من در انجمن آزاد ثبت نام کردم ولی جواب من رو ندادند خیلی وقته از ارسال سوالم گذشته شاید حدود یک هفته بیشتر
تو این مدت مشاوره حضوری رفتم به من گفتن مدارک رو در مورد این خانم تکمیل کنم
همسرم تو این مدت فوق العاده خوب شده هوای منو داره و تمام کارهایی من دوست داشتم و قبلا سرش بحث داشتیم رو برام انجام می ده
حتی تو ارتباطش با خدا خیلی بهتر شده و کمک به من و نظافت خونه هم کمک می کنه
یعنی از این رو به اون رو شده و خوب شده و همش ابراز پشیمونی می کنه البته واضح در این مورد صحبتی نمی کنه و اصلا نمی خواد در مورد این موضوع خیانت صحبت کنیم
حالا سوالی که من دارم
من می خوام پنج شنبه برم محل کار اون خانم و با هاش صحبت کنم. بپرسم کلا جریان چیه؟این بازی از کی شروع شد؟ چرا اصلا اتفاق افتاد؟همسرم چی گفته در مورد من؟ ارتباطشون در چه حدی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره من دارم با این آدم زندگی می کنم نمی تونم زندگیم رو بر مبنای شک ببرم جلو
نمی دونم بهش چی بگم؟تنها برم یا با کسی برم مثلا مشاورم؟
و اینکه گذشت در این مورد جایز هست؟ می تونم گذشت کنم؟
و مورد دیگه اینکه دو بار از تلفن خونه به این خانم زنگ زدم و یک بار جواب ندادم هفته پیش
بعد دوباره خودش زنگ زد گفتم حتما اشتباه شده
بعد دیروز دوباره زنگ زدم گفتم خانم فلانی! گفت نخیر من خانم فلانی هستم یعنی یه اسم و فامیل گفت خودشو معرفی کرد خیلی تابلو بود مگه آدم پشت تلفن خودشو معرفی می کنه
بعدم من گفتم من می شناسم شما کی هستید می دونم کجا کار می کنید و از کثافت کاری هاتون خبر دارم
اونم گفت شما قبلا هم مزاحم من شدید یکبار دیگه مزاحم من بشید من ازتون شکایت می کنم خطم رو می دم پیگیری کنن
منم گفتم حتما اینکارو بکن و شک نکن
چون منم ازت شکایت کردم و تا از کار بیکار نشی آروم نمی شینم
اونم گفت حالا که اینطوره پس گوش کن!!!!!
من قطع کردم
لطفا بگید صلاح هست برم ببینمش نمی خوام دعوا کنم می خوام موضوع برام روشن شه

علاقه مندی ها (Bookmarks)