به نام خدا
سلام
به همدردی خوش آمدید.
این تاپیک و تاپیک قبلیتون رو خوندم. ....... باید بگم که خیلی خدا شما رو مورد لطفش قرار داده که از این سیاه چاله شیطانی خارج شدید و یا بهتر بگم در حال خروج هستید.
اما ......
شما در مرحله هشدار بسیار جدی قرار دارید! ........ صراحتا عرض کنم که : شما روی جعبه مهماتی نشسته اید که چند تا از نارنجکهاش ضامنش کشیده شده !!!! ....... اگر دیر بجنبید و یا درست عمل نکنید انفجار یکی از آن نارنجکها برای انفجار بقیه و انهدام کامل زندگی هر سه تای شما کافی هست !!!
در زیر چند تا از نارنجکهایی که در آستانه انفجار قرار گرفتند رو خواهم گفت و تلاش هوشمندانه و خالصانه شما رو میطلبه تا خنثی بشوند ... و الا کمترین تلفاتش سه موجود عملا مرده خواهد بود : همسرتون ، فرزندتون و خودتون
1- ضامن عفت شما کشیده شده و پرده حیای درونیتون لطمه دیده..... بازسازی نکنید تکرار خواهد شد و اونوقت انفجار !!!!
2- همسرتون در جریان خیانت قرار گرفته ........ شک نکنید که فوران آتشفشانهایش هنوز شروع نشده ! ....... عمیقترین ضربه روحی به مرد همین موضوعه که مرگ دلخراش در برابرش هیچه! ............ توصیه اکید دارم به مشاوره با روانشناس مذهبی خبره ، تا با راهکارهای حساب شده فوران آتشفشان که تایمرش استارت خورده ، مدیریت بشه تا هم خود همسرتون و هم خود شما لطمه کمتری بخورید!
3- اثرات عاطفی و روانی که ناخواسته به فرزندتون منتقل شده .... شک نکنید که اگر فضای محبت آمیز بین پدر و مادرش رو نبینه .... سالها بعد خواهید دید که چه لطمات عمیقی در تربیت و آینده او گذاشتید! و خواهید گفت که "از ماست که بر ماست!"
و اما در میان پستهای شما چنین بر میاد که ریشه این اتفاقات در طلبکار بودن شما و توقع داشتن بر تغییر طرف مقابلتون هستش! .......... شما سعی کنید خودتون رو تغییر بدید خواهید دید که چقدر سخته! پس چگونه انتظار تغییر دیگری در خودش را دارید؟! .... اما مژده اینکه شاه کلید مشکلات شما تغییر خود شماست و بس ! ...... این تنها کار امکانپذیری هست که از در حیطه توانایی شماست! .... خواهید دید که دنیای اطرافتان هم تغییر خواهد کرد.
حرف بسیار است و مجال اندک! دعا گویتان هستم به دستگیری خدای رحمن و رحیم از شما و خانواده تان که پتانسیل بسیار بالایی برای خوب شدن و آرامش دارد.
.
در پناه حق.
گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
مولانا
ویرایش توسط Aram_577 : دوشنبه 22 تیر 94 در ساعت 16:16
علاقه مندی ها (Bookmarks)