به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

Hybrid View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza rio نمایش پست ها
    کمی به پاسخ هایی که دادید با تامل بیشتری نگاه کردم دیدم رگه هایی از سخت گیری وجود داره طبیعتا اطرافیان با شما نشست و برخواست بیشتری دارن حتما بی دلیل نبود.

مثلا گفتید یه خواستگار خوب داشتید فقظ چون جوان تر به نظر رسیدن جواب رد دادید .و چون ظاهرا مذهبی سفت و سختی هم هستید توصیه های پیامبر و امامان در مورد ازدواج

خوب میدونید. البته اکثر افراد مواقعی که احساس میکنن توصیه ای از دین به ضررشونه کلا کر میشن حتی ممکن لامذهب یا به قول خانم سحر67 مسلمان امروزی میشن. البته به دل

نشستن حق مسلمه دختره.

شرح حال ایران امروز جمله معروف شریعتی "در غرب رفتم مسلمان ندیدم ولی اسلام دیدم و در شرق آمدم مسلمان دیدم ولی اسلام ندیدم"
    با سلام و احترام ممنون از پاسختون

حقیقتا اصلا انسان ظاهر بینی نیستم یعنی اون ایرادای ظاهری که خیلی از دوستام از خواستگاراشون میگیرند حتی تا حالا به ذهن من خطور نکرده.

اول اینکه من با این خواستگار زیاد صحبت نکردم، مطمعن هم نیستم تمام معیارهام و داشتن با تعریف هایی که شنیدم اینطوری استنباط کرده بودم، ولی میدونیم که اینها همه معیارهای کیفیست و هرکس بسته به نوع دیدگاه خود نظر میده ممکنه ایشون از لحاظ بطور مثال معرف شخصی بودن که معیارهای بنده داشته اند اما اگر خودم بیشتر وارد جزییات میشدم متوجه میشدم در جزییات بسیار تفاوت داریم و شاید فقط کلیات شبیه به هم بودیم.

اما در خصوص ظاهر ایشون، بیینین بنده گفتم وقتی به ایشون نگاه میکردم اصلا حس اینکه ایشون یک مرد 29- 28 ساله هستن بهم دست نمیداد، انگار یک نوجوان دبیرستانی جلوم نشسته بودن، اصلا نمیتونستم حتی باهاشون صحبت کنم، واقعا اگر در اون لحظه برادر 15 ساله بنده ایشون و بعنوان دوستشون به من معرفی میکردن بعنوان همکلاسی مدرسه اشون من بیشتر باور میکردم تا اینکه باور کنم ایشون از من شش سال بزرگترند و الان بعنوان خواستگار روبروی من نشستن.

ببینین دقت کنین من اصلا نمیگم ایشون زشت بودن خدایی نکرده یا ..... اصلا بنده در جایگاهی نیستم که بخوام به مخلوقات خدای زیبایی ها و صفت زشت بودن و نثارشون کنم.

یک مثال برایتان میزنم، قبلش میگم این جریانی که براتون تعریف میکنم درست بعد از اینکه این خواستگار اومدن اتفاق افتاد، خواهر کوچیکتر دبستانی دارم، یروز که خواهرم از مدرسه میاین خونه شروع میکنند از دوستشون صحبت کردن

خواهرم میگقتن دوستی دارند که پدر و مادرشون اومده بودن دنبالشون، میگفتن بقدری پدر ایشون جوان بنظر میرسیدن که هیچکس باورش نمیشد ایشون پدر دوستشون هستند و میگفتن در مقابل مادر دوستشون اینقدر پیر بنظر میرسیدن که انگار مادر پدر دوستشون هستند.

حتی این مسله ای که چند تا بچه دبستانی بهش پی برده بودن یک مسله بسیار جدی در زندگی این خانواده بود، از زبان دوستشون میگفتن مادرشون بسیار بابت این مسله رنج میبرند و از همه بدتر اینکه در هر مهمانی یا در هر جمعی وقتی این دو نفر و درکنار هم میدیدند فکر میکردن که خانم مادر آقا هستند یعنی تفاوت ظاهریشون تا این حد بود ، بهرحال قبول کنین که خانمها بواسطه باردار شدنشون خیلی زودتر از یک آقا شکسته میشند حالا هرچقدر هم بخودشون برسند.

دیگه چه برسه که از همون اول از نظر ظاهری آقا از خانم جوانتر بنظر برسند.

