سلام نارجیس جان
به نظر من شما در بعضی مسائل حق داری همه دوست دارن که همسرشون از صحبت باهاشون لذت ببره و توی جمع به همسرش اهمیت بده و..
اما در مورد اینکه میخواد با قلقلک از دلتون دربیاره ، خوب این روش ایشونه شما نمیتونی تغیرش بدی ولی میتونی از اون بازی استقبال کنی و بهش بگی خوشحالی باهم اشتی کردین بعد که اوضاع روبه راه شد
در حد یه اشاره بهش بگید دفعه بعد باهاتون صحبت کنه تا نه ایشون عصبانی شه نه شما پشیمون شی از گفتنت
در جمع ،شما خودی از خودت نشون بده با اعتماد به نفس بالا و اطلاعات پر و در حد تعادل صحبت کن و ذره بینتو از روی شوهرت بردار سعی کن خودت با خودت خوش باشی مطمئن باش اونقدر
توجهش بهت جلب میشه که ناخودآگاه میخواد اونم در مقابل شما حرفی برای به اشتراک گذاشتن با شما داشته باشه.
******************************یه مثال عینی از قاطی شدن با جمع به نفع خودمون با لذت بردن ازون جمع و وانمود کردن اینکه من خیلی باهوش و جذابمهمسر من عاشق فوتباله و من از فوتبال متنفرم ، پس نتیجه رو خودت میدونی ...دلخوری هر روز هرشب
من سعی کردم به همسرم بفهمونم چقدر از دیدن این بازی ناراحت میشم و این فقط به خاطر سلیقه نیست بلکه به خاطر دلایل خیلی منطقی است ، از طرفی خودم هم توی خونه وقتی بیکار مطلق بودم باهاش
به تماشای فوتبال نشستم سعی کردم لذت ببرم ، همزمان از فوتبال اطلاعات جالبی کسب میکردم با سرچ توی اینترنت ، وقتی هنگام تماشا این اطلاعات رو هم باهاش تبادل میکردم خیلی مشتاقانه گوش میدادو
واسش جذاب میشدمحتی توی جمع فوتبالیها مثلا عموم شوهرخواهرم و همسرم ، منم میرفتم و از یه تیم یا بازیکن صحبت میکردم که اونا خیلی سنگشو به سینه میزدن ، اطلاعات جذاب و داغ
نتیجه منم وسط فوتبال برنامه های جالب خودمو تماشا میکردم + از فوتبال 10درصد لذت بردم + همسرم فکر میکنه من توی همه زمینه ها باهوشم و اطلاعات عمومیم بالاست پس سعی میکنه اونم اطلاعاتشو با من
به اشتراک بزاره

علاقه مندی ها (Bookmarks)