سلام عاشق خانواده عزیز
من پیشنهاد میکنم براش پیام هایی در مورد استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی بفرست. از فیلم گرفته تا عکس و... که کم هم نیست .خودم چندوقت پیش یه فیلم عالی ازش دیدم که برنده ی جایزه هم شده بود .هرازچندگاهی براش ازین پست ها بزار البته براش پیام های دیگه هم بزار و بهش بگو مطالبی رو که خیلی خوشم میاد برای تو هم میفرستم
بعد لابه لاش ازین پیاما بفرست . پیام های عاشقانه و اینام یادت نره .
شما میتونی از همین شبکه های اجتماعی و پسام های گاها مثبت و خوبی که توش ردوبدل میشه استفاده کنی و همسرت رو کم کم ازون فضا بکشی بیرون.
چشماتو یه لحظه ببند و تصور کن اولای ازدواجتونه و همسرت یکسره سرش توی این موبایله..شما چیکار میکنی؟ کامل تصورش کن اونطور که دوست داری پیش ببرش . اگه تونستی
باموفقیت تصویرسازی کنی پس بدون الان هم میتونی با موفقیت به اون تصویرسازی هات عمل کنی اما شرط داره...
باید مثل اول ازدواجت احساس کنی خواستنی هستی .از نظر من این حس مهمترین ویژگی یه زنه .اگه بدونی خواستنی هستی که هستی یه ایده هایی به ذهنت میرسه که حرف نداره.
اما اولین قدم باید این باشه یه جرقه ی امیدی رو روشن کنی تا ازین همه تصور منفی راجع به اشتباه همسرت خلاص شی.به این فکر کن که همه تو زندگی اشتباه میکنن،اشتباهای خودت رو به یاد بیار. ویژگی های مثبت شوهرت رو بنویس و خدارو شکر کن به خاطر اونا.خاطرات گذشتتون رو مرور کن و براش یه هدیه کوچیک به مناسبت عیدهاوتولدها ... درست کن. صبح ها براش صبحانه درست کن و براش میوه یا نون پنیر بذار که توی اداره بخوره .یا براش یه کارت تبریک بگیر و براش جملات عاشقانه بنویس و یواشکی بذار جایی که ببینه.
به بچه ها بگو براش هدیه بگیرن و ازش به خاطر خوبیهاش تشکر کنن و ازش بخوان که شمارو ببره پارک یا سینما و... .
براش گل بخر ،بهش لبخند بزن،لباس خیلی خوشگلت رو الان رو کن! یه روز همینجوری کیک بپز و خونه رو تمیز کن و بوی غذای خوشمزه راه بنداز . انگار مهمون عزیزی دارین .
تاوقتی که ذهنیتت راجع به همسرت مثبت نباشه نمیتونی توی گفتار و رفتارت اینو نشون بدی... توی ذهنت انعطاف به خرج بده و خوبی های همسرت رو از یاد نبر و انقدر محکم روی موضعت نایست .شما که اهل دین و نمازی باید بهتر از هرکسی بدونی دین ما دین رحمت و عشق هست .
موفق باشی
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)