سلام جای پا
کاشکی جای نقل قول های زیاد وتوضیحات مفصل خلاصه ی کلام و حرفت رو می نوشتی..اما از همونقدری که من دریافت کردم برات جواب میذارم:
جای پای عزیز اول از همه مهم هست که به ذهنت اطلاعات درست برسونی تا بتونی تحلیل درست داشته باشی.شما از کجا فهمیدی که سال به سال افراد متمول بیشتر وارد دانشگاه میشن؟
من منکر سهمیه و... نیستم اما هیچکدوم مانع نمیشه که فردی که واقعا تلاش کرده به خواستش نرسه .اما دوست دارم توی پست های بعدیت بنویسی که چجوری درس خوندی؟روزی چند ساعت و چطور دانش اموزی بودی؟یعنی از خودت بیشتر بگی .
اصلا مهم نیست که دیگری موفق به کلاس رفته موفق شده یا نرفته !مهم من هستم که با چه دیدی سمت هدف میر و توی این راه از چه ابزاری می خوام استفاده کنم؟
هرگز توی دوران دبیرستانم نتونستم کسایی رو درک کنم که سر تموم شدن کلاس درس غر می زندند و خسته بودن اما کلاس کنکور می رفتن!! من تجزو معدود کسایی بودم که سر کلاسا
خصوصا درسای مهم بیداااار بودم و لذت می بردم !کلاس کنکور هم نمی رفتم !
درطول 4سال دبیرستام هیچ کلاسی غیر کلاس درسی مدرسه نرفتم حتی ازمون ازمایش هم شرکت نمی کردم غیر ازینکه سال پیش دانشگاهی آزمون های سنجش اسم نوشتم و هر 1ماه آزمون میدادم.نهایتش هم شاگرد اول مدرسمون شدم و رتبه خیلی خوبی آوردم . البته نمی دونم که اگر کلاس می رفتم نتیجم بهتر میشد یا نه!اما قاطعانه می دونم که کلاس رفتن یا نرفتن تضمین موفقیت نیست مهم اراده ی شخصی هست.
درضمن باید یادت باشه کنکور یه ازمونه که با تکرارش ممکنه نتایج هم عوض بشه و با اینکه سعی شده سوالاتش استاندارد و طبقه بندی شده باشه(مخصوصا کنکور کارشناسی که اهمیت خاصی توی جامعه داره) اما شرایط طوری نیست که همه به 100 درصد حقشون برسن .اما بیشترا به حقشون یا یه چیزی نزدیک به اون میرسن.
یه سوال : رتبه ی شما چندشد ؟انتظار چند داشتی؟
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)