با سلام و احترام ممنون از پاسختون
حقیقتا اصلا انسان ظاهر بینی نیستم یعنی اون ایرادای ظاهری که خیلی از دوستام از خواستگاراشون میگیرند حتی تا حالا به ذهن من خطور نکرده.
اول اینکه من با این خواستگار زیاد صحبت نکردم، مطمعن هم نیستم تمام معیارهام و داشتن با تعریف هایی که شنیدم اینطوری استنباط کرده بودم، ولی میدونیم که اینها همه معیارهای کیفیست و هرکس بسته به نوع دیدگاه خود نظر میده ممکنه ایشون از لحاظ بطور مثال معرف شخصی بودن که معیارهای بنده داشته اند اما اگر خودم بیشتر وارد جزییات میشدم متوجه میشدم در جزییات بسیار تفاوت داریم و شاید فقط کلیات شبیه به هم بودیم.
اما در خصوص ظاهر ایشون، بیینین بنده گفتم وقتی به ایشون نگاه میکردم اصلا حس اینکه ایشون یک مرد 29- 28 ساله هستن بهم دست نمیداد، انگار یک نوجوان دبیرستانی جلوم نشسته بودن، اصلا نمیتونستم حتی باهاشون صحبت کنم، واقعا اگر در اون لحظه برادر 15 ساله بنده ایشون و بعنوان دوستشون به من معرفی میکردن بعنوان همکلاسی مدرسه اشون من بیشتر باور میکردم تا اینکه باور کنم ایشون از من شش سال بزرگترند و الان بعنوان خواستگار روبروی من نشستن.
ببینین دقت کنین من اصلا نمیگم ایشون زشت بودن خدایی نکرده یا ..... اصلا بنده در جایگاهی نیستم که بخوام به مخلوقات خدای زیبایی ها و صفت زشت بودن و نثارشون کنم.
یک مثال برایتان میزنم، قبلش میگم این جریانی که براتون تعریف میکنم درست بعد از اینکه این خواستگار اومدن اتفاق افتاد، خواهر کوچیکتر دبستانی دارم، یروز که خواهرم از مدرسه میاین خونه شروع میکنند از دوستشون صحبت کردن
خواهرم میگقتن دوستی دارند که پدر و مادرشون اومده بودن دنبالشون، میگفتن بقدری پدر ایشون جوان بنظر میرسیدن که هیچکس باورش نمیشد ایشون پدر دوستشون هستند و میگفتن در مقابل مادر دوستشون اینقدر پیر بنظر میرسیدن که انگار مادر پدر دوستشون هستند.
حتی این مسله ای که چند تا بچه دبستانی بهش پی برده بودن یک مسله بسیار جدی در زندگی این خانواده بود، از زبان دوستشون میگفتن مادرشون بسیار بابت این مسله رنج میبرند و از همه بدتر اینکه در هر مهمانی یا در هر جمعی وقتی این دو نفر و درکنار هم میدیدند فکر میکردن که خانم مادر آقا هستند یعنی تفاوت ظاهریشون تا این حد بود ، بهرحال قبول کنین که خانمها بواسطه باردار شدنشون خیلی زودتر از یک آقا شکسته میشند حالا هرچقدر هم بخودشون برسند.
دیگه چه برسه که از همون اول از نظر ظاهری آقا از خانم جوانتر بنظر برسند.
حالا نمیدونم با این توضیحات تا چه حد شرایطی که من داشتم و درک کردین ولی من به شما حق میدم من هم یک دخترم خیلی بیشتر از یک آقا در معرض انالیز ظاهری قرار میگیرم، اصلا دوست ندارم معیارهای باطنی من به خاطر ظاهرم نادید گرفته بشه ولی گاهی وقتی منطقی به قضیه نگاه میکنم میبینم برای داشتن یک زندگی خوب بهتره از نظر ظاهری کاملا مورد تایید نه تنها همسرم بلکه خانوادشون هم باشم.
بنابراین بنظرم به دل نشستن نه تنها برای دختران بلکه برای آقایون هم بسیار امری مهم هست حالا برای برخی بیشتر برای برخی کمتر شاید بخاطر همین مسله است که اولین پارامتر ی که بررسی میشه همین مسله است.
و اما در خصوص اینکه میگین حتما سختگیرم که اطرافیانم میگند راستش معیارهام و توضیح دادم بخاطر همین هم تا این حد طولانی نوشتم که دقیقا بدونین چه انتظاری دارم وقتی صحبت از اعتقادات و اخلاقیات و.... میکنم!
بالاتر از چیز هایی که نوشتم نمیخوام، به همینا گفتن سختگیری همینایی که نوشتم.البته همه نگفتن بعضی از دوستانم گفتن که معیارهاشون با معیارهای من خیلی فرق داره، برای همین اومدم اینجا تا هم نظرات ادم های مختلفی و بشنوم که شاید خیلیاشون هم معیار دوستانم باشن هم نظر آدم هایی و بخونم که یک جورایی هم معیار بنده هستند.
خیلی ممنون از پاسختون ولی ای کاش نقد هم میکردین معیارهام صرفا نگین سختگیریست یا خیر دقیقا جایی که سختگیریست و مشخص کنین، سطح سختگیریشو برایم مشخص کنین.
باز هم ممنون
موفق باشین
- - - Updated - - -
سلام دوباره
خیلی ممنون که نظرتون برایم مینویسین.
حقیقتش شاید تا قبل از این دوست داشتم اگر خودم دکتری دارم همسرمم همینطور باشند و.....
ولی الان دیگه اینطور نیستم برام مهم نیست که حتما دکتری یا فوق داشته باشند، برام مهمه که علم دوست باشند، اهل مطالعه باشند، پشتکار داشته باشند، هدف داشته باشند، حالا لیسانسه باشند یا فوق یا دکتری داشته باشند، برام مهم اینه که از وقتشون نهایت استفاده کرده باشند.
بی هدف صرفا وقت گذرونی نکرده باشن. ولی دز خصوص اخلاقیات و اعتقادات خیلی دوست دارم شییه به خودم باشند و در یک سطح باشیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)