به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 62
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود

ببخشید یه چند وقتی توی سایت همدردی نبودم

فضایی که ما الان درش قرار داریم با گذشته ها تفاوت داره دیگه مثل قدیم فاصله بین افراد وجود نداره و خیلی راحت میتوان با دیگران رابطه برقرار کرد با نرم افزارهایی که هست فاصله ها برداشته شده البته بصورت مجازی البته نظر من اینه بشخصه افراد تنهاتر شدن ایرانی ها هم ماشاالله تیو چیز یکه تخصص دارن افراطی بودنه

این مشکل شما تنها نیست مشکل خیلی از خانوم های دیگه هم همانند شماست دنیای مجازی خوبی داره نکات منفی هم داره من خودم گروه جوک عضو بودم واقعا خوب بود البته اینجور فضاها حریم ها چندان رعایت نمیشه الان هم یک گروه عضو هستم اکثرا بچه ها شاعر هستند و شعر میگن.
    بطور خلاصه بهت بگم با کنکاش کردن به جایی نمیرسی.بیشتر خودت اذیت میشی و حساس اینجوری آسیب میبینی و این سیکل باعث میشه زندگیت بیشتر آسیب ببینه من بشخصه به این روشی که دارید ادامه می دهید اعتقاد ندارم و ترجیح میدم از روش های جایگزین استفاده کنم مگر در مواقعی که لازم باشه برخورد جدی و قاطعانه باشه.
    چند سال قبل یه فیلم دیدم آمریکا تام کروز و نیکول کیدمن بازی میکردن موضوع فیلم در مورد خانواده بود و اینکه چه زن و چه مرد فرصت های زیادی داشتند تا روابط خارج از خانواده برقرار بکنند در جامعه آزاد آمریکا فیلمش زرشک طلایی رو گرفتولی یه درس خوب بهم یاد توی زندگیم اینکه حتی وقتی تا لبه پرتگاه هم میرن زن و شوهر تنها چیزی که می تواند باعث بشه به حریم خانواده پایبند باشن اعتماد کردن دوطرف به همدیگست.
    لایک کردن فردی یا اینگونه رفتاری که شوهر شما بروز میده بنظر منم درست نیست به کانون گرم خانواده آسیب میزنه.شوهر شما می داند که کاری که انجام میدهد اشتباه است خودش واقفه به این موضوع که باعث میشه شما ناراحت بشید اینو از صحبت هایی که با خانوم صاحب خانه شما داشت کاملا میشه متوجه شد که عذاب وجدان داره ولی از تکنیک فرار رو به جلو استفاده میکنه این خیلی خوبه نشان میده به شما علاقه داره به خانوادش اهمیت میده.

بانوان حساس هستند بیشتر از ما آقایون و به جزئیات توجه نشان میدهند.البته این موضوع از سرشت زن سرچشمه میگیره و نشان از میران بالای علاقه به شوهر است این خوبه ولی بهتره که کنترلش بکنید.یکم رگه بدبینی در نوشته شما دیده میشه وش وهرتان احساس میکنه که هر لحظه در حال کنترل شدن هستش.بنظرم بهتره بجای اینکه سعی در نگهداشتن زندگیتان بکنید و اینکه شوهرتان را در کنار خودتان حفظ کنید بهتره از راههای دیگه وارد بشید.
    اگر برات امکان داره از حساسیت خودت کم کن توی گروهی که عضو شما هم عضو بشو البته گروه مناسب مثلا خود ما گروه خانوادگی داریم یا اینکه همسرم توی گروه دوستاش یا آشپزی و هنری فعال هستش و منم چون علاقه مند به شعر هستم توی گروه شاعری گروه مناسب پیدا کنید و ایشون رو هم دعوت کنید دنبال علایق مشترک باشید.
    بقول معروف باهاش تبر بزن توی دنیایی که داره وارد شو در کنارش باش اما حد و حدود را رعایت بکن بجای اینکه دنبال تجسس و مچ گیری باشی انرژی خودت راب رای بهبود کیفیت زندگیتان خرج کنید.
    بعنوان یه مرد متاهل میگم نظر شخصی بنده البته اینه تنها چیز یکه دوطرف زن و شوهر را به هم پیوند میزنه داشتن عشق و علاقه بینشان احترام دادن شخصیت و اعتماد بنفس داشتن تعهد به حریم خانواده ابراز علاقه دوطرف و بیان کردن آن نزدیک شدن به دنیای همدیگه و..... اینکه همش نگران باشیم و بخواهیم کنترل کنیم تنها نتیجه ای که داره دور شدن از همدیگه و احساس ناراحتی و بدبینی و شکاک بوده و نهایتش هیچ نتیجه ای نداره بجز جدایی.
    خلاصه بگم در دوران کنونی نمی توانی شوهرت را مجاب کنی که از فضای مجازی و امکاناتی اینچنینی استفاده نکنه بجاش بهتره یاد بگیریم که چطوری کنترلش بکنیم بجای گارد گرفتن و در مقابلش بودن سعی کن در کنارش باشی.

