به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Hybrid View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو

بنده بشخصه ترجیح میدهم خوشبین باشم تا بدبین بنده هم توی تلگرام عضو هستم توی گروههای متعهد این دلیلی نمیشه برای اینکه تصور کنیم هرکی عضو هستش داره خیانت میکنه.بله امکانش هست ولی بهتره خوشبین باشیم با ایشون در میان نگذارید احتمال داره اشتباه کرده باشید اندکی صبر کنید معمولی رفتار کنید توصیه به انیکه که تجسس نکنید فقط خودتان آسیب میبینید ولی اگر ترجیح شما طور دیگریست خوب حداقل جوری رفتار کنید مثل قبل که اگر هم ایشون کاری انجام دادند متوجه بشوید.

شما فکر مي کني که همسرت به شما خيانت کرده و با خانم ديگري در ارتباط است يا واقعا
    خيانت او به شما ثابت شده؟؟؟؟؟

آنچه شماديدي فعلا نشانه هايي هست که نميشه باقطعيت همسرت رو متهم کني.
    اگرموضوع همچنان مبهم بود،ازورودبه ابهام بپرهيز.
    زماني که خطاي آشکاروغيرقابل انکار ديدي اونوقت ميتوني ازش توضيح قانع کننده بخواهي.
    تا اون موقع عکس العمل خاصي انجام نده وازتفکربيهوده وآزار دهنده به موضوع بپرهيز.
    اصل بربيگناهي ديگران هست مگراينکه خلافش ثابت بشه هنوزچيز قطعي ثابت نشده
    پس، تا به حال گفته شد که تجسس رو کنار بگذاريد و حمل بر صحت هم بکنيد.
    اما اگر با رعايت اين موارد، باز هم مشکل داشتيد، اين بار بايد روش ديگري به کار ببريد که بهش ميگيم تغافل

يعني چي؟

يعني اينکه شما به گونه اي رفتار مي کنيد که انگار داريد ناديده مي گيريد.
    يعني به شيوه اي که همسرتون ترديد کنه و تو دلش بيفته که ممکنه همسرم فهميده باشه. پس، اصل سوم تغافل و بيان غيرمستقيم هست.

مثال ميزنم. شما ميتونيد در اين مرحله، به صورت غيرمستقيم رفتارهايي نشون بديد يا حرفهايي بزنيد که همسرتون رو به فکر فرو ببره.
    مثلا بهش بگيد يکي از دوستانم مشکلي رو با من مطرح کرده، و من موندم چي بهش بگم.
    از تو مشورت مي خوام بهش کمک کني، ولي نميتونم اسم دوستم رو فاش کنم، چون ميشناسيش و او هم مايل نيست کس ديگري جريانش رو بدونه.
    مشکل دوستم اينه که متوجه شده همسرش به صورت پنهاني با يک زن ديگه در ارتباط هست.
    ميگه من و همسرم همديگر رو دوست داريم و روابطمون هم با هم خوبه و از هم گله اي نداريم،
    نميدونم چه دليلي داره که همسرم توجهش جلب شده به سمت زن ديگه. اين موضوع منو آزار ميده و در عين حال دلم نمي خواد
    روم تو روي شوهرم باز بشه و بالاتر از اون اينکه شوهرم رو دوست دارم و اونم منو دوست داره. نميدونم چيکار کنم.

با اين بيان، در ذهن همسرتون شکل ميگيره که شايد شما فهميده باشيد.
    واکنش همسرتون ميتونه به شما کمک کنه تا ببينيد مشکلش چيه. مثلا ممکنه همسرتون بگه
    خب شايد زنش به برخي نيازهاي شوهرش توجه نمي کنه. اونوقت شما با ظرافت بپرسيد که خب مردها چه نيازهايي براشون مهمتره؟
    پاسخ همسرتون فرافکن کردن نيازهاي خودش هست و نشان دهنده اينکه اين نيازها در او احتمالا از جانب شما کمتر ديده شده
    و بايد تمرکزتون رو بيشتر روي اين موارد معطوف کنيد. اگر بگه خب به هر حال ممکنه
    براي هر کسي پيش بياد و شايد از جانب زنه براش دام پهن شده يا درخواست از طرف اون زن بوده. اونوقت شما ميتونيد بپرسيد
    که به نظرت اگر يه زن ديگه بهش درخواست بده، اونوقت شوهر مجازه که رابطه برقرار کنه؟ يعني اگر يه مردي بياد به دوستم درخواست بده،
    آيا زن مجازه رابطه برقرار کنه يا اينکه بهتره اين کار رو نکنه و روي رابطه خودش و همسرش و مشکلات شون با هم متمرکز بشن؟

اينها رو مثال زدم. شما ميتونيد با روشهاي خوب،
    خيلي موارد رو از زير زبون همسرتون بيرون بکشيد که حاکي از ديدگاه هاي او در اين باره و هيمنطور علل اين رفتارهاش هستند.

