یه کم صبور باش عزیزم
خدا خودش مشکلتو حل میکنه
تشکرشده 498 در 242 پست
یه کم صبور باش عزیزم
خدا خودش مشکلتو حل میکنه
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 657 در 204 پست
نازنین جون از دیروز انقدر بهم ریختم که نمی دونم چی درسته چی غلط حتی به آرش نگفتم مامانش چی گفته چون اگه می گفتم آرش می رفت تو خونه دعوا راه می نداخت مامانش میزد زیرش می گفت من نگفتم بع خواهر من و محکوم می کرد
مامان بابای خودمم نمی دونن آخه چی بهشون بگم
تشکرشده 657 در 204 پست
من کاری نکردم که بخوان یه همچین حرفی بزنن خودشونم می دونن ولی می خوان با این حرفا انقدر اذیت کنن که من خودم بکشم کنار بعدم به آرش بگن دیدی که خودش منصرف شد
تشکرشده 657 در 204 پست
نازنین جون بزار من یه اعترافی بکنم من به خاطر اینکه آرشو بیش از حد دوست دارم همیشه در برابر همه چیز کوتاه اومدم الانم می ترسم از اینکه آرشو از دست بدم
می ترسم تسلین خانوادش بشه
یه بار خود آرش بهم گفت تو داری تو من غرق میشی یکم وابستگیتو کم کن ایجوری خودت اذیت می شی من اون روز خیلی از دستش ناراحت شدم ولی الان می فهمم چی میگه
بچه من می دونم دارم اشتباه می کنم ولی نمی تونم جلوی خودمو بگیرم شاید فکر کنین دارم خودمو توجیه می کنم ولی من به یه شخصی تبدیل شدم که آرش بگه بمیر میمیرم
تشکرشده 657 در 204 پست
من اول باید رو خودم کار کنم باید به این نتیجه برسم که من بدون آرش آدمم خیلی سخته شاید باورتون نشه ولی من به آرش اعتیاد پیدا کردم
دوستان فقط بهم بگید چیکار کنم که یکم فاصله بگیرم حتی اگه قرار باشه باهاش ازدواجم کنم نباید انقدر بهش وابسته باشم
دیروز تو پست چکامه خانوم همسفر یه مطلب خیلی خوبی نوشته بودن وقتی اونو خوندم انکار یکی محکم زد تو گوشم تا بیدار بشم ولی واقعا من همه ی اعتماد به نفسم رو از دست دادم
تشکرشده 498 در 242 پست
یه کم خودتو سرگرم کن عزیزم
از خدا بخواه هر چی بصلاحته همون بشه
نکرده است\"
تشکرشده 73 در 47 پست
سلام bloom جان. تمام تايپكت رو خوندم و خيلي ناراحت شدم. نمي دانم چي بگم. چرا با آبروي مردم بازي مي كنند نمي دانم. معلومه كه آرش پسر منطقي هستش. تا جايي كه مي توني از دستش نده، تلاشت رو بكن اما با سياست. وابستگيت رو كم كن. به نظر من پيش يه مشاور بري خيلي خوبه. نمي دانم واقعاً چي بگم ، فقط برات دعا مي كنم كه خدا كارهايت رو برات سر و سامون بده. الهي امين.![]()
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 657 در 204 پست
مرسی از اینکه برام دعا می کنین
امیدوارم همه به اون چیزایی که می خوان برسن
تشکرشده 498 در 242 پست
بلوم جان بهتره یه مدت خودتو از این قضیه کنار بکشی عزیزم
تو که مشکلی نداری این مشکو آرش باید حل کنه نه تو
یه مدت با آرش سنگین باش به خدا نتیجه بهتری میگیری
نکرده است\"
تشکرشده 657 در 204 پست
آره الینا جون باید همین کارو بکنم ولی باید تمرین کنم که بتونم یه کم بی توجه باشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)