جا داره از مدیر خوب همدردی به خاطر نکته سنجی های خوبشون تشکر کرد... واقعا به نکات خیلی مهمی اشاره کردند ...

من فکر میکنم شما الان فقط و فقط روی نکات منفی خانمتون کلیک کردین و دیگه خوبی های اونو نمیبینین... دلیلشو نمیدونم... ولی ظاهرا از اینکه کسی بیاد و بهتون بگه طلاقش بده خوشحال میشین ولی من بار هم مطمئنم که شما دارید راه را اشتباه میرید... اقای محترم باور کنید مشکلتون قابل حله... فقط کافیه بخواید ...

در مورد سوال اول اینحور که عنوان کردین این خانم اصلاااا خصوصیت مثبت انچنانی نداره... این به نظرم غیر ممکنه... قبول کنید که کمی دارید مبالغه میکنید...

میبینید حتی شما نسیت به انتظارات خانمتون بی توجه بودین ... اونوقت چطور انتظار داشتین اون به انتظارات شما عمل کنه.... تازه خوبه انتظاراتشون ازتون فقط در همین حد بوده... (راستی یادم رفت بگم فکر نکنید فقط شما هستین که این خدمات را برای خانمتون انجام دادین... خود من الان دانجشوی دکتری اون هم تو شهر دیگه هستم... شده دو سه هفته به خاطر درسم نتونستم خونه برم.. ولی شوهر همیشه تشوقیم کرده... حتی شده وقتایی که خونه هستم و ازش سوال میکنم چی ناهار درست کنم... میگه تو ذهنتو درگیر اینکه چی درست کنم و اینجور مسائل نکن.. اگه درس داری بشین درس یخون ظهر هم یه چیزی میخوریم... خلاصه میخوام بگم هیچوقت نشده شوهرم این حمایت هاشو به عنوان منت به سرم بزنه بر عکس فکر میکنم این کارها رو وظیفه خودش میدونه.... خوب اینها باعث میشه من خودم همیشه ازش تشکر کنم و اون در حواب بگه همه اینها وظیفه است و من دوست دارم تو پیشرفت کنی..)

حالا خانم شما برای ارشد نشسته یک سال و نیم درس خونده .. اون هم به خاطر نه فقط اینده خودش.. برای زندگی هر دوتون و بچه هاتون... پس لطفا این تفکرات رو کنار بذارید..

اقای محترم من رفتار خانمتون رو در برابر مادرتون تایید نمیکنم ولی فقط خانم شما نیست که نسبت به مادر شوهر حساسه.. این اخلاق بیشتر خانم هاست .. البته درست نیست و باااااااااااااید به شیوه درست حل بشه... البته باز هم میگم اکر شما بخواین که مشکلتون حل بشه.

در مورد پرخاشگری و حمله ور شدن و پرتاب اشیا من فکر میکنم اگر مدتی تحت نظر یه مشاور باشه خوبه.. شاید خانمتون کمی علائم افسردگی داشته باشه.

اقای محترم واقعا طرز برخوردتون با مادرتون اگر این باشه میشه پیش بینی کرد با خانمتون هم چطور برخورد میکردین... به شما ربطی نداره یعنی چی؟ کسی که خودش به دیگران خوب احترام نمیذاره چطور انتظار و توقع داره خانمش یا هر کس دیگه بهش احترام بذاره... شما رفتار خودتون را با ادم های اطراف محترمانه بکن ... به خودت احترام بذار تا دیگران بهت احترام بذارن...

مورد دیگه هم اینکه شما همیشه به این راحتی از خانمتون پیش مادرتون بد میگین؟؟

شما باید به فکر اصلاح خیلی از رفتارهاتون باشید در درجه اول و بعد از اون برای اصلاح خانمتون با روش (مثلا تغییر رفتار و برخوردتون با خانم ... مثلا یکیش رفتار جراتمندانه در برابر خانم و مادرتون هست که در صورت تمایل بعدا میشه تاپیکی باز کنید با موضوع : چگونگی رفتار درست با خانمتون تا دیگه مشکلی بعد از این پیش نیاد)

تا الان هر چی اشتباه کردین تموم شده از همین الان به فکر احیای زندگیتون باشید تا اینکه بخواین تمومش کنین.

به خاطر اینکه کمی حرفهام جنبه انتقادانه و کمی تند بوده ازتون معذرت میخوام.. امیدوارم بدونین که هدفم تنها کمک بوده و بس...