ممنون باغبان
ممنون که هستی و بهم اهمیت میدی .
- مثلا همین دانشگاه که خیر سرم بعد از 21 سال رفتم دانشگاه در صورتی که هم سن وسالام دارن فارغ التحصیل میشن ولی من همش درجا میزنم و باز نمیتونم روی درس تمرکز کنم ! رفتم کانون زبان ولی بخاطر همین تنهایی و سوتی هایی که همیشه میدادم رهاش کردم ! یکی از هدفهام این بود که بتونم یه نوازنده بشم ولی حالا ...! و... .
- بزرگترین هدف زندگیم اینه که بتونم یه زندگی اجتماعی و آروم داشته باشم. (البته اگر اینو هدف بدونین) هدف دارم , ولی بیشتر از اینکه شبیه هدف باشن مثل رویا میمونن! رویاهایی که هرچی بیشتر بهشون فکر میکنم و بعد به خودم نگاه میکنم ناامیدتر میشم .
- درباره عکس : اینجور ادما خیلی فوق العاده ن , نمیدونم چطور میشه اینقدر روحیه داشت ؟ , گاهی فکر میکنم خدا با اینکه میگن بخشنده ست ولی یه جاهایی نشون داده خیلی خسیسه , دست و پاتو میگیره و بجاش یه استعداد و روحیه فوق العاده میده !نمیتونه همه رو یه جا بده ! ( این فقط یک نظره )
- گذشته رو گذاشتم کنار , دارم سعی میکنم منفی نباشم , به خودم و دیگران احترام میذارم ولی نمیدونم چرا هر راهیو که میرم تهش میرسم به بن بست ! دوباره برمیگردم همونجایی که بودم ! قبول دارم که مقصر همه چی خودمم , شاید اگه عقلم بیشتر میرسید و تجربه الانمو داشتم به اینجا نمیرسیدم . دلم میخواد دوباره زندگی کنم ولی فکر کنم برای زنده شدن فقط یه راه هست : معجزه مسیح !

علاقه مندی ها (Bookmarks)