به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

Hybrid View

  1. #1
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    شنبه 27 مرداد 97 [ 13:39]
    تاریخ عضویت
    1393-5-09
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    3,096
    سطح
    34
    Points: 3,096, Level: 34
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    35

    تشکرشده 16 در 5 پست

    Rep Power
    0
    Array
    سلام دوست عزیز

    من تقریبا از کاربرای غیرفعال انجمن هستم (بخاطر کار و مشغله و ...) اما مطالب رو میخونم و تو برخی تاپیکا مثل تاپیک شما که میبینم زیبا هست و شاید به خودمم کمک کنه سعی میکنم شرکت کنم.

    تاپیک قبلیتون رو کامل نخوندم.

    منم تقریبا با شما هم سن هستم.البته تازه وارد سی سالگی شدم و شاید افکارمون نزدیک باشه.

    بعضی وقتها پیش میاد که آدم هرچقدرهم معیاراتی داشته باشه بازهم برای تصمیم گیری مجبور بشه سبک-سنگین کنه.چون تقریبا میشه گفت کسی که کامل با معیارای آدم مطابق باشه نیست.

    فکر کنم موضوعی که خیلی باید روش حساس باشین اختلاف سنی هست و نداشتن پدر و مادر در مقاطعی از رشد این خانوم که شاید بشه گفت از مهمترین مقاطع سنی بوده .

    با توجه به تجربه خودم دخترا در سن 20 تا 24 سالگی خیلی تغییر میکنن و دیدگاه و معیاراشون بعضا تا 180 درجه عوض میشه.ممکنه برای این باشه که وارد اجتماع و دانشگاه و کار میشن و طبیعی هست که آدم تغییر کنه.این خانم هنوز در این سن هست و وارد دانشگاه هم نشده و حدسم این هست که رفتار ناپختشون حاصل همین بوده ، دخترا در گروه هایی که باهم تشکیل میدن طبیعتا ازهم الگو پذیری زیادی دارن و خیلی چیزها رو از تجربیاتی که در اون گروه ها مطرح میکنن یاد میگیرن (حالا چه درست و چه غلط) و همین باعث پخته تر شدن رفتارهاشون در روابط اجتماعی و تغییر دیدگاهشون میشه و فکر کنم این خانم هنوز این مراحل رو طی نکردن و دیر یا زود طی خواهند کرد.

    درضمن با توجه به اتفاق ناخوشایندی که داشتن و در نوجوانی پدر و مادر رو از دست دادن باید ببینید که تا چه حد به روحیشون آسیب وارد شده و آیا از اجتماع و دوستی گریزون هستن یا خیر.چون میگین که بهتون گفتن یه مردا آلرژی دارن و این نشونه خوبی نمیتونه باشه در سنی که بعلت تغییرات هورمونی و طبیعت انسانی دختر و پسر مایلن به جنس مخالف جذب بشن ، ایشون کاملا برعکس عمل کرده و ممکنه طی سالهای آینده این آلرژی ادامه دار و بدتر بشه.

    و در آخر بازهم روی اختلاف سنی تاکید میکنم ، اگر شما مردی هستی که نسبت به مردای هم سنتون از نظر رفتار و پختگی روزگار جلوتر هستین ، خیلی سخته با دختری با این اختلاف سنی باشید.من خودم با دخترهایی که اختلافمون 4-5 سال بیشتر بوده متاسفانه زیاد نمیتونم بسازم و بنظرم رفتارشون خیلی بچه گانس (اصلا قصد توهین به خانومها رو ندارم و این ممکنه ایراد من باشه) و درمواردی حتی تعریف تفریح و خوشگذرونی از دید من و شما که 30 سال رو داریم با دختری که تو دهه دومم زندگیش هست خیلی متفاوت هست و حتی ممکنه شما در تفریح کردن هم باهم ناسازگاری داشته باشین چه برسه به مسایل جدی زندگی.

    من و دوستانی که داریم نظر میدیم خارج از گود هستیم و خیلی از زوایای شما دو نفر رو ندیدیم و نمیدونیم و داریم بر اساس تجربیات خودمون نظر میدیم و قضاوت میکنیم و بازهم این خود شما و احساس و عقلتون هست که باید تصمیم اخر رو بگیره و اینم بهتون حق میدم که میگین سیما و ظاهرش بدلتون نشسته و همونی هست که میخواین و باعث شده رو برخی معیارها کوتاه بیاین ، بعضی وقتا آدم کسی رو میبینه که انگار سالهاست میشناسه و برای این حس هزاران دلیل علمی و ... در اینترنت اوردن اما اخرشم من نفهمیدم این حس چی هست امااا قابل کنترل هست و آدم نباید بزاره رو تصمیم گیری عقلیش تاثیر بزاره چون ظاهر بمرور فرسوده میشه و شما میخوای یک عمر با باطن و رفتار اون خانوم زندگی کنی و بچه ها و آینده آنها رو به دست اون خانوم بسپری که با تربیت کردنشون آیندشون رو میسازه.

    امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و خبرهای زیبایی ازت بشنویم

  2. 6 کاربر از پست مفید ario86 تشکرکرده اند .

    abi.bikaran (جمعه 22 آبان 94), Najvaa (جمعه 22 آبان 94), sanjab (جمعه 22 آبان 94), محیا ناز (جمعه 22 آبان 94), آی تک (شنبه 23 آبان 94), اثر راشومون (جمعه 22 آبان 94)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: چهارشنبه 05 آذر 93, 11:34
  2. ازدواج آسان بگیریم یا سخت؟
    توسط مهنا67 در انجمن سایر مشکلات خانواده
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: پنجشنبه 07 دی 91, 16:20
  3. پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: چهارشنبه 29 آذر 91, 22:07
  4. آخه چرا خیانت؟
    توسط gloria در انجمن درگیری و اختلاف زن و شوهر
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: پنجشنبه 10 اردیبهشت 88, 19:46
  5. مهربون بیا تو عیدی بگیر و عیدی بده
    توسط estar7 در انجمن معارف و مناسبت ها
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: دوشنبه 03 فروردین 88, 11:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 00:51 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.