سلام
این نگاه که از الان تصمیم می گیرید تا دو ماه بعد نشونش کنم صحیح نیست. اگر واقعا بخواهید بررسی کنید نباید اول تو ذهنتون نتیجه را در نظر بگیرید چون ناخوداگاه اشکالات را توجیه می کنید و به سمت همان نتیجه می رید.
پس اول بیایید پیش خودتون فکر کنید من هنوز به نتیجه نرسیدم و می خوام تصمیم بگیرم و نمی دونم ممکنه به جواب مثبت برسم و ممکنه هم جواب منفی...(هر دو را در نظر بگیرید.)
این جوری اشتباه کم میشه.
واقعا بشینید معیارهاتون را بنویسید و ببینید واقعا یه دختر 15 ساله در حال حاضر چقدر از انها را برای شما می تونه براورده کنه.
الان دختر 15 ساله با 15 ساله قدیم فرق داره. ببینید من اصلا رو خوب بودنشون چیزی نمیگم. می گم آدم تا وقتی به بلوغ فکری نرسیده باشه نمی تونه روی شخصیت طرف قضاوت کنه.
این دختر الان نوجوان هست و بعدا می تونه تغییرات زیادی بکنه.
به نظرم الان کلا نباید خواستگار راه می داد.وقتی سنش گذشت و به 20 21 رسید اون وقت تازه می شه گفت این دختر چقدر ثبات پیدا کرده و معیارهاش چیان و شخصیتش چیه و آیا میشه بهش اعتماد کرد یا نه.
و گرنه بعدش اصلا ممکنه اون احساس پشیمونی کنه.
من نظر شخصیم اینه که ازدواج شما در این شرایط ریسک بالایی داره(به دلیل ندونستن اینکه بعدا دختری که الان باهاش ازدواج می کنید بعدا چه تغییر و تحوالاتی و افکاری پیدا می کنه).ولی اگر می خواهید مطمئن بشید نزد یک مشاورهم بروید و در این مورد صحبت کنید. اگر مشکلی نبود می تونید دخترخانم را هم پیش مشاور ببرید تا خیالتان راحت تر شود.
موفق باشید

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)