نقل قول نوشته اصلی توسط مینای سخن گو نمایش پست ها
نه من بچه ندارم ....

ورزش از اول مهر وارد زندگیم میشه ..... مطمئن باش و سعی ام میکنم

شوهرم الان یکم بهتر شده و تغییراتی برای خودش انجام میده اما بعضی مواقع میشه همون آدم قبلی

بله درسته دستم توی جیب خودمه ولی متاسفانه خونه پدریم هم مشکلات فراوانی وجود داره .میخوام تنها زندگی کنم ولی من نمیترسم از طلاق
من نتونستم فعلن خودمو قانع کنم .... خیلی به میگن زندگیم ارزش داره که درستش کنم ....

من الان روی ظاهرم کار میکنم و دارم سعی میکنم حس های بدی که به همسرم و بعضی از افراد زندگیم دارم اصلاح کنم

من الان متوجه شدم خودم هم مشکل دارم
1- خود کم بینی
2- حسادت و غبطه خوردن
3- مقایسه نمودن خود وزندگیم با زندگی دیگران
4- کنترل بد دهنی و تندیم

اول باید اینا حل کنم

بازم ممنونم از راهنمایی عزیزم
آدم عاقل از تجربیات دیگران استفاده میکنه و تو بهتر از هرکس دیگه فهمیدی که چکار باید بکنی

همچنین متوجه مشکلات خودت شدی و اولویت رو به حل کردن اونا دادی اینکار خیلی محاسن داره و خودت میدونی که چه پیامدهای خوبی خواهد داشت .. این امیدواری همه مشکلات رو کم کم حل میکنه ...

درباره شخصیت وابسته همسرت که پست قبلی گفتم میخواستم یکم توضیح بدم اما میبینم لازم نیست ... فقط اینو بگم که سعی کن بعضی وقتا اوقات مشترک داشته باشین .. شاید خیلی خیلی ساده و پیش پا افتاده باشه اما بی توجهی به همین مسائل ساده مشکلات و دلخوری های بزرگتر درست میکنه ...
مثلا باهم دیگه برای عصرونه چای و میوه بخورید ... مثلا به این فکر کن من یک میوه دارم (حالا از هرجا رسیده باشه) وقتی خودم تنهایی بخورم لذت و فایدش برای منه فقط ... اما اگه همین میوه رو بیام قاچ بکنم تو یه بشقاب و با همسری باهم دیگه بخوریم و حتی بازی یکی من یکی تو هم اون وسط دربیاریم چقدر لذت و کیفش بیشتره ...!؟

شخصیت وابسته همسرت همراهی و باهم بودنای دم دستی راضیش میکنه ! و باعث میشه کمتر غر بزنه و کمتر رو اعصابه تو بره و توهم متقابلا کمتر مجبوری بعضی وقتا رفتارا و حرفاشو فقط تحمل کنی و چیزی نگی ...
اول همراهیش کن و کم کم از وابستگیش کم کن (ولی به صفر نرسون=همون از 100 به 50 برسه کافیه)

برا این موضوع چند صفحه میشه نوشت اما برای تو فکر میکنم همین کافیه چون خانوم عاقلی بنظر میرسی... فقط از شرایط اینجوری خسته شدی
اونم بخاطر تحمل و انباشته شدنه .... رو اون مواردی که برا خودت گفتی کار که بکنی زندگیت تغییر میکنه و همین جور نمیمونه ..

موفق باشی خانومی ...