سلام
آقای خاله قزی
اتفاقا من جلوجلو تاپیک نزدم ،این هفته یه خواستگاری اومده بود که درموردش خیلیی مردد بودم ولی بالاخره امروز تصمیمم رو گرفتم که بهش چه جوابی بدم .امروز صبح هم یکی دیگه زنگ زده که بیاد خواستگاری :D اما اینو هنوز ندیدم که درموردش تاپیک بزنم .
من همیشه خواستگارامو بدون اینکه باهاشون صحبت کنم و صرفا به خاطر شناخت دورادور رد می کردم.اما امسال دیگه تصمیم خودمو گرفتم که واقعا بشینم فکر کنم والکی ردشون نکنم.
برای همین با اینکه اختلافاتی از لحاظ تیپ و ظاهر و حتی اختلافات فرهنگی و اجتماعی واعتقاد و باورشخصی در اولین دیدارم با آقای خواستگار به چشمم اومد اما نمیخواستم عجولانه تصمیم بگیرم و درعوض هم نمیخواستم به کسی که به من نمیخوره بله بگم و عجولانه از تفاوت هامون چشم بپوشم.تا اینکه دیشب Facebook اش رو دیدم که اصلااااا خوشم نیومد
من تصمیم گرفتم معیارهایی مادی وظاهری رو کمرنگ کنم و درمقابل به تناسب فرهنگی،نگرشی و اعتقادی نمره بیشتری بدم. اونم نه اینکه کاملا متناسب باشیم اینکه بهم بخوریم.بتونیم باهم توی مسیر زندگی حرکت کنیم و رشد کنیم و به رشدوتعالی همدیگه هم کمک کنیم. از طرفی نباید سخت بگیرم و نباید آسون بگیرم اینجاش خیلی سخته!
جدول امتیازات و اینام ندارم فقط یه جزوه دارم که از سخنرانی های دکتر فرهنگ 2سال پیش خلاصه گرفتم ، هر خواستگاری میاد میرم اون جزوه رو یه دور میخونم و تستاشو میزنم
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)