حالا نمیدونم با این توضیحات تا چه حد شرایطی که من داشتم و درک کردین ولی من به شما حق میدم من هم یک دخترم خیلی بیشتر از یک آقا در معرض انالیز ظاهری قرار میگیرم، اصلا دوست ندارم معیارهای باطنی من به خاطر ظاهرم نادید گرفته بشه ولی گاهی وقتی منطقی به قضیه نگاه میکنم میبینم برای داشتن یک زندگی خوب بهتره از نظر ظاهری کاملا مورد تایید نه تنها همسرم بلکه خانوادشون هم باشم.

بنابراین بنظرم به دل نشستن نه تنها برای دختران بلکه برای آقایون هم بسیار امری مهم هست حالا برای برخی بیشتر برای برخی کمتر شاید بخاطر همین مسله است که اولین پارامتر ی که بررسی میشه همین مسله است.

و اما در خصوص اینکه میگین حتما سختگیرم که اطرافیانم میگند راستش معیارهام و توضیح دادم بخاطر همین هم تا این حد طولانی نوشتم که دقیقا بدونین چه انتظاری دارم وقتی صحبت از اعتقادات و اخلاقیات و.... میکنم!
    بالاتر از چیز هایی که نوشتم نمیخوام، به همینا گفتن سختگیری همینایی که نوشتم.البته همه نگفتن بعضی از دوستانم گفتن که معیارهاشون با معیارهای من خیلی فرق داره، برای همین اومدم اینجا تا هم نظرات ادم های مختلفی و بشنوم که شاید خیلیاشون هم معیار دوستانم باشن هم نظر آدم هایی و بخونم که یک جورایی هم معیار بنده هستند.

خیلی ممنون از پاسختون ولی ای کاش نقد هم میکردین معیارهام صرفا نگین سختگیریست یا خیر دقیقا جایی که سختگیریست و مشخص کنین، سطح سختگیریشو برایم مشخص کنین.

باز هم ممنون
    موفق باشین

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام دو باره به همه دوستان خوب در همدردی
    در ابتدا از خداوندگار مهربان می خوام حاجت و یا مشکل همه رو تو این ماه عزیز و پر روزی بده.

خانم بی خیال باتوجه به نوشته هاتون و برداشت من، باید به بانوانی چون شما تبریک گفت. اینکه میفرمایید روی اخلاق و کردکار تون کار میکنید خیلی خوبه.
    توصیه میکنم از خواسته هاتون کوتاه نیاین، شخصی که دیپلمه است ، انتظار داره طرفش دیپلم باشه، شخصی که لیسانس داره توقع لیسانسه داره و همینجور تا دکتری. هر جور که خودتون هستین از طرفتون انتظار داشته باشین.

در مطالعات میدانی من در حوزه ازدواج و تشکیل خانواد میگه، معمولا خانم ها تو زمینه های اخلاقی و اعتقادی از همسرشون بالاتر هستند و اقایون در زمینه های سن شناسنامه ای، تحصیلات و درامد از خانم ها بالاتر اند. ( البته عمومیت نداره، ). پس به این موضوع توجه کنید و موضوع بعدی اینه که انتخاب بیشتر از یه عامل غیر منطقی ( تقریبا میشه همون دلنشینی که شما گفتین) ناشی میشه، که طرف لزوما 60 درصد ملاک ها رو داره و سعی میکنه با نقصان های دیگر کنار بیاد و در زندگی مدیریت کنه. به نظرم خانم ها اگر بتونند روی مدیریت و سازگاری و تحمل نظر مخالف کار کنند، زندگی ها شیرینتر میشود.

امیدوارم به همه خواسته ها و معیار هاتون برسید.
    سلام دوباره
    خیلی ممنون که نظرتون برایم مینویسین.

حقیقتش شاید تا قبل از این دوست داشتم اگر خودم دکتری دارم همسرمم همینطور باشند و.....
    ولی الان دیگه اینطور نیستم برام مهم نیست که حتما دکتری یا فوق داشته باشند، برام مهمه که علم دوست باشند، اهل مطالعه باشند، پشتکار داشته باشند، هدف داشته باشند، حالا لیسانسه باشند یا فوق یا دکتری داشته باشند، برام مهم اینه که از وقتشون نهایت استفاده کرده باشند.
    بی هدف صرفا وقت گذرونی نکرده باشن. ولی دز خصوص اخلاقیات و اعتقادات خیلی دوست دارم شییه به خودم باشند و در یک سطح باشیم.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : سه شنبه 02 تیر 94 در ساعت 23:59

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)