سلام سپیده
اولا اینکه وقتی اومدی اینجا نظرخواهی میکنی پس باید نظرات مختلف رو بشنوی و از بینشون ببینی کدوم با عقل و منطق خودت سازگارتره و اونو انتخاب کنی پس زود جبهه نگیر واسه نظرات دوستان
دوم اینکه چرا فکر میکنی هر کسی که مخالف همچین روابطی هست همه آدمهای منزوی و دور از اجتماع هستند.ببین من خودمو مثال میزنم اصلا هم مذهبی نیستم و کاری هم به گناه بودن این روابط ندارم.نمی خوام از نظر مذهبی این مساله رو بررسی کنم چون هیچ تخصصی توش ندارم.ولی از نظر اخلاقی باید ببنی آیا این کاری که شما میکنی درست هست یا نه؟
من خودم تو دوره کارشناسی و ارشد و الان تو محیط کارم کلی همکلاسی و همکار از جنس مخالف داشتم که با همشون رابطه خوب و محترمانه ای داشتم گاهی با هم شوخی هایی هم میکردیم ولی در حد و حدود خودش و به دور از این حواشی.پس منی که مذهبی نیستم و کلی هم همکار آقا داشتم دارم بهت میگم این رابطه درست نیست.
اصلا نظر ماهارو بذار کنار شاید به نظر تو آدم های اجتماعی ای نیستیم و نمیدونیم تو اجتماع چه خبره.تو گوگل این عنوان رو سرچ کن:
"دوستی معمولیِ پسران و دختران! - دانشگاه ایالت یوتا"
می بینی که حتی آدم های اون ور آب هم میگن دختر و پسر نمی تونن دوست معمولی باشن.شاید خانمها فکر کنن که میشه دوست معمولی بود ولی آقایون به خاظر ذاتشون و فیزیولوژی بدنشون نمی تونن این دوستی رو در حد معمولی نگه دارن.این ذات مرد هست و نمیشه خرده و ایرادی بهش گرفت و مرد ایرانی و خارجی هم سرش نمیشه. همونطور که تو این فیلم خودت قضیه رو متوجه میشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)