به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 21 اردیبهشت 95 [ 22:01]
    سطح
    27
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    58

تشکرشده 38 در 17 پست

Array
    درود بر شما ...
    در دو تاپیک قبلی شما دوستان راهنمایی های خیلی زیادی کردند با نگاهی اجمالی که به اون دو تاپیک داشتم .
    تا بحال به همسرتون گفتین که تو هر جوری که باشی من دوستت دارم ؟ همسر شما به هدیه علاقمند هست.فکر میکنم یه راهی از این طریق باشه .مثلا یکی دوبار که رسیدین خونه ،بهش بگین امروز یه چیزی تو ویترین یه مغازه دیدم ،خیلی دوست داشتم برات بگیرم ولی با خودم گفتم تو که نمیپوشی ،میمونه گوشه کمد .نمیدونم شاید هم از سلیقه من خیلی خوشت نمیاد.
    مطمئنم عکس العمل نشون میده و کنجکاو میشه همسرتون ....
    یا همسر شما به ماهگرد گرفتن علاقه داره و این نشون میده که دوست داره به لحظه هایی که میگذره توجه کنید . یازدهمین ماهگردتون رو براش یه سورپرایزی ترتیب بدین . براشون هدیه ای هم بخرین که دوست دارین استفاده کنن.لباس ، عطر یا هر چیز دیگه . اگه بهتون کادو ندادن بهشون بگین من ازت انتظار کادو ندارم . چون تو بهترین کادوی زندگی من هستی . دوست دارم انتخابم رو تو تن بهترینم ببینم .
    میدونید من فکر میکنم همسرتون هنوز آنچنان که باید و شاید از محبت و عشق شما لبریز نشده ،میخواد مطمئن بشه .
    بعضی وقت ها از فعل و عمل معکوس استفاده کنید . هم آهنگ بشین . بهش بگین میدونم کار بچه داری و رسیدگی به خونه مخصوصا برای تو که تازه 10 ماهه اومدی سرخونه زندگی خودت سخته ولی ازت ممنونم که اینقدر خوب به بچه مون میرسی که من هر وقت تو بغلش میگیرم از تمیزی و بوی خوشش لذت میبرم . یه مدت رو کارهایی که انجام نمیده تمرکز نکنید . خودتون رو هم اینقدر معذب نکنید .
    یکی دو بار دیگه هم قضیه این که مثلا لباسی دیدین که فکر کردین چقدر بهش میاد اما نگرفتین رو با فاصله های زمانی بهش بگین .
    یک چیز دیگه الان به ذهنم رسید .میتونید یه بار هدیه ای بگیرین ولی به همسرتون ندیدن .مثلا یه جایی قایمش کنید .ولی در دسترس ایشون باشه که بتونن پیدا کنن .
    برای کوچولوتون هم لباس بگیرین و وقتی میخوان تنش کنن کلی قربون صدقه بچه تون برید . چقدر بهش میاد ،یه رنگ دیگه هم داشت دوست داشتی اونم میگیرم براش .
    لباس راحتی ست بگیرین برای خودتون و خانومتون .یه سرچ کنید تو نت میتونید پیدا کنید . خرید کنید به آدرس خونه .شب که دیدینش با ذوق خاصی که قطعا خودتون بهتر میدونید ترغیبش کنید اونم بپوشه .
    در مورد آرایش و بقیه موضوعات هم همینطور ....
    خیلی دوست دارم اگر اینکارها رو براشون انجام دادین ،نتیجه ش رو هم بدونم .دلسرد نشین به هیچ وجه .بوته ی محبت بالاخره به گل مینشینه....

2. کاربر روبرو از پست مفید @hasti تشکرکرده است .

myl (یکشنبه 17 آبان 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)