سلام باغبان خخخخ اتفاقا منم همجا اسم نحسشو میشنوم
اقای صالح نه رسمی نیستم قراردادیم فعلا گفتن بعدش رسمی میشم من دکترای وزارت بهداشتم اگه وزارت علوم بودم مشکلی نداشت
خانم من میدونم یچیزیم به خصوصیاتت که توتایپیک اعجازعشق گفتم اضافه کنم نه واقعا مثل اینکه روان شناسی جدا خخخخ اخه هرچی بهت میگم عین خیالت نیس ینی اصن عصبانی نمیشی رباتی؟کاش منم مثل تو بودم خشم خودتو میخوری خیلی باحالی خوشم اومد شایدم میدونی سیمای مغزم قاطی کرده مراعاتمو میکنی ولی خدایی میخوام برم پیش مشاور اخه قبل استخدام فکر میکردم مشکل روحیم بیکاریمه بعدکه رفتم سرکار دیدم نه بدترشدم حتی قبلاانگیزم بیشتربود بر درسام
راستی خیلیا بهم گفتن اگه بری بایه پسردیگه حالت بهتر میشه اما من هیچوق یه اشتباهو تکرار نمیکنم از چاله برم تو چاه حتی اگه از سامان سرترم باشه دیگه تنهایی خیلی بهتره حاضرم درد بکشم خودمو گول نزنم
میرم پیش مشاور نتیجشو میام بهتون میگم ولی میدونم موقتیه مثلا وقتی نوشتهای دکتر عزیزیو میخوندم حالم خوب میشد بعدش که یادم میرف حالم بد میشد
یا تواینجام وقتی نوشتهای اعجاز عشق و باغبان و بچهای دیگرو میخونم شارژ میشم بعدچنروز همون قبلیه میشم چکنم؟ باید هی بیام بخونم متناشونو فکرکنم
امروز داشتم درس میخوندم اظطراب میگرفتم برم زنگ بزنم بهش بعد گفتم بزار این فصلو تموم کنم که اگه یموقع پشت تلفن حالمو گرف ناراحت شدم اون قسمتوخونده باشم اخه ناراحت باشم نمیتونم درس بخونم بعدکه اون فصل تموم شد سامانم یادم رفت حالم بهترشد نمیدونم چمه

علاقه مندی ها (Bookmarks)