سلام عزیزم ببین شما تو سن بحرانی هستی و درکت میکنم اما فکر میکنم بیش از حد به خودت مطمین بودی و اینطور امتحان شدی پس حواست باشه خوب امتحانت رو پس بدی چون مذهبی هستی اینطور میگم
خوب حالا شما هرچی بیای بگی نه من باید دوست نشم دلت نمیذاره پس باید منطقت رو قوی کنی تا جلو دلت وایسته شماتو همین سایت مقاله چرا دوستی دختر و پسر مانع دارد رو بخون تماما تجربی هستن ببین نیاز به جنس مخالف ذاتیه اما راه درست داره وراه غلط راه غلط همونیه که شما انتخاب کرده بودی و اینقدر احساساتت بهت غلبه کرده که متوجه نامردی و سواستفده گر بودن طرفد هنوزم نشدی ایشون خیلی راحت بعد ترم گذاشت کنار و دوباره با دیدن شما به خودش گفته خوب حالا اگه موافق باشی دوباره ما یه فیضی ببریم یعنی در کل ایشون هیچ حس واقعی نسبت به شما نداره و فقط میخا. اوقات خودش پر کنه و دوباره هروقت خاست شمارو بذاره کنار یه پیشپهاد دوباره داد گرفت گرفت نگرفتم نگرفت چرا میخای با احساسات بازی بشه و بشی زنگ تفریح یکی اگه شرایط ازدواج رو داری حتما ازدواج کن اگه نه هرگز بخودت اجازه نده باتمام اعتقادات روحت جسمت بازی بشه بعضی وقتا ادم باید به دلش یه سیلی بزنه البته ه با خودت زشتهای کار ایشون بررسی کنی هرگز هوظش نمیکنی این که گفتی ایشون اینقدر هوشمندانه و بازکاوتند تا دل شما رو بدست اورد بنظرم هوشمند نیست فقط لم دختر هارو بلد اونم زبون بازیه ایشون قصدش فقط دوستیه په بیشتر پس وقتت و عمرت تلف نکن اگه واقعا بخادت رسما و جدی میاد جلو نه بگه حالا دوست باشیم تا ببینیم چی پیش میاد یکم بیشتر تو تالار در مورد دوستیها بخون تا بفهمی
در مورد اینکهفتی دوستات تو رو به نزول کشوندن یادت باشه سلام علیک داشته باش ولی هرکس رو بعنوان دوست قبول نکن تو قران میگه جهنمیان میگن ای کاش فلانی را به دوستی نگرفته بودم پس انتخاب دوست مهمه

علاقه مندی ها (Bookmarks)