در مورد اینکهش وهر شما گروه دیگه ای زده و بقول خودش اینکه هرکی توی گروه بد بوده اخاجش کرده و جایی نوشته بودید ایشون گفته معاون گروه هستش و کسی اگه ضوابط رو رعایت نکنه اخراجش میکنه و خودش خوب هاشون رو جمع کرده و یک گروه زده همه اینها بنظرم نشان میده شوهر شما دوست داره دیده بشه و مورد تایید قرار بگیره حالا از نظر شوهرتان این حس رو در خانه نمی تواند توسط شما ارضاء بکنه متوسل شده به دنیای مجازی.

در هر صورت ببخشید طولانی شد
    1.حساسیت خودت را کم کن گرچه سخته
    2.بهش اعتماد بنفس بده و سعی کن وقتی وارد منزل میشه مثل اوایل ازدواجتان همه هوش و حواست به شوهرت باشه هرکاری دارید بزارید کنار
    3.بهش اعتماد بنفس بده تشویقش کن باهاش همصحبت باش اگر حرف یا جمله زیبایی گفت ازش تعریف کن تاییدش کن بزار این حس مورد تایید قرار گرفتن رو از شما دریافت بکنه
    4.لطفا تجسس نکن در گوشی شوهرت بیشتر آسیب میبینی و نشان بده که بهش اطمینان داری و اینو به زبان بیار
    5.به علایقش توجه نشان بده و سعی کن اطلاعات خودت را بالا ببری در مورد موضوعاتی که براش جالب و جذاب هستش
    6. لینک زیر را مطالعه کنید.
    http://www.hamdardi.net/thread-154.html

در آخر توصیه من اینه سعی کن بروزتر باشی اطلاعات خودتو بالا ببر بیشتر بخودت برس اجتماعی تر و فعالتر رفتار کن امروزی تر باش آرایش کن ورزش کن لباس های زیباتر بپوش گروها های آشپزی عضو بشو و غذاها و دسرهای جدید درست کن.

پ.ن:بعضی اوقات گرفتن حق مسائل رو بهتر نمی کنه که هیچ بدترم میشه.بعنوان یک مرد اعتقاد دارم استحقاق بانوان ایرانی بسیار بیشتر از وضعیت کنونی آنهاست
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
    ویرایش توسط khaleghezey : سه شنبه 19 خرداد 94 در ساعت 11:38

2. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

الهام 5566 (پنجشنبه 24 دی 94), رنگین (سه شنبه 19 خرداد 94), عاشق خانواده (سه شنبه 19 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 23 مهر 95 [ 01:57]
    سطح
    40
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    96

