سلااااام. سلاااام. سلاااام به همه
خوبین؟ خوشین؟ خوش میگذره؟ خیلی وقت بود نبودم. چه خبرا؟ همه چی خوبه؟
من با خبرهای خوب اومدم.(نمیشه به این اقای فرشته مهربان بگین منم مجاز کنه تو حال و احوال یاران همدردی پست بزارم؟ این پست بیش تر به اونجا میخوره هر چند که راهنمایی هم میخوام.
)
خب راستش من دیگه فوق رو نصفه بیشترش رد شد و انشالله زود به خوبی تموم میشه. حالا بگین چی؟
برای تابستون summer scholarship گرفتم به این صورت هست که یک پروژه رو مشترک با سوپروایزرت انجام میدی و مبلغ 6000 هزار دلار هم میزان scholarship ام هست.به خاطر سابقه و نمرات خوبم بوده خدا رو شکر و این که فعال بودم موافقت شد و من براش خیلییی خوشحالم. و خبر دومم اینه که این جور که بوش میاد بورسیه ی دکتری هم نزدیکههههه
فکر کنیییییییین.
همه ی این ها به کنار حس خیلی خوبی دارم. وقتی استادم برام ارزش قائله و میگه دانشجوهای ایرانی تحسین برانگیزند قند تو دلم آب میشه.
با همه ی این ها الان که با مامان بابام حرف زدم و خبر قطعی شدن رو بهشون دادم حس کردم مثل من زیاد ذوق نکردن. حتی بابام که اصن خودش مشوق اصلیم برای اومدن بود حرف انتقالی گرفتن بعد از شروع دکتری رو پیش کشید که من سریع جمعش کردم و گفتم اصلاااااا. چراااا؟
هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی این طوری از مسیری که هستم راضی باشم .خدا رو شکر. من رو هم تو دعاهاتون فراموش نکنین.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)