سلام خیلی خوشحالم که اوضاع بهتر شده من پستهاتون پیگیرم اگه چیزی نمیگم میبینم دوستانم حرفای منو دارند دختر بیخیال نکته خوبی گفت یادت باشه هروقت ازین به بعد که زندیگیتون بهتر وعادی شد هر وقت باهم بحث کردین و دلخور شدین حتما یه زمان مناسب مثلا تو خوشیا بهش بگو ازین کارت ناراحت شدم بذار او هم بدون تقصیرش کجاست ودرست کنه و یطرفه شما مقصر نباشی
ببین این که هی میپرسی خونهذجدا بگیرم ،چیکار کنم ، منو با خودش میبره ؟،یا اینکه شوهرت گفته من دارم میرم شهر دیگه تو میخای چیکار کنی ؟
شاخ در میارم یعنی چی وقتی یه مردی زن گرفت مسولیت دادن جا و غدا و ....با مرده پس این سوالا از کجا میاد؟
ایشالله که شوهرت نرم شده و شما اصلا دیگه اینکه میخای کجا زندگی کنی ازش چیزی نپرس خودش باید فکر اینچیزا باشه اگه ازت سوال کرد بگو تو مرد منی از من میپرسی چیکار میکنم با شوخی زنانه بگو ، دیگه برو خودت سرگرم کار دیگه ای کن و اصلا حرفی راجع به اینچیزا نزن خودش فکرش میکنه
اگه به احتمال یه درصد گفت برو پیش مامانتینا بگو مامانمینا بد میدونن زنی که ازدواج کرده جدا از شوهرش زندگی کنه ، همین خیلی قضیه رو کش نده برو تو اشپزخونه خودت سرگرم کن سعی کن اون موقعرجلوش نباشی تا راحت تو خلوتش فکر کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)