با سلام
از شما خواهش میکنم هرگز اینکارو ادامه ندید،کدوم کار؟ در قالب دوستی با همسر پای درد و دل نشستن و شنیدن سخنانش درمورد ارتباط گذشتش،نه تنها شما بلکه هر شخصی این جملات رو میخونه،این کار بسیار اشتباهی است که ما خانوم ها گاهی با این تفکر که او با ما راحت است و من برایش مثل یک دوست هستم انجام میدهیم،بله ما برای همسرمان یک دوست هستیم اما قبل از آنکه یک دوست باشیم همسر هستیم،اینکار شما فقط قبح سخنان عاطفی ایشان را درمورد گذشته میشکند در نتیجه هر روز بیشتر و بیشتر از معشوقه قدیمی اش میشنوید،و شما روز به روز سردتر خواهید شد،چشمانتان را باز کنید شما آمده اید یک همسر و یک معشوقه باشید نه فقط یک گوش شنوا ،وگرنه دوستانشان بودند شما را برای چه میخواستند،حریم عاطفیتان را حفظ کنید،
حالا این شما هستید که باید حال و هوای خودتان را برایش بسازید نه اینکه خاطرات الان را هم با درد دل و افسوس درمورد معشوقه قدیمی اش بسازید،هرچند تا زمانی که از ایشان درمورد حل شدن روابط و عواطف گذشته اش مطمئن نشدید نباید تن به ازدواج میدادید،اما در حال حاضر باید بسیار رعایت کنید تا از تب و تابش بیفتد،و باز هم تأکید میکنم این یکی از بزرگترین و رایج ترین اشتباهات زنان ایت که تصور میکنند با گوش سپردن به درد و دلهای مردان در رابطه با عشقهای پیشینشان ثابت میکنند چه زن متفاوت و چه دوست خوبی هستند،این اشتباه را نکنید،اگر هم تابحال کردید سعی کنید از تکرارس بپرهیزید و رویه تازه ای در پیش بگیرید
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)