ممنون از راهنماییتون گفتم بیش از حد علاقه نشون میده از این جهت که رابطه ای رو کمن خیلی سعی میکنم رسمی باشه ایشون سعی میکنن احساسیش کنن دوست خوبم سرشار عزیز ترس منم از همینه که انتخاب ناچار کسی باشم که از از هم جا نا امید شده باشه
تشکرشده 4 در 3 پست
ممنون از راهنماییتون گفتم بیش از حد علاقه نشون میده از این جهت که رابطه ای رو کمن خیلی سعی میکنم رسمی باشه ایشون سعی میکنن احساسیش کنن دوست خوبم سرشار عزیز ترس منم از همینه که انتخاب ناچار کسی باشم که از از هم جا نا امید شده باشه
یه دختر سرگردان (پنجشنبه 21 خرداد 94)
تشکرشده 4 در 3 پست
سلام دختر سرگردون عزیز و سپاس مادر این دختر خانم به هیچ وجه رضایت نمیدن !!! اخرین چیزی که از ایشون شنیدم چند نفر از دخترای فامیلشو مثال میزنه که برای تنها نشدن مادرشون ازدواج نکردن عرض کرده بودم تک فرزندن .فقط میخاسم بدونم با این اوصاف مادرش بعدها برام مشکل ایجاد نکنه .گفته بودی خوشحالی از زندگی بی حاشیه من اما خودم چندان راضی نیسم .من وقتی 20ساله بودم قصد ازدواج داشتم چندین مورد هم دیدم اما چون تمکن مالی نداشتم خانوادم راضی نبودن ( ک ای کاش بودن )رفتم حسابیکار کردمو همه الزامات اولیه زندگی تهیه کردم اما ده سال گذشت دوباره رفتم خاستگاری اما اقا انگار تو این ده سال ما خاب اصحاب کهف رفتیم !!!!! دخترا دیگه دخترای انموقع نبودن ( اما من همون نوجوون 20 ساله )یکی برا اینکه دوست پسرشو تحت فشار بزاره با من قرار ملاقات میزاشت یکی خانوادش مخالف ازدواجش با دوست پسرش بودن منو بعنوان خاستگار راه میدادن یکی شکست عشقی خورده رفته تو کما یکی خاستگار رد میکنه اعتماد بنفسش بره بالا یکی میخاد ضربه بزنه چون ضربه خورده .عقده و کمبود بیدادمیکنه توقعات هم که الی ماشاالاه .اقا قبول کنید بخش بزرگی از جامعه ما بیماره قبول کنید .اخه انهایی که روابط دختر و پسر کلن از بیخ نفی میکنن ( حداقل اینجا مدیران همدردی )بمن بگید کسی که تا بحال تو هیچ رابطه ای نبوده چطور با این جماعت کنار بیادنگید فقط تحقیق و مطالعه که نمیشه واقعن نمیشه خودم همه این سالارو تحقیق و مطالعه کردم اما وقتی امدم تو گود دیدم هیچی نمیدونم .یه دکتر و مهندسم 30 سال درس میخونه اما تا کار عملی نکنه چیزه زیادی نمیدونه
Amir_23 (یکشنبه 24 خرداد 94), یه دختر سرگردان (پنجشنبه 21 خرداد 94)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)