نظر جناب استیاد محسن عزیزی
    مثلا ماجرا را طوری رفتار کن غیر مستقیم از طرف دوستت اشاره نکن به تلگرام بگو این اتفاق براش افتاده شوهرش اینکار را انجام داده و خیلی ناراحته خانومیه اومده پیشم درد و دل کردیم.اینجوری غیر مستقیم گوشی دستش وهرت میاد ولی هنوز خیلی زوده شما اجازه بده یکم مدت زمان بگذره.باز هم تاکید میکنم توصیه اصلی بنده به اینه تجسس را کنار بگذارید

ان شاء الله که چیزی نیست.
    توصیه بنده بشخصه اینه بجای اینکه وقت و انرژی خودت را بزاری برای مچگیری از شوهرت و اینکه ثابت کنی رابطه داره حالا میخواد چت کرده باشه و اینکه بشینی برای خودت تصویر سازی کنی و پیشگویی کنی در مورد آینده ای که نیامده وقت و انر؟ژیت را بگذار برای بهبود رابطه خودت با شوهرت سعی کن بهش نزدیکتر بشی باهاش رفیق بشی.بنظرم ازش بپرس بنظرت یه همسر خوب چه ویژگیهایی داره نظرش را در این مورد جویا شو توی صحبت هایی که میگه دقت کن ازش سوال بپرس.
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

2. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

katayoun (سه شنبه 17 شهریور 94), ستاره زیبا (دوشنبه 16 شهریور 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 تیر 95 [ 23:12]
    سطح
    22
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    66

تشکرشده 43 در 20 پست

Array
    سلام یسنا جان.منم توی گوشیم کلی شماره دارم که مال یه دوره ای بوده،شاید الان اون افراد رو نبینم و اصلاارتباطی باهاشون نداشته باشم ولی همچنان تو گوشی من موجودن.حالا وقتی هیچ پیامی بین اون فرد و همسر شما رد و بدل نشده به دلت بد راه نده،ضمن اینکه اگه مشکلی بود مطمینا شوهر شما شمارهاشو تو گوشی شما نمی ریخت،اگه خیلی مصری که بفهمی اون خانوم کیه توی یه فرصت مناسب و با ارامش به همسرت بگو نمیدونم این خانوم کیه که شمارش تو گوشیمه؟؟ انگار که اصلا نمیدونی از شماره های همسرت.ببین عکس العملش چیه؟؟؟؟

4. کاربر روبرو از پست مفید katayoun تشکرکرده است .

yasna1990 (سه شنبه 17 شهریور 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 01 مرداد 95 [ 00:03]
    سطح
    40
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    305

تشکرشده 145 در 59 پست

Array
    تعجب میکنم که چرا بعضیا ک قصدشون کمک هم هست کامل نمیخونن پست منو وزود شروع به جبهه گیری میکنن

اقای خاله قزی مشکل من سر عضویت در تلگرام نیست مشکل چیز دیگه ای هست ...!!!!!!!!!!!!!!
    وقتی هم یه موردی شبیه این قبلا پیش اومده والان تکرار شده بیش از پیش شک میکنم و نمیتونم باهاش عاشقونه باشم
    ولی این قبول میکنم ک تا وقتی نشونه اشکار ندیدم صبر کنم

کتایون خانم مثل اینکه شما عم درست نخوندین...ناراحتی من از وجود شماره ی یک خانم نیست..شماره ی خانم های دیگه هم هست و من هیچ مشکلی ندارم مگر عهد بوقم ...مشکل اینه که شماره ی یک خانم چرا بااسم اقا سیو شده..و قبلا ک از خودم بیشتر بهش التماد داشتم چنین موردی پیش اومده و معلوم شده خیلی هم با اون خانم صمیمی هست!!!!!!!!! مطمینم هرکس دیگه هم جای من بود دلش میلرزید

ستاره 000 شما هم باز پستهام رو بخون ...
    اینو اضافه کنم من که از اول بهش شک نداشتم ...این شک حاصل رفتارای غلط خودشه!!!!!!!!
    ولی این درسته..باید برای پیام دادن با گوشی همسرم تامل میکردم ... البته من سردرگم بودم چند نفری هم اینجا همینو گفتن فک کردم بهترین راهه

و اما ستاره زیبا راستش نه...شوهرم اهل قایم موشک بازی نیست هرچیزی هم خواسته ازم قایم کنه خیلی زود فهمیدم ولی تکرار یک اتفاق خیلی منو ترسونده

احساس میکنم زیر برفم و نمیفهمم حالو روزم چ خبره....تو این چند سال خیلی زجر کشیدم ..به خاطر نااگاهی خودمم اشتباهات زیادی داشتم ک اون موقع ها نه میفهمیدم چ بلایی داره سرم میاد نه میفهمیدم چقدر بعضی رفتارهای خودم اشتباه هست...
    همش میگم نکنه چند سال دیگه باز نسبت به الانم چنین حسی داشته باشم
    و الان خوش بین باشم ولی یک روز بیدار شم ک خیلی دیره و با یک بچه بخوام طلاق بگیرم
    یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند ٬ طلب عشق ز هر بی سروپایی نکنیم.....

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)