در مورد سلیقه ی مادر و پسر من هم مخالفم و به نظر نمیرسه سلیقه این دو در ظاهر یکی باشه، ضمن اینکه نگاه مرد به زن و زن به زن فرق داره احتمالا. بارها شده مادر و خواهرم گفتند فلانی خیلی خوشکله ولی از دید من خوشکل نبوده و برعکس اونی که من میگم خوشکله اونا میگن بی ریخت. خواستگاری سنتی به این شکل به نظر من هم صحیح نیست چون زیبایی سلیقه ای و نسبی هست. جالبه اکثر کسایی از بازیگران فیلم سریال های خارجی و ایرانی یا خانم های دیگه که در خیابان دیدم و خوشم اومده دارای یک ویژگی تقریبا مشترک بودند در ظاهر و یا فیزیک. و این باز، نسبی بودن را میرساند و غلط بودن اون شیوه ی سنتی. اما با توجه به مذهبی بودن که فرمودین، چاره ای نیست، با دوستان موافقم در مورد مثال مصاحبه کاری، فرد مصاحبه کننده خیلی از اعتماد به نفس خوشش میاید و سر زبان و ظاهر آراسته. ست کردن لباس و آراسته بودن مهم هست. ترکیب رنگ های مورد استفاده در لباس ها مهم هست.
در هر صورت توجه بفرمائید در ایران مساله با سایر نقاط جهان متفاوت هست، طلاق بسیار سخت هست، و پسر قرار هست از روز اول بدهکار بشود به واسطه ی مهریه، و همین، سخت گیری را در انتخاب بیشتر کرده چون فقط یک بار میتوانی ازدواج کنی و اشتباه نباید بکنی و قرار هست بدهکار شوی به آن دختر، پس چه در زیبایی چه در شرایط خانوادگی و ...باید دقت کرد، شما از دید دختر به این مسائل نگاه کردید بد نیست از دید پسر هم به آن نگاه کنید. اینجا تفاوت هم خودش را نشان میدهد با مساله مصاحبه کاری، فرد استخدام شده در پایان قرارداد ، یا میتوانی تمدید کنی یا اخراج اما در مورد زن چنین نیست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)