تشکرشده 225 در 103 پست

Array
    خيلي ممنون اقاي خاله قزي
    مي دونستم که داريد برام مي نويسيد اومدم وارد تاپيک شدم ديدم شما جزو مشاهده کننده ها هستيد آروم رفتم بيرون که مزاحم نباشم خيلي ممننننننننننووووووونننننن ن.
    کلا جاسوسي رفته تو خونم

اما گذشته از شوخي همسرم تا مياد خونه شام که ميخوريم همينطور عقب عقب مي ره و گوشيشو مي گيره دستش مي ره مي شينه روي مبل و تا منو بچه ها هم غذامون تموم شه من سفره رو جمع مي کنم و ... همچنان تو گوشيه . ولي من اصلا سمتش نمي رم که فکر نکنه دارم چکش مي کنم . هي مي بينم مي خنده

چشم من سعي مي کنم خيلي حساس نشم ولي خيييييييلللللي دلم مي خواد باهاش صحبت کنم مخصوصا که ديدم به يک خانمي که تبريزي بود و اعلام عمومي داده بود بنزين دارم مي خوام بفروشم و گفته بود حتي تا شهر شما هم مي يام و به جاده علاقه دارم ، همسرم بهش گفت اينجا نمي تونم زياد حرف بزنم بيا پي وي. خيلي ناراحت شدم بعدش هم همه پستها رو حذف کردن ولي من از همش عکس گرفتم. واقعان ناراحتم

يا خانمه ديگه اي يک شعر عاشقانه فرستاده بود همسرم نوشته بود اين رو براي بهترين فرد زندگيم فرستادم بهترين فرد زندگيش کيه ؟؟؟؟

جديدا احساس مي کم شوهرم کمي احساساتي شده ، دعواي برادرش و همسرش رو گفتم گريه کرد.
    بعد از جند شب که از ده سال پيش من گله کرد که به پدر و مادرش فحش دادم بعدش هم گريه کرد.

دو بيت از اون شعر هم اين بود
    عشق را بر شانه ي اسطوره ها باريده ام
    ردِّ اشک نيمه شب بر صورتم را درک کن

غرق آغوشت شدم ، احساس من در بند توست
    تا ابد مي خواهمت اين حالتم را درک کن

مي ترسم ولي دلم مي خواد مطمئن شم اينو برا کي فرستاده بهترين زندگيش کيه اگه من نيستم خوب برم از زندگيش ديگه چرا اذيتش کنم

4. 2 کاربر از پست مفید عاشق خانواده تشکرکرده اند .

آبی آسمان (سه شنبه 19 خرداد 94), رنگین (سه شنبه 19 خرداد 94)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 10:41]
    سطح
    46
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 247 در 126 پست

Array
    ریز به ریز تاپیکتو هر شب دارم میخونم.
    ببین من یه انسانم و نظرم خالی از اشکال نیست.
    ولی نمیدونم چی بگم و چطور بگم
    ببین عزیزم پرسیدم چند وقته تو گوشیه چون معمولا آدم وقتی یه چیز جدید میاد دستش اولش جوگیره.
    ببین تازه وایبر و واتساپ مد شده بود خود من تو ده تا گروه عضو بودم و انقد گم بودم تو موبایلم که فیسبوکم که یه زمونی از نون شب برام واجب تر بود رو فراموش کرده بودم. اما یکی دو ماه بعد عادی شد و تب و تابش برام افتاد.
    به بهونه کم شدن سرعت گوشیم واتساپ حذف کردم به بهونه کند شدن وایبر وایبرو حذف کردم لاین و تانگو هم اروم اروم رفتن کنار و تلگرام فقط مونده! که اونم جز وقتی که شارژ سیم کارت نداشته باشم ازش استفاده ای نمیکنم!

شوهرت 9 ماه گذشته هنوز اون تو میپلکه! و از همه بدتر اون پیامکی که با گوشی قدیمیه میگی دیدی میفرسته یه جوری آدمو قل قلک میده.

نمیخوام هیچ قضاوتی کنم . فقط فعلا نزار ماشینو بفروشه یه وقت پولش جایی که ازش میترسی خرج میشه.

