنین.هرچی سرسنگینتر باشین احترامتون بیشتر سر جاش میمونه.باهاشون مهربون باشین ولی صمیمی نشین.هیچوقت از گذشتتون برا خواهر شوهر و جاری نگین
هیچوقت از اتفاقات خانواده پدریتون برا اونا نگین
همیشه جلو اونا از لطف ها و اخلاقای خب پدرومادرتون بگین و همیشه با القاب خوب ازشون یاد کنین
هیچوقت شب خونه مادرشوهرتون نخوابین.حتی اگه تا دیروقت اونجا بودین بعدش برین خونه خودتون
همیشه با شیکتریت و مرتب ترین حالتتون برین اونجا
زیاد کار نکنین و خودتونو خسته نکنین
با بچه و شوهرتون به بهترین وجه صحبت کنین.حتی اگه میخواین بچتونو دعوا کنین ببرینش تو حیاط یا تو اتاق.جلو کسی دعواش نکنین چون بقیه هم این جراتو میکنن ک دعواش کنن
گاهی برا مادرشوهرتون کادو بخرین
هفته ای دو سه بار بیشتر نرین اونم فقط با دعوت
تو مهمونی ها وقتی نمیتونین نزدیک شوهرتون بشینین یا باهاش حرف بزنین بهش حتما اس بدین.مثلا بگیم قربون شوهرم برم ک از همه خوشتیپ ترههههه
یا بگین ازهمه مردا باشخصیت تری.عاشق این وقارتم ❤️❤️❤️
یا هرچی ک میدونین خوشحال میشه
همیشه رو غذاتون رو با سس و یا سبزیجات جملات عاشقانه برا شوهرتون بنویسین
وقتی مشغول کاره براش چای ببرین و میوه پوست بکنین
ماساژ مردا رو سرحال میکنه.تو خستگیشون با ماساژ سرحالشون کنین❤️❤️❤️
- - - Updated - - -
وقع خواب همیشه از عطر و لباس خواب استفاده کنین و عطر شبتون با عطر طول روزتون متفاوت باشه و عطر شبتون همیشه و همیشه ثابت بشه.اینجوری هرجا از خونه و بیرون شوهرتون بوی عطر شما رو حس کنه به یاد شبای عاشقانه ای ک با شما داشته و خواهد داشت میفته💑💑💏💏💏💏
💪💪💪💪همیشه به شوهرتون حس قدرت و توانمندی بدین.کاراتونو بگین براتون انجام بده.حتی سس رو بگین اون باز کنه و بعدش کلی ذوق کنین و بگین وااااای عزیزم چقد دستات قویه.من هرکار کردم نتونستم بازش کنم..هیچوقت بهش نگین خودم میتونم خودم میرم و.....بذارین فک کنه همه جا بهش نیاز دارین😋😋😋😋
👌👌👌به بچه های کوچیک خانواده همسرتون محبت کنین چون همینا وقتی بزرگتر بشن محبتاتون تو ذهنشون هست و طرفداریتونو میکنن و وقتی کسی ازتون بد بگه ازتون دفاع میکنن(این یه سیاست درازمدت)
👌👌👌اگه خونه همسرتون نمیخواین ظرف بشورین کارای پذیرایی رو انجام بدین.اونایی ک پذیرایی میکنن بیشتر تو ذهن میمونن😉😉😉
👌👌👌از قول خود مردا گفته شده ک مردا بیشتر به زنی اهمیت میدن ک خودش به خودش اهمیت بده و برا خودش خرج کنن البته نه وحشتناک که مرد ازپس خرجش بر نیاد👌👌
👌👌👌گاهی جلو شوهرتون از خودتون تعریف کنین.از زحمتاتونن یا حتی ازینکه بقیه چقد دوستون دارن یا از ظاهر زیباتون.مثلا وقتی دوستاتون بهتون اس میدن یا زنگ میزنن با خنده بگین واااااای چقد من محبوبم.یا بطور غیر مستقیم ک به دیوار بگین در بشنوه به پسرتون بگین مامان خیلی برات مایه میذاره هاااا برات غذا درست میکنه میبرت مهد یا مدرسه تو درسا کمکت میکنه و....
