به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    چقدر کینه

چقدر خود رای

یکم انعطاف؟ یکم تامل؟

من از همه ی کاربران جویای درک دعوت میکنم این پستو بخونید

ما یه فامیل دوری داریم یه بار من از بس از خبر خوشی که داد خوشحال بودم که بهش گفتم یک دست کت و شلوار درجه 1 واست میخرم و خدا میدونه از ته دل گفتم و حاضر بودم با کمال میل بخرم ، نمیدونستم قیمت کت شلوار درجه

1 از 500 شروع میشه تا 5 میلیون ، این آقا این حرفو از دهن من گرفت ول کنم نبود تازه داشت کینه هم به دل میگرفت چرا دارم واسش یه پیراهن شلوار میخرم، درکش به این نمیرسید که همین پیراهن شلوار که هیچ بلکه تشکرم با

اون حالت ذوق ، لطف و محبت منو میرسوند

حالا شما یه حرفی ازش گرفتی چرا ول نمیکنی ؟ نرفته مهریشو بزاره اجرا ، خونه هم به نامش بوده (مطمئنا واسش کم زحمت نکشیده) ، شما هم که روشنفکر شده بودی میخواستی واسه آرامش ایشون جلوی طلاق گرفتنشو نگیری،

حضانت بچه ام تا سن 7 سال با مادره میتونست خیلی کارهای دیگه بکنه ، نکرده حالا شما چرا اینهمه لطف ایشونو نمیبینی؟

خانمت اشتباه داشته ، همه میدونن داشته ، اتفاقا یکی از اشتباهات ایشون این بوده که برگشته به شما که میشناختتون ، قول این پولو داده ، من موندم چرا ایشون نرفته درخواست مهریه و.. بده و شما رو مجاب به طلاق کنه بجاش

ازین قولها داده که حالا باید بیاد بگه ببخشید دقیقا اون مبلغو که قول دادم نمیتونم بدم کمترشو میدم

پیامبر ص میفرمایند: اگر میخواهی کسی را بشناسی با او به سفر برو ، چون توی سفر و توی شرایط مختلف آدمها خودشونو نشون میدن ، باید بگم شما هم تازه داری خودتو و تفکراتتون رو نشون میدید.

نمیدونم کار درستی کردم این پستو گذاشتم یا نه

من هم شاغلم و واقعا نمیتونم نرم سرکار چون به این پول احتیاج دارم و هروقت همسرم میگفت دیگه نرو سرکار میگفتم باشه نمیرم که حساس نشه ، ولی خدا میدونه چقدر دوست داشتم مثل دوستم باشم که هر ماه همسرش

مبلغی به عنوان پول توجیبی بهش میده و دوستم صبح تاشب وقتش آزاده راحت میره خونه پدرمادرش چون وقت داره - میره آرایشگاه و میشینه پوستشوتقویت میکنن چون پولشو داره - میره خرید و بالذت خرید میکنه میره کلاس نقاشی

وقتی میبینمش آرزو میکنم منم یه روزی وقتم آزاد بشه و یه مبلغی هر ماه همسرم بهم بده ، کی دوست نداره وقتشو با سر زدن به اقوامش با کلاس با تفریح مطالعه نیایش و.. پرکنه؟ بخدا بعضی وقتا دلم واسه اون موقعها که

میرفتم حرم شاه عبدالعظیمو امامزاده صالح و ساعتها شاید 4-5 ساعت اونجا بودم تنگ شده ، دلم واسه اون وقتها که خانوادمو هرروز میدیدم تنگ شده بعضی شبها از دوری پدر مادرم گریه میکنم گرچه فقط 1یا 2 هفته میشه

ندیدمشون کی دوست نداره وقتش مال خودش باشه؟ کی دوست نداره همسرش به عنوان نفقه بدون استرس بدون غر زدن بدون اینکه بگه قسط دارم قرض دارم پول ندارمها بهش یه مبلغی بده ،هرچند کم و بتونه با اون

مبلغ یه هدیه کوچک واسه عزیزانش بخره یا هرچی؟ این دوستم مبلغ زیادی شوهرش بهش نمیده اشتباه نکنید شوهرشون یه کارمند ساده ان و حقوقشون جمعا 1.5 میلیونه ولی هر ماه 370 تومن به دوستم میده و میگه این حقته

من یه شاغلم ولی اعتراف میکنم خسته ام از کمبود وقتم از اینکه همسرم خسته از سرکار میاد ظرف میشوره از اینکه باید هم کار کنم و هم غرغر و نق نق بشنوم از اینکه دارم روند پیشرفت پیر شدنمو میبینم از اینکه

دوست دارم خونم مثل دسته گل باشه ولی وقت نمیکنم خوب تمیزش کنم چون همش هول هولی باید تمیزش کنم و به دلم نمیشینه تمیز کردنش (خانومها میفهمن چی میگم)

همسرم از وقتی که دید انقدر خسته شدم که علاقمو بهش به باد دادم روحیه شادمو به باد دادم سلامتیمو به باد دادم و میگم طلاق میخوام خونه مال تو وسایلش هم مال تو فقط بزار برم ، انقدر به خودش اومد که حالا با نازو نوازش

از خواب بیدارم میکنه میگه خواب نمونی منی که چشمام باز نمیشه یه بوسه ای از لپم میزنه که چشمام تا آخر باز میشه -2برابر من کار میکنه میگه نمیخوام مدیونت بشم - توی کار خونه از قبل هم بیشتر کمکم میکنه میگه جسمت

ظریفه تو نمیکشی - اونوقت شما میگی بره هزینه بچه اتونو بده به من چه؟؟؟؟؟؟ این خانوم چی شد که خواست بره سرکار؟ دیوانه شده بود؟ یا نداریهای شما وادارش کرد؟

همون طور که یه مرد حق داره بخواد همسرش زیبا باشه یا بجای زیبایی کم توقع باشه یا هردو ، یه زنم حق داره بخواد همسرش دستش به دهانش برسه که امروزه به این میگن توقع زیاد ، موقع خواستگاری وقتی میگی

حقوقم اینقدره یعنی اینکه مثلا 20 درصدشم مال شما خانم همسر، زندگیهایی هستن که خانوم خونه بعد از 15 ساله توقع یه تیکه طلا هم نداره آرزوشم نداره واحساس خوشبختی میکنه ولی اقای خونه همچنان پرتوقع

و بی انصافه

اما شما الان به خودت اومدی 3ماه کم نبود ، فکر نمیکنم خود شما بهتر ازین فکر کنه
    ویرایش توسط گیسو کمند : دوشنبه 08 تیر 94 در ساعت 15:17

2. کاربر روبرو از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده است .

morteza2487 (دوشنبه 08 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)