نوشته اصلی توسط
مصباح الهدی
سلام آقا رضا
من دورا دور تاپیکتون را گاهی می دیدم. هیچ چیزی نداشتم بگم و یا می ترسیدم اشتباهی راهنماییتون کنم.
ولی این جمله ها که بولد کردم نشون می ده شما از اساس با هم اشتباه ازدواج کرده اید! (به نظر من)
اگر هم معیارتون فقط ظاهر بوده که خب معیاربندیتون کاملا غلط بوده و باید تجدید نظر اساسی کنید...
وقتی تنها معیار ظاهر باشه اون زندگی سرانجام نخواهد داشت. خب اگر یه انسان فقط لذت ج بخواهد دخترهایی هست که فقط همین لذت را براورده کنند و این همه هم مسئولیت ازدواج را نکشد پس چرا ازدواج؟پس چرا این همه مسئولیت و زحمت؟
اصلا هدف شما واقعا از ازدواج چیه؟
واقعا با این خانم ببینید می تونید به هدفتون برسید؟
من یادمه تو همین همدردی آقایی می گفت من الان زنم قیافه اش معمولیه ولی در حد پرستش دوستش دارم چون قبلا با یک زنی بسیار زیبا ازدواج کرده بودم (زیر یک سقف هم رفته بودند) ولی این قدر اذیتم کرد و دعوا داشتیم که از اون زندگی سیر شدم و الان زن الانم را خیلی دوست دارم ...
ببینید توجه کنید الان شما زیر یه سقف نیستین هنوز و از این برنامه ها دارین. بعد برید زیر یک سقف مطمئنا این مشکلات چندین برابر میشه. پس اگر ظاهرش نبود ازش متنفر می شدین اینو بدونید بعد از چند سال که ظاهرش براتون عادی شد حتما ازش متنفر می شید. ولی اون موقع شاید دیر باشه. ببیند بعدا چقدر دعوا تو زندگیتون خواهید داشت؟
الان شما عقد کردین و بچه ندارید و بعدا می تونید یه ازدواج دیگر هم حتی با یک زن زیبا داشته باشید. ولی بعد از طلاق و رفتن زیر یک سقف چی؟
و اینکه خانم شما با این سطح از درک چه معیاری در شما دیدند؟ و بعدا ایشان از ازدواج با شما پشیمون نشن؟
ولی باز هم من پیشنهاد طلاق نمی دهم. و از شما خواهشی دارم!
شما که این قدر پول مشاور دادین...
خواهشا یکم پول انجمن آزاد بدین و و برید تاپیک اختصاصی بزنید و از خود آقای مدیر همدردی شخصا راهنمایی بخواهید. حتما بگوید من یک نامزدی دارم که فقط قیافه داره و اگر قیافه نداشت ازش متنفر می شدم! و برای همین در طلاق مرددم.
ببینید آقای مدیر چی می گن. کاملا براشون شفاف کنید.حتی اگر خواستین پستتون را اینجا بنویسید تا با کمک بچه ها اینجا ویرایشش کنید تا پست خوب و جمع و جوری بشه تا راهنمایی دقیق تری دریافت کنید.
چون باید یک پست جمع و جور و خوب بنویسید تا آقای مدیر درست راهنماییتان کنند.
موفق باشید
پ ن: من فقط نظر شخصی ام را گفتم و خیلی هم از دادن پیشنهاد طلاق بدم میاد ولی درک هم نمی تونم بکنم زندگی ادامه پیدا بکنه که بعد از عروسی به طلاق بیانجامه!!! یعنی طلاق الان دوران عقد را بهتر از طلاق بعد از چند سال و خدای نکرده بعد از بچه می دونم.
اما شما به نظر من هم توجه نکنید.و نه نظر دیگر دوستان. شما فقط با آقای مدیر همدردی مشورت کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)