راستش اصلا نمیدونم چرا خیللللللللی بهش خنثی هستم بچه خوبیه از نظر ایمانی و ...خیلی خوبه ولی دلم هیچ تکونی نخورده ..راستش شاید دلم زمان بیشتری میخواست ولی این زمان یک هفته دو هفته ...اونقدری نیست تا قبلی رو فراموش کنم که! از ی لجاظ هایی هم میترسم غیر عاقلانه و باعجله برم جلو بلای نامزدی قبلی سرم بیاد...خسته ام حسابی
5 جلسه دیدار و حرف داشتیم که ی جلسش بیرون بوده و تو این جلسات مسائل منطقی رو چک میکردیم..هرچند به نظرم خیلیاش کلیشه اییه
ایناهم از اینا نیستن که ی مدت به دوطرف فرصت بدن و باهم تماس و بیرون رفتن داشته باشن!!!منم نمیخوام با چند جلسه خیلی مسخرس
خودم فکر میکنم هنوز محبت قبلی از دلم پاک نشده ..یجورایی حس میکنم خراب شده سیستمم..به خودمم حق میدم ولی به اینم فکر میکنم که ما دختریم و انتخابمون محدوده و باید بشینیم تا یکی بیادو ازین فکرا:((((((
من وقتی نمیتونم فکر کنم و یجورایی ظرفیت پذیرش یکی دیگه رو هنوز ندارم چطور انتخاب کنم اخه....:(
چند ثانیه اول و غیره که هیچ.....بیتفاوته بی تفاوت
اینکه بخاطر اخلاقیات و فضاییلش بدوسمش نمدونم هنوز
اینکه بفکرم که ببوسمش و غیره نه نمیتونم فکر کنم..مثلا تو ماشین داشت نگاهم میکرد زیاد خوشم نیومد:(

از همه دوستان میخوام که وقتی با کسی آشنا میشن فقط به معیارهای اهورایی و ایمان و این جور چیزا توجه نکنند حتما به ظاهر و قد و بالای طرف مقابل هم دقت کنن (چه دختر چه پسر) تا نیان مثل بعضی از دوستان بگن اول واسه ما اخلاق و ایمان مهم بود حالا که عقد کردیم فهمیدیم نه بابا مثل اینکه ظاهر هم مهمه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)