خورشید خانوم من بچه ندارم تا بتونم راهنمایی زیادی بهتون بکنم اما عاشق دخترم
میخوام فقط باهات حرف بزنم حرفایی که دلم میخواد به همه ی مادرهایی که دختر دارن بگم نه فقط شما
دخترتون کم کم داره تغیرات جسمی و روحیش اتفاق میفته به سن بلوغ داره نزدیک میشه حساستر میشه به اغوش پرمهرو محبت شما بیش از هر زمانی نیاز داره
خورشید خانوم شما با دست خودتون وخواسته خودتون دخترتونو به این دنیا اوردین پس مثل کوه کنارش باشید دخترها خیلی ترد و شکننده هستن مواظبش باشید در کنارش باشید خودتونو موظف بدونید حتی اگر خودتون حالتون خوب نبود حتی اگر خودتون بی حوصله بودید اما در هر حال عاشق دخترتون باشید و در کنارش
شما مادر خیلی خوبی هستین مطمینم چون اگر نبودین اینقدر دقیق بهش نگاه نمیکردین اینقدر زیبا متوجه رفتارها و تغییراتش نمیشدید
عشق به فرزند فکر میکنم زیباترین احساس دنیا باشه عشقی که میتونه مطلق و بی بدیل باشه عشقی که توقعی در برابرش نیست و چه قدر این مسیله عشق رو زیباتر میکنه
من تجربه ی مادرشدن و مادری کردن ندارم اما براش لحظه شماری میکنم
با خودم عهد کردم یا نذارم دختر داشته باشم ( در جامعه پر از خطر و ......... که داریم) یا اگر خدا بهم دختر داد همه جوره پشتش باشم نذارم هیچ کس کوچکترین اسیبی بهش بزنه دخترها خیلی به توجه و دوستی بیشتری احتیاج دارن دخترها مثل گل میمونن خیلی زود پژمرده میشن خیلی زود اسیب میبینن
اگر میخواید پایه های یه ارتباط خوب و ماندگارو عاشقانه با دخترتون بریزید الان بهترین زمان شروعه
چون کم کم داره درک میکنه تحلیل میکنه و مهمتر از همه داره خانوم میشه
صمیمیترین دوست دخترتون باشین باهم گردش برید باهم فیلم ببینید باهم کافی شاپ و رستوران برید باهم باشگاه برید خرید برید باهم اشپزی کنید ساعتها بغلش بگیرید ببوسیدش هرچقدرم بزرگ شد بازم بذارینش رو پاهاتونو نازش کنید ازش تعریف کنید برا دیدنش و در کنارش بودن لحظه شماری کنید نذارید تنها باشه پارک که میرید یه جا نشینید ساکت اونم حوصلش سر بره باهم بازی کنید باهم بدوین سربه سرش بذارین باهاش بخندین حرفاشو بشنوید باور کنید خودتونم حال روحیتون کاملا عوض میشه و جوون میشید
خوشبحال کسانی که دختر دارن
خوشا به سعادت مادری که گل تو دامنش پرورش پیدا میکنه
مادر یه دختر بودن خیلی کیف داره
دخترها زمینو زمان بهشون ظلم میکنه تو جامعه تو مدرسه موقع ازدواج موفع کار سرکار خلاصه همه جا و همه جا
حداقل سعی کنید خونه ی پدرش مامن گرمی براش باشه اغوش شما امن ترین جای دنیا براش باشه
تا میتونید کتاب بخونید یاد بگیرید و همیشه تو ذهنتون این باشه که من پشتو پناه دخترم هستم من عاشق دخترمم من نمیذارم اب تو دلش تکون بخوره
این حرفایی که زدم راجع به مشکلتون نبود دلم میخواد به هر کس که دختر داره بگم
هرکسیم این متنو میخونه برام دعا کنه که منم مادر یه دختر بشم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)