خانوم عزیز سطح فکر شما بسیار پایینه, میبخشی که اینطور میگم اما از پستتون که به نظر خودتون خصوصیات مثبت خودتون رو برشمردید و سامان رو به خاطر اینکه این ویژگی های شما رو ندید میگیره سرزنش میکنید میگم. واقعن خنده ام گرفت. عزیزم خواستن که زورکی نمیشه. شما خوب شما پاک شما خانوم اما دل اون آقا رو نتونستی به دست بیاری . هر کسی این حق رو داره که طرف مقابلش رو انتخاب کنه دلیلی نداره که اگه شما عاشق یک نفر شدید اون هم عاشق شما باشه
عزیز من هیچ پسری هیچ پسری ارزش زندگی تورو نداره, زندگی تو بزرگترین نعمتیه که خدا بهت داده. به نظر خودت معتقدی ؟ به نظر من نیستی که اگه بودی اینقدر کفران نعمت زندگی و سلامتیتو نمیکردی اون هم به خاطر اینکه مثلا عاشقی . خیلی ها تو زندگیشون شکست عشقی خوردن, خود من یکیشون اما یه جا به خودم اومدم و دیدم این عشق مسخره داره به قیمت زندگیم و ارزش وجودم تموم میشه پس تمومش کردم چند روز گریه کردم و بعد سر پا شدم فکر میکردم دیگه عاشق نمیشم اما ۲ ۳ سال بعد دوباره عاشق شدم. عاشق کسی که الان همسرمه و هر روز عشقم بهش بیشتر میشه و خدا رو شکر میکنم که منو از اون عشق اول نجات داد. اما همون عشق اول یه حرفی بهم زد که شاید همون حرف تو موفق شدن زندگیم کمکم کرد . گفت هیچ پسری از دختری که اعتماد به نفس نداشته باشه خوشش نمیاد تو هر چی که هستی باید از وجود خودت دفاع کنی و اجازه ندی کسی بهت بی احترامی کنی این چیزیه که پسر رو جذب خودش میکنه نه تو سری خوردن و پختن قیمه و قرمه سبزی
تا وقتی طرز فکرت اینه مطمئن باش هیچ وقت موفق نخواهی بود. حالا برو با خیال راحت خودت رو بکش و بدون وقتی به گوش سامان برسه شونه هاشو میندازه بالا و میگه به من چه

علاقه مندی ها (Bookmarks)