خلاصه هر کاری میکنی و هر تصمیمی میگیری مارم بیخبر نزار
    امیدوارم همه فکرات و همه اون چیزایی که از سر من گذشت چرت باشه
    :((

6. 3 کاربر از پست مفید سوشیانت تشکرکرده اند .

آبی آسمان (چهارشنبه 20 خرداد 94), رنگین (چهارشنبه 20 خرداد 94), عاشق خانواده (چهارشنبه 20 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    96

تشکرشده 225 در 103 پست

Array
    سلام
    از همه دوستان خوبم که پيگير مشکل من هستيد متشکرم و از راهنماييهاتون سپاسگزارم

دوستاي گلم ظاهر زندگي من خوبه . من به خودم مي رسم کارهايي که قبلا براش نمي کردم دو سه ماهه دارم انجام مي دهم باهاش مهربونم اما اين روح زندگيمه که يخ زده و اينها چيزهايي هست که من مي دونم و اون نمي دونه که منم خبردارم. فقط برام دعا کنيد

اميدوارم که خودش يه روز همه چيز رو برام بگه و سوشيانت عزيز! از خدامه که همش چرت باشه من هم به خد اميدوارم.

حتما مي يام و از پيشرفت يا پسرفتم براتون ميگم. شايد درست نباشه من ريز به ريز زندگيم رو بنويسم اما ميگم تا براي مجردين درس عبرت بشه . احترام به همسر و به خانوادش خيلي مهمه و خيلي جيزهاي ديگه که من بلد نبودم ايشاله کسايي که مي خونند عبرتشون بشه . برام دعا کنيد. ممنون

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 خرداد 94 [ 15:56]
    سطح
    26
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 43.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second Class3 months registered
    تشکرها
    235

تشکرشده 155 در 73 پست

Array
    سلام عزیزم
    منم با آقای خاله قزي و جناب سوشيانت عزیز موافقم هرچی نباشه اینام مردن تقریبا خصوصیات و علایق مردا مثه همه البته تقرررررريبا ولی میتونی ازاین نوشته های دودوستمون بهترين استفاده رو کنی به قول آقای سوشيانت عزیز این برنامه ها از اوایل که نصبشون میکنیم خیلی مهمن مخصوصا برا آقایون ولی بعد از یه مدت تکراری میشن و بعدش کلا حذف ولی هرچند که روزبه روز برنامه های جدیدترو پیشرفته تری جاشونو میگیره...........
    دوست عزیز شما فقط حساسيتتو کم کن هرچند سخته ومن خودم همه ی این راهها و رفتم تا جایی که دیروز شوهرم میگفت نميدونم چرا هروقت من گوشی دستم میگیرم رنگ از روت می پره و بی قرار میشی خیلی از خودم بدم میومد تو اون لحظه هزار فکر وخیال اومد تو ذهنم که چرا من باید اینقدر ضعیف عمل کنم که همه‌ی رفتارم برای شوهرم قابل پیش بینی باشه....
    عزیزم دوباره بهت میگم حساسيتت رو کم کن ورو خودت کار کن هیچ وقت به زور و دلیل و منطق نميتوني شوهرتو متقاعد به اشتباهش کنی ولی بامحبت و سیاست و ناز و کرشمه‌های زنونه میتونی پس عزیزم اگه میخوای موفق باشی حس زنانگيتو بالاتر ببر
    راستی اون کتابی رو که گفتم دانلود کردی رنگین عزیزم لينکشو گذاشته بود حتما بخونش و ازش استفاده کن
    امیدوارم موفق باشی منتظر خبراي خوبتم

9. 2 کاربر از پست مفید آبی آسمان تشکرکرده اند .

