به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

Hybrid View

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 08 تیر 94 [ 19:38]
    سطح
    14
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 71 در 29 پست

Array
    سلام کاربر zzzz من نمی دونم شما جزو کدوم دسته هستی قصد برچسب زدن ندارم یه عده که بخاطر مشکلات و برای جلب توجه کردن دیگران هوای خودکشی میزنه به سرشون و در واقع قصد این کار هم ندارن ... یا جزو دسته دوم که دیگه ته خط رسیدن.
    من خودم جزو دسته دوم هستم. از طرف کسی که 10 سال دوستش می داشتم و 2 سال باهاش تمام تلاشم کردم خیانت دیدم.
    پاک پاک حتی یک نگاه بد به دخترا نکردم چون نمی تونستم ... پدرم درومد خودم به ارشد دانشگاه خوب برسونم وقتی رسیدم همچی اوکی بود چشم باز کردم دیدم طرفم بهم خیانت کرده مثل اب خوردن شرف من رو باخودش برده...
    حس غریبی بود پوچی تمام خصوصا اینکه من مذهبی هم نیستم خودم بچسبونم تو دوران از دست دادن به نیایش که کاملا مسخره و بی معنا هم بود... پدرم درومد صبح شب ثانیه به ثانیه تو خوابگاه فکر خودکشی جدام نمی کرد... تو شهر غریب جمعه ها انگار داشتند شکنجم می کردن...... 5-6 ماه وضعم این بود من که هرروز اصلاح می کردم صورتم رو 2-3 ماه اصلا ریشم نزدم..... طرفم حتی به ... هم نبود یه زنگی بزنه... یک روز هیچ کس خوابگاه نبود دیگه داشتم کار تموم می کردم. میدونی؟ خیلی سخته شاید دوباره فرصت میدادن تموم می کردم... همچی تموم شده بود ولی دقیقه 93 منصرف شدم..
    الان خرداد ماه هستش ترم دوم درسم مرخصی گرفتم. واقعا تنهایی بد دردی هستش.. ورزش سنگین و پیاده روی سنگین شروع کردم بقدری پیاده روی سنگین و طبیعت گردی شروع کردم همه پاهام درد می کنه و تاول زده انگشتام...
    خیلی خیلی موقعیت های شغلی رو بخاطر دختره از دست دادم... جامعه امروزی خودم از دست دادم چون متاسفانه ستون زندگی خودم گذاشته بودم اون دختر!!!!!!!!!!!!! جالبه دختره نه ظاهر خوبی داره نه باطن بس که مغروره...
    الان اینجا هستم بعد 9 ماه به این نتیجه رسیدم که بقول البر کامو یا نیچه نمی دونم هر آنچه که تو را نکشد قوی ترت می کند
    شما هم تو شرایط سختی هست بدون اگه تصمیم به عدم خودکشی داری فقط روزای سخت و ابری رو باید تحمل کنی من بعد 9 ماه هنوزم اسمونم ابری هست و قبول کردم چون عشق 10 ساله تو 9 ماه فراموش نمیشه فقط می دونم الان دیگه خودکشی نمی کنم چون قوی تر شدم زیر بار این فشار. خودکشی بکنی همون افراد که باعث شدن تو خودکشی بکنی بعد از تو هم پشیزی برات ارزش قایل نیستن لااقل فکر دو سه نفری باش که دوستت دارن و قلبا دوست دارند. سعی کن فعالیت و درگیری فیزیکی داشته باشی ذهنت کمی اروم بشه مرور زمان... منم هنوز بهتر نشدم خوبم نیستم متوسطم نیستم... از بدترین حالت ممکن به بدتر رسیدم سعی دارم به متوسط برسونم ...

2. 3 کاربر از پست مفید دوچمدان_سیزده_کیلویی تشکرکرده اند .

گیسو کمند (سه شنبه 02 تیر 94), یه دختر سرگردان (جمعه 22 خرداد 94), zzzz (جمعه 22 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)