سلام خانوم بانوی مهر
خیلی ناراحت شدم این صحبتها رو شنیدم
اول درباره پسرتون مطلبی بگم. همیشه این صادقه که بچه ها هیچ وقت اون چیزی که پدرمادرها می خوان نمیشن، بچه ها همیشه اون چیزی میشن که خود پدرمادرها هستند. معلومه رفتار پسر شما هم میشه مشابه خود شما. رفتار شما رفتار جراتمندانه نیست و رفتار منفعلانه-پرخاشگرانه هست.
این باور غلطیه که ما بگیم چون ما ادم خوبی هستیم و به کسی آزار نمی رسونیم پس بقیه هم حق ندارند به ما آزاری برسونند یا نمی رسونن. همه که آدم خوبی نیستن. آدمای بد و مردم آزار هم خیلی زیاد وجود داره که مریض هستند. مهم اینه که ما باید قدرت اینو داشته باشیم که در مقابل این افراد از خودمون دفاع کنیم.
اما درباره یادگیری رفتار جراتمندانه
همون تاپیک رفتار جراتمندانه فوق العاده است. من خودم تقریبا 3 ماهه دارم باهاش کار می کنم و پیشرفتی هم داشتم. اما شما مگه توقع دارید که به محض خوندنش کلا تغییر بکنید و رفتارتون بشه جراتمندانه ایده آل ؟
من و شما چند دهه به یه شیوه نادرست زندگی کردیم و بزرگ شدیم خیلی غیرمنطقی که انتظار داشته باشیم یکی دو ماهه بتونیم خودمون رو کامل تغییر بدیم. تغییر رفتار و فکر ما به تدریج و با گذرزمان صورت میگیره. شما باید لااقل 6 ماه کار بکنید و توجه ویژه داشته باشید که بتونید این رفتار رو در خودتون جا بدازید
خود من که الان 3 ماهه دارم کار می کنم اصلا هنوز به سطح ایده آل نزدیک نشدم. اما کم کم دارم پیشرفت می کنم و اینو در خودم حس می کنم
پس شما هم
امیدوارم با صبر و پشتکار موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)