به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 آذر 98 [ 12:00]
    سطح
    48
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    128

تشکرشده 199 در 73 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    سمیراه جان، سلام خوبی؟

اولش با خودم گفتم ای کاش قبل انجام اینکار می آمدی اینجا پیشنهاد مشاور و مطرح میکردی، در اینجا کسی برات تصمیم نمیگرفت ولی نظرات موافق و مخالف و که میشنیدی بهتر میتونستی تصمیم بگیری.

اما بعد گفتم همون موقع هم که نامزدش یهو رهاش کرد سمیراه خیلی خودش شماتت میکرد و همش فکر میکرد خودش مقصره. هرچیم ما سعی میکردیم از صفات و عادات بد این آقا و بی مسولیتی این آقا براش بگیم بازم شاید به ظاهر قبول میکرد ولی ته دلش دوست داشت دوباره رابطه شکل بگیره.

بنظرم درسته صدمات زیادی دیدی ولی یک جورایی برای شناخت چهره واقعی این آدم برات کاملا لازم بود .

الانم چیزی نشده که این آدم ثابت کرد تنها چیزی هم که شما بهش دلبسته بودی وجود خارجی نداره، یعنی همون دوست داشتن و عشق علاقه آتشینی که فکر میکردی داره نابودش میکنه! دیدی وجود نداشت اگر اینو نمیفهمیدی تا آخر عمرت خودتو بخاطر بهم خوردن نامزدی سرزنش میکردی.

بنظرم اول بفکر خودت و احساست باش که آسیب دیده سعی کن برای خودت برنامه های تفریحی ای جور کنی و بخودت و روحیه ات خوب برسی.
    اگر امکانش و داری به خانواده ات هم بگو ازشون کمک بخواه تا بهت کمک کنن روحیه شکننده ات ترمیم کنند.
    از واسطه ها بخواه دیگه از این آدم اطلاعات غلط و درست ندهند.

بعد از اون من اگر جای شما بودم البته اگر دوست نداری و تحملش و نداری و فکر میکنی درست نیست اینکار و نکن ولی من خودم اگر بودم چون اون خانم چشم های منو باز کرده، یک ایمیل به اون خانم میدادم ازش تشکر میکردم بخاطر اینکه چشم هات و باز کرده و خیلی محترمانه برای جبران لطفش براش از ویژگیهایی که در رابطه هامون از ایشون متوجه شده بودم بهشون میگم چون بالاخره ایشون هم برای تحقیق به شما پناه آوردن حق دارند حقیقت و بدونند تا ایشون هم با چشم باز انتخاب کنند.ولی خب وظیفه ای برگردن شما نیست.

ذکر میکردم فقط برای جبران لطفشون گفتم و جهت اینکه انتخابشون با چشم باز انجام بشه.بعدم براشون آرزوی خوشبختی بکن و دیگه هم ادامه نده .
    اگر میخوای این ایمیل بزنی کاملا محترمانه باشه طوری که بفهمند قصد فقط کمک کردنه.
    راستش یک دلیل دیگه ای که اینکارو میکردم برای اینه که اگر اون آقا پسر حرف نامربوط و دروغی در موردم زده با رفتار محترمانه من ثابت بشه که اشتباه بوده.

اگر اون آقا هم دوباره سراغم و گرفت میگفتم من اهل دوستی نیستم فقط متاسفانه بخاطر حفظ زندگیم داشتم یک راه اشتباه انتخاب میکردم متاسفانه میخواستم به خیال خودم برای زندگیم نهایت تلاش و کرده باشم تا یک روزی که بگذشته برمیگردم پشیمون نباشم.

بنظرم کسی که این وسط خورد شد شما نبودی بلکه اون آقاست، تازه نشون داد نه تنها لیاقت داشتن شمارو ندارند بلکه لیاقت داشتن احساس هیچ دختری و ندارند.

این آقا هم بشما هم خانواده هاشون نشون دادن که اصلا عشق علاقه اشون واقعی نبوده.

بنظرم اصلا عصبانی نشو و باحالت نفرت یاهاشون صحبت نکن بهترین راه اینه که کاملا خودتو در برابرشون خونسرد نشون بدی و بگی خوشحالی که خداوند اینقدر دوستت داشته که زودتر از اینکه دیر بشه چهره واقعیشون برات نمایان شد .

