سلام آقا مهدی
اول تبریک میگم ازدواجتون رو چون به نظرم هنوز شما تازه داماد هستید و همسرتون هم تا زه عروس (من که الان یه ساله ازدواج کردم هنوز بهم میگن تازه داماد)
![]()
و خب بسیاری از مشکلات در چند ماهه اول زندگی رخ میده و برای حل این موضوعات باید اندکی صبر پیشه کرد و تحمل داشت، و تلاش کرد برای بهبود زندگی و انجام این مواردی که گفتم فقط زمانی از شما بر خواهد آمد که به انتخابتون ایمان داشته باشید و تا زمانی که این موضوع برای شما حل نشده باشه رسیدن به آرامش در زندگی شما میسر نخواهد بود و شما باید همه جا سر این انتخابتون وایستید به چند دلیل،
اول اینکه ازدواج و انتخاب همسر ، لباس نیست که در صورت مناسب نبودن عوضش کرد پس وقتی این مورد را انتخاب کردید (حتماً حتماً نقاط مثبت فراوانی داشتن) پس به اون نقاط مثبت پروبال بده و از همونا برای بهبود بقیه موارد استفاده کن. باید یادبگیرید مسئولیت کاری که کردید رو قبول کنید و اگه یادتون باشه روز عقد تیو دفتر خونه 20-30 تا امضا زدید و هر کدوم از اون امضا ها تعهداتی بود که به هم دادید پس حداقل بریا انجام تعهدادتون باید تلاش کنید.
(تا قبل از انتخاب همسرتون می تونستید روی تمام گذینه های روی میز فکر کنید اما بعد از انتخاب ایشون این حق رو ندارید و فقط می تونید به راه حل هایی برای بهبود زندگی فکر کنید پس دختر عمو و دختر دایی و هم کلاسی وغیره و غیره رو بزارید کنار. (و یادتون باشه شما موقع ازدواج با همسرتون فکر می کردید بهترین گذینه رو انتخاب کردید حالا چند تا مورد منفی (البته از نظر شما) هم ایشون دارن و از این غافل نشید که حتی اگه با دخترعموتون هم ازدواج می کردید مطمئناً موارد دیگه ای وجود داشت که از چشم شما پنهون بمونه.)).
دوم اینکه در مورد مشکلات جسمی که ایشون دارن ؛ مورد جوش بسیاری از دختر خانم ها با ازدواج (به خاطر تغییرات هرمونی به دلیل مسائل ج ن س ی) برطرف میشه و در مورد مشکل تنفسی هم میشه به متخصص مراجعه کرد و برای بهبود این امر از درمان استفاده کرد.
به نظر من مشکل اصلی شما با توجه به توضیحاتی که دادید عدم اعتماد به نفس تون هست، نه چیز دیگه و بقیه همه بهانه هست، چرا که ترس از مسخره شدن دقیقاً نشان از این موضوع داره وگرنه دانشگاه پیام نور بودن و یا غیر انتفاعی نه ننگ هست و نه عار،
من خودم یه دانشگاه آزادی هستم و افتخارم اینه که بدون سوبسیت دولت درس خوندم و و الان دارم از ق بل اون مدرکم نون در میارم و بسیاری از همون دانشگاه دولتی های مشهور هنوز دنبال کارند و بیکار.
پس ذهنتون رو از افراد دیگه پاک کنید
دلایل ازدواجتون رو به خاطر بیارید
نقاط مثبت زندگیتون رو یاداشت کنید (هیچ می دونستی مهربون بودن همسر چه نعمت بزرگی هست، و یا داشتن خانواده خوب چقد رمی تونه در داشتن زندگی شاد تر و موفق تر یاری گرت باشه)
پس لطفاً با مثبت اندیش و با افزایش اعتماد به نفس زندگیتون رو شیرین تر کنید. (در مورد افزایش اعتماد به نفس هم در این سایت مقالاتی هست که می تونید بخونید)

علاقه مندی ها (Bookmarks)