👌👌👌👌👌😡😡😡😡هیییییی یچوقت از زن دیگه یا دوستتون جلو شوهرتون تعریف نکنیییییید
👌👌👌هیچوقت جلو خواهرشوهر مادرشوهر از شوهرتون تعریف نکنین چون یا حسادت میکنن یا پررو میشن و فکر میکنن اون از شما سرتره
به جاش وقتی شوهرتون هست تو موقعیت مناسب بگین ایشالله خدا همیشه سایه ت رو بالاسرم نگهداااااره❤️❤️❤️❤️❤
👌👌👌بچه ها شوهرتونو عادت بدین براتون غذا بکشه حتی خونه خودتون.و وقتی داره میکشه هی بگین وااااای زیاده من اینو چطوری بخورم؟؟؟!!!حتی اگه خوش خوراک هستین کم بخورین طوری ک اون به زور هی بگه بخورین.مردا دوس ندارن زنشون شکمو باشه👌👌😉😉😉
👌👌👌و البته کارای مامانامونو نکنیم ک ماهیچه رو میدادن به شوهرا و آب خورشت رو خودشون میخوردن.حتی اگه قراره با اصرار و کم بخورین غذارو گلچین کنین و خوبارو بخورین.ما خا
نومیم بچه میاریم کار میکنیم باید بدنمون قوی باشه والا مثل مامانامون تو چهل سالگی از درد پا نمیتونیم راه بریم.مردا کاریشون نمیشه خیالتون رااااااحت
👌👌👌همیشه تو خونتون اهنگ ملایم یا شاد بذارین ک به خونه و اعضای خونه روحیه بدین
قبل از اومدن شوهرتون اسپری خوشبوکننده تو فضای خونه بزنین
هر روز صبح اسپند دود کنید.علم فنگ شویی میگه اسپند دود کردن انرژی های منفی رو دفع میکنه 👌👌👌
👌👌👌سعی کنین صبحها زودتر از شوهرتون بیداربشین و با بوسه های متوالی بیدارش کنین بدون هیچ حرفی.چشماشو ک باز کرد تو گوشش یه جمله قشنگ بگین و صبح بخیر بگین بهش.بگین خوشحالین ک یه روز تازه رو کنارش شروع کردین و....
👌👌👌همیشه به شوهرتون با شرم و خجالت نگاه کنین.بهش خیره نشین.مردا این خجالتو خیلی خیلی دوس دارن ☺️☺️😊😊
👌👌زیاد از شوهرتون نپرسین کجایی؟؟؟
گاهی بهش زنگ بزنین و بگین خیلی دوست دارم.دلم برات تننگ شده.امروز زودتر بیا خونهههههه ❤️❤️❤️❤️
👌👌👌خانوما همیشه حد و مرزها رو با خانواده همسرتون حفظ کنین.زیاد شوخی و لودگی نکنین.هرچی سرسنگینتر باشین احترامتون بیشتر سر جاش میمونه.باهاشون مهربون باشین ولی صمیمی نشین.هیچوقت از گذشتتون برا خواهر شوهر و جاری نگین
هیچوقت از اتفاقات خانواده پدریتون برا اونا نگین
همیشه جلو اونا از لطف ها و اخلاقای خب پدرومادرتون بگین و همیشه با القاب خوب ازشون یاد کنین
هیچوقت شب خونه مادرشوهرتون نخوابین.حتی اگه تا دیروقت اونجا بودین بعدش برین خونه خودتون
همیشه با شیکتریت و مرتب ترین حالتتون برین اونجا
زیاد کار نکنین و خودتونو خسته نکنین
با بچه و شوهرتون به بهترین وجه صحبت کنین.حتی اگه میخواین بچتونو دعوا کنین ببرینش تو حیاط یا تو اتاق.جلو کسی دعواش نکنین چون بقیه هم این جراتو میکنن ک دعواش کنن
گاهی برا مادرشوهرتون کادو بخرین
هفته ای دو سه بار بیشتر نرین اونم فقط با دعوت
👌👌👌تو مهمونی ها وقتی نمیتونین نزدیک شوهرتون بشینین یا باهاش حرف بزنین بهش حتما اس بدین.مثلا بگیم قربون شوهرم برم ک از همه خوشتیپ ترههههه 😘😘😘
یا بگین ازهمه مردا باشخصیت تری.عاشق این وقارتم ❤️❤️❤️
یا هرچی ک میدونین خوشحال میشه 😊😊😊
👌👌👌همیشه رو غذاتون رو با سس و یا سبزیجات جملات عاشقانه برا شوهرتون بنویسین
وقتی مشغول کاره براش چای ببرین و میوه پوست بکنین
ماساژ مردا رو سرحال میکنه.تو خستگیشون با ماساژ سرحالشون کنین❤️❤️❤️

علاقه مندی ها (Bookmarks)