در ادامه:
دوران بچگی
سنت اتین( اسم مستعار من) چیزی نشده. سرت شکسته خونش بند میاد.پسر خوب مرد که گریه نمی کنه. پاشو . محکم باش.
(اولین مرحله الاغ سازی از فرزند پسر= فقط بابت همین یک تکه اش سالهاست کینه ای نسبت به پدرم پیدا کرده ام که باهاش کلامی صحبت نمی کنم.)
دوران نوجوانی: مردی گفتن. تو خجالت نمی کشی خواهرت رو فرستادی نون بخره( دومین مرحله الاغ سازی از فرزند پسر)
دوران جوانی(19سالگی) اوج عشق به تحصیل: سربازی نمی زاره . بهت اجازه نمی دن تو در شرایط برابر کنکور رو بخونی و برای دانشگاه رفتن آماده شی. تو یکبار می تونی درس بخونی. ولی خوب این تبعیضه که زن و مرد به یک اندازه پذیرش بشن! هر کس به اندازه لیاقتش! (سومین مرحله= سنت اتین تو از یک الاغ در حال تبدیل شدن به سگ نگهبانی هستی که خداوند وعده تو را داده است. از شادی اوج بگیر!!)پ
دوران جوانی(25 سالگی) به تو هم می شه گفت مرد! تو این سن هیچی نداری(چه جوری توضیح بدم خوب من 2سال هم سربازی بودم. 4سالم تحصیل کردم) مهم نیست . بی عرضه هستی . عیاشی کردی که چیزی نداری و...( سنت اتین یک سگ تحقیر شده !!!؟ یعنی منم می تونم یک سگ نگهبان بشم؟)
دوران جوانی (26 سالگی) : مهریه با آقا داماد=1000سکه خونه با آقا داماد(20 میلیون تومان- هزینه عروسی با آقا داماد 5میلیون تومان) آقا سگه(ا ببخشید آقای سنت اتین!!) کجایی؟ خانومو نمی خوای ببری از آرایشگاه به باغ!؟
دوران جوانی(29 سالگی) هر دو نفر ضربه خوردند. هر دو نفر زندگیشون داغونه اما از این کلمات فقط خانوم خونه استفاده می کنه" زندگیمو -جوونیمو تو این خونه گذاشتم" اینو زیاد شنیدی . تا حالا خیلی فکر کردی خوب تو هم زندگیتو جوونیتو گذاشتی. خوب اون انسان محسوب می شه و تو سگ خونه!سنت اتین. .. باش(یعنی سگ باش!وفادار -مغرور و کم حرف!!!)
دوران جوانی(همون 29 سالگی): اون مرد شیطان صفت زندگیمو داغون کرده بود. خدا ازش نگذره.سنت اتین شما باید مهریه همسرتون رو بدی. نداری؟ می افتی زندون !!!" آخه من هم زندگیم داغونه" " آقای محترم اینجا قانون اینه= استعاره از برتری حقوق انسانها بر حیوانات"