امیدوارم دیگه متوجه شده باشی این آدم لیاقت داشتن شمارو نداشتند.

سلام دوست عزیز و همراهم
    درسته هرچی شما می گفتید که بده من ته دلم نمی خواستم رابطه تمام بشه چون میدونستم خودم کاستیهایی داشتم اما بالاخره تصمیمم رو گرفتم و گذاشتمش کنار و به خانواده ها مطرح کردم
    حتی مادرش چندین بار اومد رابطه رو درست کنه اما زیر بار نرفتم درسته دوستش داشتم اما با راهنمایی های شما و مشاور خودم بکل گذاشتمش کنار

اما من به حرف مشاورم اعتماد کرده بودم که خواستم یباره دیگه سعی کنم دیگه فکرم به این نرسید که بیام اینا هم مطرح کنم
    کاملا مجابم کرده بود
    اتفاقا ایشون هم نطر شما رو داشت
    گفت چون ته قلبت هنوز احساس گناه می کردی من خواستم یکبار دیگه بری جلو و دقیقتر بشناسیش به اسم دوستی
    بدون تعهد ولی چون این اتفاق برام افتاد دیگه پیش مشاور نرفتم فکر کردم راه بدی رو پیش روم گذاشت...
    گفت چون احساس گناه میکردی نمی تونستی با خودت کنار بیای و الان برات بهتره شده

اره درست میگی عزیزم من کامل این رو فراموش کردم که وطیفه انسانیم رو فراموش کردم و جواب اون دختر و ندادم به هرحال اون گناهی نداشت
    نوشته هات رو که خوندم خیلی مودب و با احترام مختصری از رابطمون گفتم و خصوصیاتی که اون داشت و این رو هم گفتم که با من هم ارتباط داشت..
    و اون دختر خانوم برام نوشت که ارتباطش رو با اقا قطع کرده چون فکر نمیکرد تا این اندازه دروغ گفته باشه چون به خانوم گفته بوده که سمیرا نامزدی رو بهم زد و من هرچی سعی کردم نتونستم برش گردونم میگفت این دروغها یعنی که خودشم می دونست کارش اشتباه بوده میدونسته تو کار درستی کردی چون خودش رو گذاشته جای من اون اقا و تمام ماجرا رو برعکس گفته
    آخرش هم قسمم داد که بنا به اعتماد به حرفهای من ارتباطش رو قطع کرده خداروشکر منم مدیون نمی شم چون کلمه ای رو دروغ نگفتم

اتفاقا نامزد سابق من مدام بزرگترهاشرو می فرسته
    اما من به خانواده گفتم که از من دورشون کنن
    جمله ای رو روی کاغذ نوشته و برام فرستاده خیلی جالبه برای شما می نویسم

همیشه خوب را برای یافتن خوبترین رها می کنیم
    غافل ازینکه خوب همانیست که وقتی از همه چیزو همه کس بریدی یادش میوفتی
    همان کسی که وقتی که کم حوصله ای زمین و زمان را به هم میدوزد تا تو لبخند بزنی
    خوب یک نفر است
    و هرگز تکرار نمی شود

حالا که تمام روح من از اون بدش اومده پشیمون شده و دیگه این اهمیتی برای من نداره
    مهم اینه که فهمیدم عشق واقعی درکار نبود

درسته عزیزم من بخاطر همین عشق داشتم سعی ام رو می کردم که وجود نداشت

واقعا تاثیر داشت برام حرفهای شما و مشاورین و کتابهایی که طول این مدت خوندم و فایلهای سخنرانی های دکتران خیلی عوض شدم

برام دعا کنید دور شن از زندگیم و ارامش به زندگیم برگرده
    ممنون از الطاف بی نهایتتون

ممنون عزیزدلم چشم می خوام کل زندگیم رو تغییر بدم

2. 8 کاربر از پست مفید سمیراه تشکرکرده اند .

b3hnam (جمعه 23 مرداد 94), baitollah-abbaspour (یکشنبه 25 مرداد 94), donya. (پنجشنبه 22 مرداد 94), khaleghezey (دوشنبه 26 مرداد 94), kimia fall (پنجشنبه 22 مرداد 94), setare_000 (پنجشنبه 22 مرداد 94), یاس پاییزی (شنبه 24 مرداد 94), من او (سه شنبه 27 مرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)