ممنون بابت نظر و دلگرمیتون
امیدوارم اینجور که میگید باشه و دعا کنید تصمیم درستو بگیرم و به آرامش برسم
مشکل من فقط سنِ البته بگم که آدمی هست به لحاظ شخصیتی و رفتاری از سنش بیشتر میفهمه و رفتار می کنه ولی فکر اینکه من ازش بزرگترم بعضی موقع ها واقعا میره رو اعصابم که چرا وقتی آدمی هست که از همه لحاظ با هم جور هستیم و انقدر منو دوست داره باید ازم کوچکتر باشه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ممنون بابت نظرتون
من از کلیت صحبت شما متوجه شدم مخالف 100% این ازدواج و ادامه رابطه هستی اما من واقعا ادم احساسی ای نیستم شاید از نزدیک با من روبرو شید تا اینو مطئن بشید. من دنبال آدمی هستم که اول شرایطمون باهم جور باشه : مالی و فرهنگی و... و بعدش اینکه دوستش داشته باشم. من حتی خاستگاری داشتم که البته اونم قبلا دوستم بود و شرایطش از نظر کار و تحصیل خوب بود اما اخلاق خسیس و روحیه افسرده و منزوی اش با شرایطم جور نبود .
بخواهم توضیح بدم در جواب شما باید بگم نه من درگیر احساس شدید عاظفی نشدم و نمیشم دوستی علاقه میاره درست اما اینجور علاقه شدیدی نیست که مثل دخترای 18 ساله باعث نشده که کورکورانه بخوام بگم من فقط اینو میخوام ولی دوست دارم مشاوره برم که از حرف های اون مطمئن بشم چون احساسی تر از منه و اون بیشتر از من به منو این دوستی و ازدواج علاقه داره
شاید یه کم توضیح درمورد خودم و ایشون بگم الان بهتر باشه:
من در یکی از محله های خوب تهران با خانوادم زندگی میکنم و یه خواهر کوچیکتر دارم،خانوادمون مذهبی نیستن ولی بی بند و بار هم نیستیم لیسانس نرم افزار دارم و چند ساله کار می کنم ،خداروشکر کار خوبی دارم و مدیر هستم در یک شرکت، حقوق خوبی شاید بگیم نسبتابالا دارم ، وضع مالی مون بد نیست و دستمون به دهن میرسه جدیدا ویزای ام ر ی ک ا گرفتم و شاید یه زمان برای زندگی کلا بخوام اونجا برم و به لحاظ ظاهری هم خدارو شکر خوبم از نظر اخلاقم: مهربون، کمی لجباز ، مغرور، کمی شیطون، شوخ، پشتکار
ایشون مهندس شیمی خونده و کارمند یکی از اداره های دولتی بودکه حقوقش هم خوب بود که بخاطر سربازی الان اومده بیرون ولی بعد مجدد برمیگرده از نظر مالی خوبن و شاید بهتر ازما، از نظر خانوادگی مشابه ایم و سن خانوداه شون کمه یعنی مادر و پدرش هم جوونن، و از نظر ظاهری هم خوبه از نظر اخلاق: مهربون،کمی احساسی، باهوش، غیرتی، لارژ، اجتماعی
- - - Updated - - -
ممنون عزیزم
موفق و خوشبخت باشید. بنظرم اون از من احساسی تره ولی از نظر شرایط ازدواج و تصمیم گیری عقلانی تصمیم میگیره ولی من مطمئن نیستم که این نظر همیشه اش باشه البته خب این مشکل شاید برای کسی که ازم بزرگترم بود پیش بیاد .دعا کنید مشکلمو زود حل کنم
- - - Updated - - -
عزیز م مرسی از نظرت
الان اگه من بگم بیاد خاستگاری که فردا میاد اینکه تا الانم نیومده من مانع شدم و نذاشتم تا تصمیمم رو بگیرم . نظرت چیه یه قرار با مادرش و مادرم خیلی غیررسمی و معمولی یه جا بیرون بذاریم ؟
- - - Updated - - -
ممنون از نظرت عزیزم
منم با اینکه چشم بسته بگی فلانی از پر بزگتر پس اشتباهه کلا مخالفم ما خیلی زیاد داشتیم که خیلی هم موفق بودن حتی عمه خود من 11 سال از شوهرش بزرگتره! و با هم خیلی خوب زندگی میکنن و هیچ مشکلی هم ندارن اما ترسی دارم که پس فردا خود شخص پشیمون نشه که البته در مورد این خیلی راحت بهش گفتم: ما رابطمون یه دوستیه و قرار نبود ازدواج برسه که کلی باهام حرف زد که قانعم کنه واقعا خوشبختم میکنه منم گفتم ترسم اینه 4 سال دیگه نیای بگی من پشیمون شدم اون موقع بچه بودم جوگیر شدم الان نمیخوام که با 100 بار حرف زدن و .. که بماند قانعم کرد که هیچوقت پشیمون نمیشه و منم گفتم با خودم شرایطی میذارم که ببینم چقدر خواهانه و شرایط تقریبا سنگینه که همه رو قبول کرده و دارم می بینم یکی یکی داره انجامش میده
کاملا با حرفت موافقم و من به نظر یه مشاور خیلی خوب احتباجه اگر کسی رو سراغ دارین ممنون میشمم معرفی کنید.باید قانعش کنم باهم مشاوره خوب بریم.

فقط از این مطمئن باش که بعدا تو دوستو فامیل کسی بت تیکه انداخت راجع به سن نه خودت نه اون ناراحت نشین که زندگیتون سرد میشه...اینجا تا میای میگی میخای با یه کوچیکتر ازدواج کنی کلی کامنت میزارن که نه بدبخت میشیو اینا!! ولی به نظرم اصلا اینطور نیست.منم تو همچین رابطه ای قرار دارم و به راحتی میتونم بگم کاملترین ادمیه که تو عمرم دیدم فقط مشکل من خونواده منه که افکار پوسیده قدیمی دارن
... مشکل قیافه و پیری و اینا که مهم نیست اصلا!!!! زیباترین دختر هم باشی بعد چند سال قیافت تکراری میشه و اگه طرفت ادم نباشه میره سراغ یه دختر دیگه حتی اگه پیر تر و زشت تر باشه!!! فقط علاقه و محبت که زوجها رو کنار هم نگه میداره نه رابطه جنسی!!! قیافه رو که میشه براحتی جوان نگه داشت!!! مسئله یائسگی و کاهش میل جنسیم که هی میگن اصلا مشکل ساز نخواهد بود!!! الان کلی روش افزایش برای میل جنسی تو سنسین بالا هست!!! تازه بعضی خانم ها تو یائسگی میل جنسی شون بالاتر هم میره!!...یه پسر 24 ساله هم اصلا بچه نیست!!!!والا تو محل زندگی ما که همه پسرای 24-5 ساله ازدواج کردن!!!...من که میگم اول از شخصیت و صداقتش مطمئن شو و در اولین فرصت بگو بیاد واسه خاستگاری... واسه منم دعا کن که مشکلم حل شه

علاقه مندی ها (Bookmarks)