سلام خانم مصباح ( و البته باقی دوستان)
شما لطف دارین، هر چی بوده از سر بزرگواری و همت های شما دوستان بوده.
قطعا تاپیک رو نمی بندم، این تاپیک برام منبعی از اطلاعات و روشنگری هاست.
ان شاا... که زودتر سلامتی حاصل شود.
پیگیری این مسیله برام از وقتی مهم شد، که حس عذاب وجدان عجیبی سراغم اومده بود، که به همسر آینده ام خیانت کردم ( البته شاید مضحک به نظر بیاد) چون سابق بر این فکر میکردم، اولین دختر، آخرین دختر زندگی ام هست. شخصی که من از زندگی ام براش تعریف می کنم، باید آخرین نفر هم باشه. ولی خوب قسمت نبود. برای همین پیش خودم گفتم، شاید قسمت اینه که اولین ارتباط ات با یه دختر رو خوب آنالیز کنی، و رفتار های خوب و بد رو بررسی کنی تا در زندگی واقعی ات دچار مشکل نشی. حالا هیچی هم بین من و اون خانوم اتفاق نیفتاد، سه هفته صحبت که اکثر اش با تلگرام بود، و وارد فاز های احساسی نشدیم ( حتی یه بار هم به اسم کوچک صداشون نزدم) ولی این تفکر خیانت، اذیت ام میکرد. شاید باعث میشد، چشم هام رو ببندم و انتخاب اشتباه کنم. خدا رو شکر اون روز ها گذشته، آرام آرام دارم از احساس فاصله میگیرم و بزودی جمع بندی خواهم کرد.
آنالیز این اتفاق اینقدر برام مهم شده بود که به غیر از اینجا، با دو تا مشاور هم در میون گذاشتم( البته مشاور رسمی اینترنتی) .
یکی اشون گفت برید مشاور حضوری ( تلویحا از سر خودش باز کرد)
دومی هم گفت تو که تو این مدت، این اختلاف ها رو دیدی در اون خانوم، صد در صد در زندگی، اختلاف هاتون بیشتره. و پیشنهاد داد که قضیه رو تموم کنم.
با وجو اینکه پاسخ دوم منطقی تر بود، ولی من به هدف ام نرسیدم. دوست داشتم، واکاوی بشه قضیه، آنالیز بشه، ولی متاسفانه به جواب های کوتاه خلاصه شد.
اما این تاپیک و شما دوستان بودید که با طرح سوال و پیشنهادات و تجاربتون، روشنی بخش راهم بودین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)