رنگین (چهارشنبه 20 خرداد 94), عاشق خانواده (چهارشنبه 20 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 05 دی 99 [ 03:11]
    سطح
    54
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    57

تشکرشده 80 در 31 پست

Array
    سلام عاشق خانواده عزیز

من هر روز تاپیکتو دنبال میکنم نمیتونم مثل دوستان راهنماییت کنم فقط میگم اگه یه مدت بیخال بشی و حساسیتت رو با شوخی به همسرت بگو مثلا تا میره سراغ گوشیش با خنده بگو به پسرت بگو بازم بابا رفت سراغ گوشی بیان سراغش با خنده و شوخی ازش گوشی رو بگیرین و باهاش بازی کنین من خودم هر وقت شوهرم میره دور گوشیش همین کارو میکنم که مثلا بچه میخاد باهات بازی کنه.

نزار فکر کنه میخای کنترلش کنی یا به زور از موبایل دورش کنی تا میاد خونه براش کار بتراش بچه ها رو بفرست سراغش خودتم بیخیال باش تو خونه بگو بخند شاد باش حتی با بچه ها بزنید برقصین تا اونم جذب محیط خونه بشه بیاد تو شادی شما شریک بشه من تا تی وی یه آهنگ میزاره سریع بلند میشم با پسرم بپربپرو رقص را میندازیم شوهرم اوایل نگاهمون میکرد ولی الان اونم با ما بلند میشه

کافیه یه کم از این لاک نظارت و حساسیه خودت بیای بیرون و به فکر راههای جذب همسر باشی مطمئن باش جواب میگیریََ

11. کاربر روبرو از پست مفید مهرسا مامان تشکرکرده است .

عاشق خانواده (چهارشنبه 20 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    96

تشکرشده 225 در 103 پست

Array
    ممنونم آبي اسمان عزيزم. اميدوارم اسمان زندگيت هميشه آبي آبي باشه
    سعي خودم رو مي کنم که از حساسيتهام کم کنم کتاب رو هم دانلود کردم و در حال خوندن هستم از لطفت خيلي سپاسگزارم.

دقيقا حس من هم وقتي همسرم گوشيشو بر مي داره همينه قلبم تند تند مي زنه مخصوصا وقتي صبح يا نصفه شب بيدار مي شم مي بينم گوشي دستشه ، نفسم بند مي ياد صداي نفسهام رو خودم مي شنوم دستام يخ مي زنه مي لرزم .

ولي بايد قوي باشيم و مخصوصا اعتماد به نفسمون رو ببريم بالا و خودمون رو از همه اون خانمها بالاتر ببينيم . من هم براي شما آرزوي خوشبختي مي کنم.

ممنون مهرسا مامان عزيزم
    قبلا هم گفتم پسرم هم مثل باباش شده اصلا حال و حول هيچ کاري نداره همش سرش تو تبلت يا کتاب يا تلويزيونه اصلا دوست نداره با ما مهموني بياد هر چند که خودمون هم کم مي ريم .
    بله اين حساسيت من خيلي مشکل ساز هست . حتي پسرم هم ازم فراري شده . بايد زندگيمو درست کنم حرفاي شما دوستاي عزيزم منو دلگرم مي کنه. بايد حساسيتمو کم کنم. براي شما هم آرزوي خوشبختي مي کنم.

13. کاربر روبرو از پست مفید عاشق خانواده تشکرکرده است .

khaleghezey (چهارشنبه 20 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 مرداد 94 [ 20:21]
    سطح
    8
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    24

تشکرشده 18 در 8 پست

Array
    رفتار آزار دهنده زنان در زندگی زناشویی

این 6 رفتار نادرست ، در واقع از مهمترین علل دعواهای زناشویی است ، باید به خانم های محترم هشدار بدهم که چنانچه این 6 رفتار را کنار نگذارند ،

در قلب همسر خود جایی نخواهند داشت!

1 - غر زدن های زیاد

یکی از مهمترین انتقادات آقایان ، غر زدن های مدام خانم هاست ، البته من نمی گویم هیچ وقت از شوهرتان ایراد نگیرید و انتقاد نکنید ، ولی انتقاد کردن

آداب و روشهایی - مخصوصا در مواجهه با آقایان- دارد که باید آنها را رعایت کنید ، 3 مورد غر زدن داریم که تضمینی زندگی شما را تلخ می کند!

