نوشته اصلی توسط
به دنبال تغییر
سلام.من میخواستم از اقای حامد که این تاپیک رو خوندن و دنبال کردن خیلی تشکر کنم.
من امروز اون ئوتا کلیپ رو دیدم و کتاب رو هم خوندم. واقعا مشخصه که شما کتاب ر و خودتون از بر بودید چون به چندتا از سوالت من جواب میداد
کتاب خوبی بود بخصوص که با وضع کتابخوانی من جور بود و حجمش کم بود
تاجاییکه من فهمیدم این کتاب درباره من انسان ها صحبت کرد.درباره اینکه جوان کسیه که انتخاب و اروزی ابدی داشته باشه و بعد هم درباره حاکمیت روح بر بدن صحبت کرد
صحبت های اقای پناهیان هم که من همیشه نظر خوبی راجب بهشون داشتم خلی خوب بود. منتها خوب میدونم که این ویدیوها یا کتاب های مشابهش برای من باید تکرار بشن. مثلا هرروز یا چند روز در هفته باید تا یه مدت لااقل یک کلیپ تصویری ده پونزده دقیقه ای ببینم
حرفاشون خوب بود ولی صادقانه بگم با یکی دوبار دیدن و بدون پیش زمینه قبلی درک صد درصدش برای من راحت نیست.البته نه اینکه حرفای ایشون رو نفهمیده باشم.ولی منظورم مثل وقتیهکه ما درس استاد رو کاملا و با تمام وجود بگیم فهمیدم نبود.گ
ولی بازهم ازتون ممنونم. لطفا سایت مرتبطی با این کلیپ ها که البته در همین زمینه برنامه عملی و سبک زندگی و ارده باشه بگید.یا باز ازش کلیپ بزارید تا حرفای خوبشون تاثیرگذار باشه
نتیجه ای که من از کتاب گرفتم برای خودم اینه که هدف کنکور رو داشته باشم ولی نه تا این حدی که اینقدر بهم فشار بیاره که نه تنها از خودش باز بمونم بلکه از تمام زندگی و اینده هم بمونم و یا سرگردان باشم. بهرحال هرچی پیش اید البته با سطح مناسبی از کار،خوش اید
بهرحال ین کتاب میگفت که حرص زیادی هم نداشته باشید که بیشتر از تعادل خارجتون میکنه و نتیجه نداره
خیلی ممنونم ازتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)