نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت نمایش پست ها
امروز یه کاری کن ، یه آهنگ شاد بزار رویه گوشیت برو آرایشگاه و ازش بخواه مدل موهاتو همون جور که دوست داری درست کنه بعد بیا خونه برو جلوی آینه و از دیدنش لذت ببر ، آهنگ شاده رو هم گوش بده،

دیدی با یه تغییر چقدر حالت عوض می شه؟ دیدی موهای تو هم می شه خوش فرم باشه.

آرایشگره هم باید نون در بیاره دیگه.

این کاری که گفتم رو حتما انجام بده .

وقتی از آرایشگاه برگشتی سرت را بالا بگیر به آدم ها نگاه کن ، بشمرشون ، چند تاشون نگات می کنند چند تا شون سرشون تو کار خودشونه ، از اونایی که نگات کردند چند تاشون بهت خندیدند؟

هر کسی بهت خندید تو هم بهش لبخند بزن، کم نیار . هر چی می خواد فکر کنه مهم اینه که تو امروز قصد داری شاد باشی و به یکی از علایقت مثلا موهات توجه کردی.

نذار شادیتو کسی خراب کنه.
علایق دیگتو کشف کن ، یکی یکی بذارشون تو صف ، اصلا بیا اینجا بگو تا برنامه ریزی کنیم چطور می شه بهشون پرداخت ، کدوم رو باید به تعویق انداخت و مال الان نیست ، کدوم رو چطوری پیگیری کنی و....

منم هم سن تو بودم کسی خوبی های منو نمی دید ، اصلا کسی حسابم نمی کرد ، الان که کمی بزرگ تر شدم متوجه شدم بیشتر هم سن و سالام تو اون سن درگیر چنین حالاتی بودند.

یه خورده صبر کنی این بحران تمام می شه و دریچه جدیدی از زندگی برات باز می شه.

یه چیزی هم درگوشی بهت بگم تویه این سن ، هممون زشت بودیم ، دماغای بزرگ ، صورت جوش جوشی ، صداهای نخراشیده ، موهای خشک و پر از موخوره و کلی درگیری های هورمونی که همش روی اعصاب بود.

با جون و دل حالتو می فهمم .

اما این دوران هم می گذره و بعد تحمل یک درد زیاد از این پوسته خارج خواهی شد.
منی که از قیافم در دوران نوجوونی بیزار بودم ، بهم نخندیا الان دچار خودشیفتگی شدم.

در این دوران ، وقتتو پر کن ، کلاس های فوق برنامه برو ، درس و مدرسه رو هم که می ری، می مونه همون نگاه های سنگین دیگران،که سعی کن بهش بی توجه باشی و فقط به خودت و برنامه هات فکر کنی.

یادت نره از علاقه هات برامون بگی.
دمت گرم داداش واسه وقتی ک برام گزاشتی