باسلام
مشکل شما دقیقا مثل مشکل من هست خانواده من هم رضایت ندادند وگفتند تحصیلات تو بالاتره ما ازاونها بالاتریم
من هم به دنبال راهی برای رضایت خانواده بودم اما چند نکته وجودداره:
1-آیا از انتخابت مطمئنی؟ موقت بهتر ازاین اقا بیاد جواب رد میدی ؟
2-توانایی تحمل مشکلات زندگی روداری زندگی بالاپایین زیادداره؟
3-توانایی تحمل برخی حرفهاروداری انتخاب خودت بود پس نبایدگله وشکایت داشته باشی؟
ووو
چون مشکل من هم دقیقامثل شماست خواستم نظرم رو بگم هیچ تضمینی برای خوشبختی وجودنداره درواقع خوشبختی یعنی دونفرهمدیگررودرک کنند واز همه لحاظ یاروپشتیبان هم باشند
چندمثال از دوستام میزنم یکی ازدوستام با اصرارخانواده روراضی کردونامزد کردند والان از انتخابش راضیه و به گفته خودش خوشبخته
اما یکی دیگه همسرش معتاد شد و چندین بار بستری شد وترک کردولی باز سراغ مواد رفت خودش انتخاب کرده بعدازسی بار خواستگاری خانوادش راضی شدند وهمون روزاول بهش گفته بودندکه حق نداری گله وشکایت کنی همسرش خونه نداره کارنداره ودخترخانم پشت پناه شوهرش هست و مامانش میگه توحسرت موندم یه بار بگه ناراضیم هیچ وقت شکایتی نکرده
پس تضمینی برای ادمهاوجودنداره بستگی به دختر داره خودت ببین چقدرمیتونی تحمل کنی؟ دل شیر داری؟
من زیاداصرارکردم جوابی نگرفتم مامانم مانع شد بدترازاون پدرم به دنبال بهانه های مختلف گشتند و درنهایت یه زیرابزن اوضاع رو بهم ریخت من موندم و ارزوهام، پسرموند وارزوهاش
به قول همکارم تضمینی هم وجودنداره بایکی دیگه ازدواج کنم وبه مشکل برنخورم
استادمون یه حرف خوبی میزد میگفت وقتی انتخاب خود ادم باشه ادم از هر لحاظ پاش وامیسته و مشکلاتش رو تحمل میکنه و دنبال مقصر نمیگرده
خوب فکراتو بکن مرگ یه بار شیون هم یه بار
عذاب وجدان و ....کنار بذار اینده شوخی بردار نیست کاری نکن که بعداپشیمون شی صلاح خودت رو درنظربگیر
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)