سلام عزیزم
منم با آقای خاله قزي و جناب سوشيانت عزیز موافقم هرچی نباشه اینام مردن تقریبا خصوصیات و علایق مردا مثه همه البته تقرررررريبا ولی میتونی ازاین نوشته های دودوستمون بهترين استفاده رو کنی به قول آقای سوشيانت عزیز این برنامه ها از اوایل که نصبشون میکنیم خیلی مهمن مخصوصا برا آقایون ولی بعد از یه مدت تکراری میشن و بعدش کلا حذف ولی هرچند که روزبه روز برنامه های جدیدترو پیشرفته تری جاشونو میگیره...........
دوست عزیز شما فقط حساسيتتو کم کن هرچند سخته ومن خودم همه ی این راهها و رفتم تا جایی که دیروز شوهرم میگفت نميدونم چرا هروقت من گوشی دستم میگیرم رنگ از روت می پره و بی قرار میشی خیلی از خودم بدم میومد تو اون لحظه هزار فکر وخیال اومد تو ذهنم که چرا من باید اینقدر ضعیف عمل کنم که همهی رفتارم برای شوهرم قابل پیش بینی باشه....
عزیزم دوباره بهت میگم حساسيتت رو کم کن ورو خودت کار کن هیچ وقت به زور و دلیل و منطق نميتوني شوهرتو متقاعد به اشتباهش کنی ولی بامحبت و سیاست و ناز و کرشمههای زنونه میتونی پس عزیزم اگه میخوای موفق باشی حس زنانگيتو بالاتر ببر
راستی اون کتابی رو که گفتم دانلود کردی رنگین عزیزم لينکشو گذاشته بود حتما بخونش و ازش استفاده کن
امیدوارم موفق باشی منتظر خبراي خوبتم

علاقه مندی ها (Bookmarks)