_ مواردی که از آن مدتها گذشته است

مثلا سالها پیش همسر شما کمدی برای خانه خریده است ، شما هم مدت هاست دارید از آن استفاده می کنید ، دلیلی ندارد مدام این مسئله را پیش بکشید و به خرید همسرتان ایراد بگیرید.

_ موارد که تصمیمی که باید در مورد آن - غلط یا درست - گرفته شده است

وقتی در مورد کاری تصمیمی گرفته شد ، بهترین کار این است که هم شما و هم همسرتان هر دو تمام تلاش تان را برای تحقق درست آن تصمیم بکار

بگیرید ، مثلا تصمیم گرفتید آخر هفته به مهمانی بروید ، کاری به شرایط نداریم بالاخره تصمیمی است که گرفته شده و بهتر است با همسرتان راه بیایید

و به او در این تصمیم کمک کنید.

_ مواردی که شما یا همسرتان کنترلی روی آن ندارید و در واقع کاری از دست تان بر نمی آید

در زندگی مسائلی وجود دارد که شما نمی توانید برای تغییر آن کاری بکنید ، البته همیشه و در هر شرایطی می شود کاری انجام داد ، ولی شاید به

دلایل خاص یا به دلیل قرار گرفتن در شرایطی خاص ممکن است شما نتوانید تغییری ایجاد کنید ، در چنین شرایطی بهتر است با همسرتان مدارا کنید و به

او کمک کنید تا بالاخره بتوانید زمانی شرایط را تغییر دهید ، دوستی داشتم که در نزدیکی مادرش زندگی می کرد ، خب نزدیک بودن بیش از حد به خانواده

هم برای زن و هم برای مرد ، خوب نیست ، ولی شرایطی بود که ایجاد شده بود ، همسر دوستم خیلی مایل نبود آنجا زندگی کند ، ولی واقعا شرایط

دوست من طوری نبود که بخواهد خانه را عوض کند ، آنها تقریبا 2 سال آنجا زندگی کردند و بعد شرایطی برایشان فراهم شد که بتوانند مستقل زندگی

کنند. پس حواستان را جمع کنید که وقتی شوهرتان کاری خارج از توان یا کنترلش است ، در این موارد غر نزنید و منتظر ایجاد شرایط بهتر باشید.

2 - نگرانی فراوان
    یادتان باشد یکی از مهمترین ویژگی های مشترک در زنان موفق این است که می توانند نگرانی خود را کنترل کنند.خانم ها معمولا نگران همه چیز می

شوند و معمولا هم به بدترین اتفاق ممکن فکر می کنند ، باور کنید 99 درصد این فکرهای شما هیچ وقت اتفاق نمی افتد ، پس لطفا برای آرامش خودتان و

شوهرتان از نگرانی و فکر کردن به اتفاقات منفی دور شوید و مطمئن باشید خیلی از اتفاقات منفی که ما به آن فکر می کنیم هیچ وقت در زندگی ما اتفاق

نمی افتند.

3 - مقایسه کردن
    اگر می خواهید شوهر خود را تبدیل به یک انسان بداخلاق و بی انگیزه کنید ، بهترین کار ممکن مقایسه کردن است ، باور بکنید یا نکنید بزرگترین مشکلات

زناشویی چه از طرف مرد چه از طرف زن منشا مقایسه دارند ، حداقل شما در زندگی تان این اشتباه را مرتکب نشوید ، همسر شما هر کس که باشد ،

همسر شماست ، به هیچ وجه به خود اجازه ندهید همسر خود را با کسی مقایسه کنید.

