به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود
    جناب مهدی بنده فکر میکنم خود شما بیشتر نیاز دارید به مشاوره مراجعه کنید تا همسرتان.اینکه دیگران بخودشان این جرات و جسارت را میدهند در مورد همسر شما صحبت بکنند این موضوع نشان از ضعف شماست که در مورد نزدیکترین فرد به شما اینگونه دارند صحبت میکنند و شما عکس العملی نشان نمیدهید.
    اینکه دختر عموی شما تحصیلات داره خیلی خوبه ولی ایا بقیه ملاک های زندگی مشترک مورد نظر شما را دارند ایشون یا خیر فقط وقتی متوجه یمشوید که با ایشون زیر یک سقف زندگی بکنید.بله در ظاهر شاید ایشون یا افراد دیگری باشند که مناسبتر بنظر برسند ولی اینکه در زندگی مشترک چگونه باشند فقط وقتی متوجه میشوید که در کنار هم زندگی کنید همانند موضوعی که در مورد جوش روی صورت همسرتان بیان کردید.
    لطفا محکمتر برخورد کنید قوی باشید از انتخابی که کردید دفاع کنید شما نیاز است که اعتماد بنفس خودتان را تقویت کنید هیچکس بجز خود ما نمیتواند اجازه بدهد که دیگران اورا مورد تمسخر قرار بدهند.احترام به همسر شما احترام به شماست و خدایی نکردی بی احترامی به ایشون را باید بی احترامی به خودتان تلقی نمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط به دنبال خوشبختی نمایش پست ها
    حتی اگه با دخترعموتون هم ازدواج می کردید مطمئناً موارد دیگه ای وجود داشت که از چشم شما پنهون بمونه.)).

من خودم یه دانشگاه آزادی هستم الان دارم از ق بل اون مدرکم نون در میارم و بسیاری از همون دانشگاه دولتی های مشهور هنوز دنبال کارند و بیکار.
    پس ذهنتون رو از افراد دیگه پاک کنید
    دلایل ازدواجتون رو به خاطر بیارید
    نقاط مثبت زندگیتون رو یاداشت کنید (هیچ می دونستی مهربون بودن همسر چه نعمت بزرگی هست، و یا داشتن خانواده خوب چقد رمی تونه در داشتن زندگی شاد تر و موفق تر یاری گرت باشه)

سلام و تبریک
    این شما هستید که ایشون رو به اقوام معرفی میکنید ، این خانوم هستند که شما رو به اقوام خودشون معرفی میکنند ، اگه با خجالت و دلواپسی معرفی کنید که فاتحه زندگیتون رو باید بخونید ،

بعضی از این خانواده ها رو دیدید که داماد یا عروس بیکار و الاف و بیسواد (بی مهارت) خودشون رو چه طور به خانواده های بی داماد یا بی عروس معرفی میکنند؟ انگار میخوان تجارت کنند، روز عروسی میبینی نه عروس یا داماد نه خانواده طرف هیچ چی نیستن اما با توجه به معارفه اولیه شما با دید خیلی مثبتی اونها رو میبینید ، اونوقت شما همسر دسته گلتون رو که ایراداتشون با چند تا سیاست و دکتر و صحبت حل شدنی است چطور معرفی میکنید؟

به همسرتون محترمانه و مهربون بگویید که عزیزم من خیلی به حمام رفتن حساسم و روزی یکبار حمام رو تاکید دارم پس حتما پیگیری کن که یه متخصص خوب پیدا کنیم با هم بریم ، به نظر من ایشونو متوجه حساسیت خودتون بکنید

اما با تاکید زیاد بر اینکه شما ایشونو زیبا میبینید و به اعتماد به نفس ایشون لطمه ای وارد نشه.

اصلا شوخی شوخی جدیش کنید بگید عزیزم میخوای من خودم حمومت کنم ببینیم این حساسیته از کجا میاد، دقیقا

تمام خواسته هاتونو توی یک جلسه بی تعارف بهشون بگید و تاکید کنید روالی که ایشون در پیش گرفتن موجب سردی شما ست. حتی علت رو بپرسید شاید دلیلی داره.

ایشون با خانوادشون راحتن؟ یعنی چی که بیرون نمیاد و میخوابه؟ یا تلفنش خاموشه ؟ اینها یکم جای تامل داره .

حرف دیگران رو بریزید دور و باهم کیف دنیا رو کنید.
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

2. 3 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

-mehdi- (سه شنبه 27 مرداد 94), khaleghezey (چهارشنبه 28 مرداد 94), اقای نجار (سه شنبه 27 مرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)