ضمن تشکر از همه دوستان! یک قربانی و کمال عزیز! نظر همه شما برای من محترمه و هر کدوم یجوری یه گوشه از زندگی منو بیادم میاره! گاه اشتباهات خودم و گاهی هم کارها و رفتار نادرست همسر سابقم رو برام تداعی میکنه! هردوی شما درست گفتید و من هم همیشه سعی میکنم نظرات مختلف دوستان رو یه جایی بکار بگیرم!
کمال عزیز! اتفاقاً خودمم چند روزه تصمیم گرفتم یک مقدار خودم و براش کمرنگتر کنم و در عین حال وجودم رو بیشتر برای پسرم بزارم ! مطمئن باشید به راهنمایی هاتون توجه میکنم. ممنونم!
یک قربانی عزیز! از شما هم ممنونم! شما هم مطمئن باشید که راهی رو که در پیش گرفتم تا انتها میرم! حتی اگه مادر علیرضا دیگه حاضر نشه برگرده! من دوستش دارم! زندگیمون و دوست دارم و همه تلاشم و میکنم که اوضاع رو درست کنم ولی اگه نخواد دیگه کاری ازم برنمیاد!
*** خواهش میکنم از نظرات همدیگه ناراحت نشید و به همدیگه تندی نکنید . ممنون میشم! ***
راستی! یکی از دوستان عموم ( پدر خانومم)، که خیلی بهش احترام میزارن، پیغام داده که میخواد بره باهاشون حرف بزنه! ولی من گفتم بهش بگید فعلاً دست نگه داره! هر وقت احساس کردم که آمادگیش و دارم خودم بهتون خبر میدم که زحمتش رو بکشید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)