از این دید بهش نگاه کردین تا حالا که : جوانی تعریف کلیش دورانیه که آدم کارهایی که بعضی افراد -بدلیل محدودیت های کوچک بودن سن یا کهولت سن و به اصطلاح از پا افتادگی - نمیتونن ، انجام بده .... سن خاصی نداره .پس برای خودتون به دست خودتون محدودیت نسازین ...
-همواره خلاق بودن زندگی رو زیباتر میکنه و گرنه زندگی به شیوه نادرست دیگران و تکرار مکررات هیچ لذتی نداره - انسان ،انسان است نه روبات....
مثال عینیش خودمم که همواره در خلق جملات گهربار خلاقمبه دور از کلیشه ها و تقلید از دیگران -تعاریف خاص خودمو دارم برای زندگی که نسبت به سالهای قبل زندگیم تغییر یافته - جهش یافته
هستن و من هم کمی سالهای از دست رفته ای دارم که هیچ کاری نکردم برای خودم و زندگیم نه تفریحی بود نه کار سازنده ای
و تازه شروع کردم برای جوانی کردن مسلما افت و خیز در مسیر زندگی هست من تازه دارم رانندگی یاد میگیرم برای روندن ماشین زندگیم
و قبول کردم که هرکاری عواقبی داره و این خود منم که مسئول کارهای خودم و عواقب آنها هستم برا همین کمتر از زمین و زمان گله میکنم و آرامش بیشتری پیدا کردم (این باور سال ها طول کشیده)
- برای چند ثانیه همه منفی ها رو از ذهن بیرون کنید ...
برای شروع با لذت تمام یک فنجان چای| قهوه |نسکافه |.... | میل کنید با قند_ خرما - شکر- شیر -... - تا بعد....
- - - Updated - - -
منم بیست و اندی سال دارم ....

به دور از کلیشه ها و تقلید از دیگران -تعاریف خاص خودمو دارم برای زندگی که نسبت به سالهای قبل زندگیم تغییر یافته - جهش یافته
هستن و من هم کمی سالهای از دست رفته ای دارم که هیچ کاری نکردم برای خودم و زندگیم نه تفریحی بود نه کار سازنده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)