4 - کنایه زدن و تصحیح اشتباهات در جمع
    هیچ گاه در جمع به شوهرتان کنایه نزنید و شوخی نکنید ، مثلا شوهر شما دارد در مورد تاریخ سفری که سال گذشته به مشهد داشته در جمع صحبت

می کند و می گوید ما بهمن ماه به مشهد رفتیم ، شما سریع می گویید :" نه اواخر دی بود رفتیم" ، این شاید از دید شما خیلی بی اهمیت باشد ، اما

همین چیز بی اهمیت به نظر شما ، کم کم همسرتان را ضعیف می کند و باعث می شود نتواند تمام توانایی های خود را در زندگی نشان دهد. کنایه زدن

، تصحیح اشتباهات و انتقاد ، مرد را ضعیف می کند ، خواهش می کنم این رفتار را اگر تا امروز داشتید همین الان کنار بگذارید.

5 - صحبت از مسایل زندگی با دیگران
    خانم محترم، خانواده حریمی دارد که باید حفظ شود ، تنها کسی که می توانید از مسائل زندگی خود با او صحبت کنید یک مشاور امین است و نه هیچ

کس دیگر ، مشکلات زندگی خود را برای هیچ کس بازگو نکنید.

6 - توقع بیش از حد
    زن زرنگ وقتی چیزی می خواهد برنامه می ریزد ، صبوری می کند ، تلاش می کند ناامید نمی شود و در نهایت هم به چیزی که می خواهد می رسد و

هم علاقه شوهر به خودش را بیشتر می کند.

و برعکس زنی که ناتوان و ضعیف و پرتوقع است از ایراد گرفتن و مقایسه کردن زندگی دیگران و بداخلاقی و ... چیزی کم نمی گذارد ! و اتفاقا او هم به

همان چیز می رسد ولی دیگر جایگاهی در قلب شوهرش ندارد.

ویرایش توسط نَمْ نَمِ بارون:) : چهارشنبه 20 خرداد 94 در ساعت 16:00

15. 4 کاربر از پست مفید نَمْ نَمِ بارون:) تشکرکرده اند .

مهرسا مامان (شنبه 23 خرداد 94), آبی آسمان (چهارشنبه 20 خرداد 94), رنگین (چهارشنبه 20 خرداد 94), عاشق خانواده (شنبه 23 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    96

تشکرشده 225 در 103 پست

Array
    سلام
    نم نم بارون عزیزم مطالب بسیار خوبی بود ممنون
    در ضمن من دنبال کننده تاپیکتون هم هستم
    .............
    دوستان عزیزم دلم خیلی گرفته دوباره رفتم اون شعری رو که براتون کمیشو نوشتم خوندم و کلی گریه کردم. خیلی دلم میخواد بدونم این احساس لطیفو همسرم به کی داره

دخترم و پسرم رفتن خونه مادربزرگشون، به نظرتون همسرم که اومد ازش بپرسم و به روش بیارم یا براش نامه بنویسم و سوال کنم البته دعوا راه نمیندازم

الان داشتم پیامهای چند ماه پیششو میخوند نوشته بود برام تو زندان بان منی و آدم از مرگ زندان بانش ناراحت نمیشه

خیلی بد بودم که ابن حسو به همسرم داده بود

ولی دلم میخواد بدونم به نظرتون چکار کنم؟
    ویرایش توسط عاشق خانواده : پنجشنبه 21 خرداد 94 در ساعت 20:35

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مرداد 00 [ 00:24]
    سطح
    65
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 208
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    819

تشکرشده 166 در 90 پست

Array
    عزیزم نپرس .گاهی آدم عاشقانه هایی برای خودش میخونه که شاید منظورش شخص خاصی نباشه.اگر هم منظور خاصی داشته با گفتن شما همه چیز بدتر میشه و فاصله تون بیشتر.به روش نیار بزار اگر هم چیزی بوده کم کم بتونی از زندگی ات بیرونش کنی

18. کاربر روبرو از پست مفید رنگین تشکرکرده است .

عاشق خانواده (شنبه 23 خرداد 94)

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)